Dodaj do ulubionych

CZESTOCHOWSKIE KNAJPY

01.12.05, 22:34
Chcialabym sie dowiedziec jakie puby polecacie a jakie nie?Prosze o szczere
wypowiedzi.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szczawka ja swoj glos tradycyjnie przyznam biffowi 01.12.05, 23:26
      moj ulubiony pub za:
      dobry dj-puszcza kawalki jaki sie chce,
      cotygodniowy koncert wujka Jozka,
      klimat,mila obsluga-pozdrowienia dla barmanek,tani alkohol.pozdrawiam
      • Gość: WIELKI WÓDZ Tylko ZŁOTY RÓG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:47
        Zdecydowanie ZŁOTY RÓG - tanie piwo, kulturalne towarzystwo - miła atmosfera.
        • Gość: tomy Re: Tylko ZŁOTY RÓG IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:44
          Złoty Róg Rulezzz tam przynajmniej jest z kim kur..a pogadać !
          • kasia26_a Re: Tylko ZŁOTY RÓG 02.12.05, 20:46
            byloby fajnie jakby mi ktos powiedzial gdzie jest ten zloty rog????
            • Gość: WIELKI WÓDZ Re: Tylko ZŁOTY RÓG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:04
              Złoty Róg znajdyje sie w budynku gdzie jest Megasam - a wiec naprzeciewko
              tzw "kwadratów" a gdzie one sa to chyba wiesz :)
      • Gość: 5465121354 Re: ja swoj glos tradycyjnie przyznam biffowi IP: 80.51.233.* 02.12.05, 12:32
        Tylko zabierz jedną nogę, bo drugiej w Bifie nie będziesz miał gdzie postawić
        • szczawka Re: ja swoj glos tradycyjnie przyznam biffowi 02.12.05, 16:32
          hehehe z ta noga to dobre.fakt ze pub jest malutki,latem jest lepiej bo duzo
          osob siedzi w ogrodku.my ze znajomymi mamy dyzuruy tzn co tydzien jakies osoby
          ida ok 19 zajmuja miejsca,reszta powoli sie schodzi a o21 staruje dj. i wujek
          jozek zawsze mamy gdzie usiasc.
          • Gość: xxx Re: ja swoj glos tradycyjnie przyznam biffowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:38
            pub "pod gruszą". moje ulubione miejsce.
            • Gość: nadya Re: ja swoj glos tradycyjnie przyznam biffowi IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:21
              na biznes centrum jest masa malolatow ktorzy mnie wk....ją jak malo kto!ida do baru i wydaje im sie sa kims.a ja ze znajomymi nie mozemy spokojnie pogadac.ja lubie zebrano,flasha,pod grusza.tam sie nie zlaza takie typy.
              • Gość: Gordon Thompson. Re: ja swoj glos tradycyjnie przyznam biffowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:18
                no dobrze,a dekadencja?ale nie powiem gdzie to jest,bo kto powinien
                wiedzieć,ten już wie.a nie chcę żeby zaczęło się tam złazić buractwo,bo nie
                będzie już tak fajnie.
    • tommy1982 Re: CZESTOCHOWSKIE KNAJPY 03.12.05, 12:12
      Biff - fajny klimacik, nie ma malolatow, jest Jozek :p
      Tawerna port - swietny klimat, koncerty szant, nie ma malolatow :p
      Pod grusza - przyjemna atmosfera, spoko ludzie
      Generalnie nie lubie "cukierkowych" pubow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka