Gość: ckm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:30 powalił mnie ten news. kolejna bzdura podtrzymująca chore wyścigi maszyn . niestety chodzą na to kibice, ale żeby o tym pisać w tak poważnej gazecie- to jest możliwe tylko w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty ****!! Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.man.czest.pl 06.12.05, 21:09 lecz sie na nogi bo na glowe juz za puzno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: do nerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:23 lubię sporty w których decyduje wytrzymałość, szybkość, siła ludzka i tzw. "jaja" czyli charakter np. L-a, koszykówka , siatkówka, triathlon , pływanie, kolarstwo. Szanuję gusta kibiców, ale porównać ich mogę do tłumu w Colloseum podczas walk gladiatorów - tam chodziło o życie, a tutaj o pieniadze dla kilku cwanych pozbawionych wyobraźni "motocyklistów". Jako dziecko podziwiałem Cieślaka, Jurczyńskiego, Jarmułę. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.czestochowski Re: Żużlowcy w jednolitych strojach 06.12.05, 21:59 Walnij se chłopie dwie sety i nie truj. Idż se na zawody ping ponga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKMFAN Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.12.05, 00:30 Gość portalu: ckm napisał(a): > powalił mnie ten news. kolejna bzdura podtrzymująca chore wyścigi maszyn . > niestety chodzą na to kibice, ale żeby o tym pisać w tak poważnej gazecie- > to jest możliwe tylko w Częstochowie człowieku, byłes kiedy kolwiek na zuzlu, zeby tak o nim pisać, wogole jezeli Cie ten piękny sport nie interesuje, to nie czytaj artykułow z nim zwiazanych, a tym bardziej ich nie komentuj !!! ps. jestem ciekaw, jakie Ty sporty preferujesz, pochwal sie cwaniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naf. Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 05:12 ja odpowiem za ckm bo to jasne! cięzko kapująca mózgownica preferuje i czynnie uprawia bilard kieszonkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Prezes zajmuje się "ciuszkami " IP: *.grosz.prenet.pl 07.12.05, 17:02 A kogo ubierzemy w te przecudowne jednakowe ciuszki ,może to jest ważniejsze ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Prezes zajmuje się " ciuszkami " IP: *.grosz.prenet.pl 07.12.05, 17:19 Ale kto będzie jezdzić w tych przecudnych , jednakowych strojach.Miejmy zawodników a potem ciuszki. Nie strój zdobi zawodnika ,, złej baletnicy przeszkadza .... . Włókniarz przegrał kolejny mecz ale jak wyglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: 83.238.147.* 07.12.05, 22:50 wróbelki ćwierkają coraz głośniej z okolic klubu ze coraz bliższy podpisania kontraktu w toruniu jest ryan sullivan i chyba coś w tym jest bo dlaczego zwleka z podpisaniem kontraktu w częstochowie , robi dokładnie to samo co crump w toruniu- czeka kto da więcej . pozdrawiam kibiców żużla z częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia_lusia Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.prenet.pl 07.12.05, 23:48 w RM wysluchales tej nowiny ? a mzoe jedyny prawdziwy ci to na kazaniu powiedzial ? PS Holta bedzie jezdzil w Krosnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOCHEROWY BERET Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: 83.238.147.* 08.12.05, 19:10 POŻYJEMY ZOBACZYMY, ŻEBYŚ SIĘ NIE ZDZIWIŁ BO RAYAN ROZMAWIA Z POŁOWĄ POLSKI I WIEM TO Z BARDZO OFICJALNEGO ŻRÓDŁA , JEŚLI MA ZOSTAĆ W CZEWIE TO DLACZEGO JESZCZE NIE PODPISAŁ BABCIU LUSIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia_babci_lusi Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.prenet.pl 08.12.05, 19:41 A dlaczego nei podpisal z Toruniem ani z nikim innym z polowy Polski ? Dlaczego Slabon nie podpisal z Toruniem ? Jeszcze jakies glupsze pytania masz ? Zal dupe sciska bo Crump was olal na rzecz Wrocławia ? hahahah jakie jest to bardzo oficjalne zrodło ?? gazeta "nie z tej ziemi" a moze "Fakty i Mity" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad NIE KTO? TYLKO GDZIE BĘDZIE ŻUZEL W CZEWIE IP: 157.25.31.* 08.12.05, 17:02 Odpowiedz Link Zgłoś