Dodaj do ulubionych

TALLY WEIJL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:29
Witam co sądzicie o nowym sklepie Tally Weijl w Pasażu?? Ja osobiście cieszę
się, że powstaje coraz więcej firmowych sklepów w naszym mieście.Czekam
jeszcze na Terranovę i New Yorkera:)
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: TALLY WEIJL 02.12.05, 21:15
      No to gratuluję gustu.
      Jakbym się ubierała w te szmaty pewnie by mnie Monar zwinał na przymusowy odwyk
      lub fundacje pomocy prostytutkom.
      Ja czekam na ae woman lub Makalu, ciuchy z klasą i za rozsądna kasę, a tak
      trzeba jeździć do cywilizowanych miast, jak np. Radomsko.
      • Gość: nadya Re: TALLY WEIJL IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 22:37
        ale co ty chcesz Bajko od tych sklepow?ty masz inny gust a ja mam inny.nie kazdy musi ubierac sie tak jak Ty.ja sie ciesze ze otworzyli na m chociaz jeden porzadny sklep,ja tez czekam na H&M i TERRANOVE ale watpie czy sie doczekam
        • Gość: Kasia Re: TALLY WEIJL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:51
          w h&m mozna czasami trafić na coś fajnego ale rzadko- masowa chińska produkcja
          a terranova to badziewie typu Orsay czy inne takie sklepy z wsiową modą ze
          sztucznych materiałów. ae woman można było kiedyś kupic w sece ale już nie ma
          tego stoiska. szkoda. ja bym chciała zeby w naszym miescie pojawiła się
          hiszpańska Zara ale to jeszcze długo nierealne.. Najbliższa w nowym mega
          centrum Silesia w Katowicach
          • aureliano4 Re: TALLY WEIJL 02.12.05, 23:56
            My tu o kieckach, a w Afryce co pięć umiera z głodu dziecko. NIENASYCENI
            KONSUMPCJONIŚCI.
            • Gość: kdc Re: TALLY WEIJL IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 03.12.05, 10:15
              new yorker jest straszny - troszke lepszy adler
            • Gość: ninka Re: TALLY WEIJL IP: *.d4.club-internet.fr 03.12.05, 10:23
              Drogi aureliano, rozumiem Twoje rozterki, ale nie zapominaj, ze dzieci w Afryce
              umieraja z glodu nie z powodu naszego konsumpcjonizmu, a z powodu wszechobecnej
              korupcji panujacej w pseudodemokratycznych (a w rzeczywistosci kacykowych) rzadach.
              Jezeli juz sami przedstawiciele Afryki mowia glosno, ze sama pomoc finansowa nie
              uratuje Czarnego Ladu, a wrecz przeciwnie - poglebi przepasc miedzy decydentami
              a spolecznymi dolami, nie mozna tego nie uslyszec.

To tak jak po tsunami - pieniadze sa, tony pieniedzy sa, a nic sie nie dzieje.

Niech sie dziewczyny stroja, niech sie ciesza, ze maja w co (i za co).
    • Gość: G Re: TALLY WEIJL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 11:55
      Tez odwiedzam makalu w Radomsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka