Dodaj do ulubionych

wyrzucanie petów z samochodów

IP: *.iplus.com.pl 06.12.05, 09:23
hej palacze!!! nie macie popielniczek w swoich samochodach???? wku..ające
to jest
Obserwuj wątek
    • Gość: bingo Re: wyrzucanie petów wszedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:46
      Temat BARDZO DOBRY nalezy go rozszezyc o wyrzucanie "wszedzie gdzie popadnie".
      Nawet kipuja juz na kladkach schodowych pozostawiajac tam niedopalki.
      Ciekawy jestem czy tez w domu na srodku pokoju tak robia.
    • Gość: popieram Re: wyrzucanie petów z samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:53
      tak zachowuja sie ludzie bez kultury!!
      mnie też to bardzo wkurza!!ale niektórych nieda sie zreformować!!
      cham zostanie zawsze chamem!!!
    • Gość: ja Re: BO TO WIEŚNIAKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:55
      Wieśniaki tak się niestety zachowują w swoich furach, to samo z chlapaniem
      przechodniów!
      • Gość: wer Re: BO TO WIEŚNIAKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:46
        Właściwie to wyrzucanie petów powinno byc karane na autostradach (tak jest w
        Niemczech) a natomiast w miastach karzdy wyrzuca pod nogi na chodnik bo jak mowi
        zmniejsza to bezrobocie bo trzeba kogos zatrudnic do sprzatania.... w Polsce to
        chyba nie przejdzie .
        A co do chlapania to przypilnujcie zeby zarzad drog zadbal o nie to woda bedzie
        ladnie splywac i nie bedzie jaj na drogach i problem sam sie rozwiaze:) Macie
        zale do wszystkich tylko nie do tych na ktorych placicie podatki ich wezcie za
        dupsko
      • Gość: kierowca Re: BO TO WIEŚNIAKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:04
        To nie trzeba łazić przy sam krawężniku macie cały chodnik
        • Gość: przechodzień Re: BO TO WIEŚNIAKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:20
          Ale żeby przejść na drugą stronę, to trzeba się zbliżyć do krawężnika, prawda?
          To może w takim razie przepuść kierowco pieszych na przejściu, ok?
          • Gość: FGT Re: BO TO WIEŚNIAKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:11
            TO ZAPŁAĆ PODATEK DROGOWY
            KIEROWCY GO PŁACĄ A TY NIE TO JEST CIEKAWE ŻE ZA PODATEK PŁACONY TYLKO PRZEZ
            KIEROWCÓW SĄ MALOWANE PASY DLA PIESZYCH
            A TAK WOGÓLE TO JA NIE CHLAPIE I PRÓBUJE OMIJAĆ ALE CZASEM SIĘ NIEDA PRZEZ TE
            ZASRANE DROGI WIĘC SORRY
            • Gość: sam Re: BO TO WIEŚNIAKI IP: *.21.pl / *.21.pl 07.12.05, 00:58
              a FGT oczywiście z pasów nie korzysta i do sklepu wjeżdża samochodem, na spacer
              też idzie samochodem a dzieci do szkoły na skróty posyła i dziwi się, że nie
              wracają. Oj, ludzie troche więcej solidarności oraz zrozumienia bliźnich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka