Dodaj do ulubionych

Żużlowcy w jednolitych strojach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:30
powalił mnie ten news. kolejna bzdura podtrzymująca chore wyścigi maszyn .
niestety chodzą na to kibice, ale żeby o tym pisać w tak poważnej gazecie-
to jest możliwe tylko w Częstochowie
Obserwuj wątek
    • Gość: ty ****!! Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.man.czest.pl 06.12.05, 21:09
      lecz sie na nogi bo na glowe juz za puzno
      • Gość: ckm Re: do nerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:23
        lubię sporty w których decyduje wytrzymałość, szybkość, siła ludzka i
        tzw. "jaja" czyli charakter np. L-a, koszykówka , siatkówka, triathlon ,
        pływanie, kolarstwo. Szanuję gusta kibiców, ale porównać ich mogę do tłumu w
        Colloseum podczas walk gladiatorów - tam chodziło o życie, a tutaj o
        pieniadze dla kilku cwanych pozbawionych wyobraźni "motocyklistów". Jako
        dziecko podziwiałem Cieślaka, Jurczyńskiego, Jarmułę.
    • grzegorz.czestochowski Re: Żużlowcy w jednolitych strojach 06.12.05, 21:59
      Walnij se chłopie dwie sety i nie truj. Idż se na zawody ping ponga.
    • Gość: CKMFAN Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.12.05, 00:30
      Gość portalu: ckm napisał(a):

> powalił mnie ten news. kolejna bzdura podtrzymująca chore wyścigi maszyn .
      > niestety chodzą na to kibice, ale żeby o tym pisać w tak poważnej gazecie-
      > to jest możliwe tylko w Częstochowie

człowieku, byłes kiedy kolwiek na zuzlu, zeby tak o nim pisać, wogole jezeli Cie
      ten piękny sport nie interesuje, to nie czytaj artykułow z nim zwiazanych, a tym
      bardziej ich nie komentuj !!!
      ps. jestem ciekaw, jakie Ty sporty preferujesz, pochwal sie cwaniaku.
      • Gość: naf. Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 05:12
        ja odpowiem za ckm bo to jasne! cięzko kapująca mózgownica preferuje
        i czynnie uprawia bilard kieszonkowy.
    • Gość: zik Prezes zajmuje się "ciuszkami " IP: *.grosz.prenet.pl 07.12.05, 17:02
      A kogo ubierzemy w te przecudowne jednakowe ciuszki ,może to jest ważniejsze ?!
    • Gość: zik Prezes zajmuje się " ciuszkami " IP: *.grosz.prenet.pl 07.12.05, 17:19
      Ale kto będzie jezdzić w tych przecudnych , jednakowych strojach.Miejmy zawodników a potem ciuszki. Nie strój zdobi zawodnika ,, złej baletnicy przeszkadza .... . Włókniarz przegrał kolejny mecz ale jak wyglądali.
    • Gość: ojciec dyrektor Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: 83.238.147.* 07.12.05, 22:50
      wróbelki ćwierkają coraz głośniej z okolic klubu ze coraz bliższy podpisania
      kontraktu w toruniu jest ryan sullivan i chyba coś w tym jest bo dlaczego
      zwleka z podpisaniem kontraktu w częstochowie , robi dokładnie to samo co crump
      w toruniu- czeka kto da więcej . pozdrawiam kibiców żużla z częstochowy
      • Gość: babcia_lusia Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.prenet.pl 07.12.05, 23:48
        w RM wysluchales tej nowiny ? a mzoe jedyny prawdziwy ci to na kazaniu powiedzial ?

PS Holta bedzie jezdzil w Krosnie :)
        • Gość: MOCHEROWY BERET Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: 83.238.147.* 08.12.05, 19:10
          POŻYJEMY ZOBACZYMY, ŻEBYŚ SIĘ NIE ZDZIWIŁ BO RAYAN ROZMAWIA Z POŁOWĄ POLSKI I
          WIEM TO Z BARDZO OFICJALNEGO ŻRÓDŁA , JEŚLI MA ZOSTAĆ W CZEWIE TO DLACZEGO
          JESZCZE NIE PODPISAŁ BABCIU LUSIU
          • Gość: babcia_babci_lusi Re: Żużlowcy w jednolitych strojach IP: *.prenet.pl 08.12.05, 19:41
            A dlaczego nei podpisal z Toruniem ani z nikim innym z polowy Polski ?
            Dlaczego Slabon nie podpisal z Toruniem ?

Jeszcze jakies glupsze pytania masz ?

Zal dupe sciska bo Crump was olal na rzecz Wrocławia ? hahahah
            jakie jest to bardzo oficjalne zrodło ?? gazeta "nie z tej ziemi" a moze "Fakty i Mity" ?
    • Gość: dziad NIE KTO? TYLKO GDZIE BĘDZIE ŻUZEL W CZEWIE IP: 157.25.31.* 08.12.05, 17:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka