Gość: Anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:29 Witam co sądzicie o nowym sklepie Tally Weijl w Pasażu?? Ja osobiście cieszę się, że powstaje coraz więcej firmowych sklepów w naszym mieście.Czekam jeszcze na Terranovę i New Yorkera:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: TALLY WEIJL 02.12.05, 21:15 No to gratuluję gustu. Jakbym się ubierała w te szmaty pewnie by mnie Monar zwinał na przymusowy odwyk lub fundacje pomocy prostytutkom. Ja czekam na ae woman lub Makalu, ciuchy z klasą i za rozsądna kasę, a tak trzeba jeździć do cywilizowanych miast, jak np. Radomsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: TALLY WEIJL IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 22:37 ale co ty chcesz Bajko od tych sklepow?ty masz inny gust a ja mam inny.nie kazdy musi ubierac sie tak jak Ty.ja sie ciesze ze otworzyli na m chociaz jeden porzadny sklep,ja tez czekam na H&M i TERRANOVE ale watpie czy sie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TALLY WEIJL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:51 w h&m mozna czasami trafić na coś fajnego ale rzadko- masowa chińska produkcja a terranova to badziewie typu Orsay czy inne takie sklepy z wsiową modą ze sztucznych materiałów. ae woman można było kiedyś kupic w sece ale już nie ma tego stoiska. szkoda. ja bym chciała zeby w naszym miescie pojawiła się hiszpańska Zara ale to jeszcze długo nierealne.. Najbliższa w nowym mega centrum Silesia w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano4 Re: TALLY WEIJL 02.12.05, 23:56 My tu o kieckach, a w Afryce co pięć umiera z głodu dziecko. NIENASYCENI KONSUMPCJONIŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdc Re: TALLY WEIJL IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 03.12.05, 10:15 new yorker jest straszny - troszke lepszy adler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: TALLY WEIJL IP: *.d4.club-internet.fr 03.12.05, 10:23 Drogi aureliano, rozumiem Twoje rozterki, ale nie zapominaj, ze dzieci w Afryce umieraja z glodu nie z powodu naszego konsumpcjonizmu, a z powodu wszechobecnej korupcji panujacej w pseudodemokratycznych (a w rzeczywistosci kacykowych) rzadach. Jezeli juz sami przedstawiciele Afryki mowia glosno, ze sama pomoc finansowa nie uratuje Czarnego Ladu, a wrecz przeciwnie - poglebi przepasc miedzy decydentami a spolecznymi dolami, nie mozna tego nie uslyszec. To tak jak po tsunami - pieniadze sa, tony pieniedzy sa, a nic sie nie dzieje. Niech sie dziewczyny stroja, niech sie ciesza, ze maja w co (i za co). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: TALLY WEIJL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:55 Tez odwiedzam makalu w Radomsku Odpowiedz Link Zgłoś