Dodaj do ulubionych

DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:32
79 dzieci z Ogniska na Koziej bardzo gorąco dziękuje Mikołajowi 862 za
osobiste przybycie z prezentami do Ogniska. Była to dla nich miła i
niespodziewana wizyta. Miło było mi też Cię spotkać osobiście. Dzieci bardzo
dziękują również za podarunki od Ktotocoto. Dziękują wszystkim sponsorom za
słodycze, odzież, zabawki, bombki na choinkę. Dziękujemy za wszystko.
Pamiętajcie, dobro zawsze wraca.
Obserwuj wątek
    • Gość: GOŚĆ Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:33
      Tak wspaniałej imprezy Mikołajkowe na Koziej dawno nie było. Dziękujemy.
      Zakł.Cuk."Michaś" Hurtowni"ŁASUCH",FHP MAX z ul.Krakowskiej
      Pani kierowniczce sklepu "LUX" z Warszawskiej /blisko Koziej/,P.Żanecie G.z
      Oriflame Poland z Warszawy za wspaniałe kosmetyki,oraz wszystkim którzy mają
      Wielkie i Gorące Serce to było wspaniałe przeżycie gdy zobaczyliśmy Mikołaja
      862 i radość w oczach dzieci.I tobie Skrzacie 55 też wielkie dzięki za ogromne
      dwie paki odzieży.A wszystko to było tym bardziej wspaniałe bo dzięki naszemu
      Wielkiemu Sponsorowi który co roku o nas pamięta , wszystkie dzieci mogły
      siedzieć na krzesłach i przy pięknych stołach.
      Przepraszam jeżeli o kimś zapomniałam.I proszę pomagajcie mimo wszystko
      "Niech uśmiech dzieci opuszczonych i okaleczonych przez los stanowi
      podziękowanie"
      JESZCZE JEDEN MIKOŁAJ M.S ZABRAŁ LISTY OD DZIECI I ODWIEDZA JE W DOMU
      SPEŁNIAJĄC ICH MARZENIA. JEŻELI POZWOLISZ WSPANIAŁY MIKOŁAJU TO WYMIENIMY
      TWOJE NAZWISKO DZ I Ę K U J E M Y
      ZAPRASZAMY DO NAS
      • Gość: skrzat55 Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:32
        Mikołaju 862, twój pomocnik krasnal robił zdjecia. Myślę, że je zobaczymy na
        forum. Serdeczne dzięki i pozdrowienia. Do zobaczenia w przyszłym roku.
        • mikolaj862 Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU 07.12.05, 18:33
          Oczywiście że zobaczycie Dopiero teraz siadlem przy kompie Dzieci macie
          wspaniałe będę o nich pamiętał
          A kto nie widział jak chłopcy tańczą brek dens [Nie wiem jak to się pisze ]
          niech żałuje Kto chce zobaczyć niech obejrzy blog Ale jutro
          • ktotocoto Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU 07.12.05, 20:37
            Bardzo się cieszę, że przybycie tego Mikołaja
            mikolajprezenty.blox.pl/html
            sprawiło Wam radość i uświetniło Waszą Uroczystość.
            W to, że właśnie ten Mikołaj do Was zawita, nie wątpiłam ni przez chwilę, bo:
            to jest pracowity, uczciwy, rzetelny Mikołaj.
            Na nim można polegać, on nie zawiedzie i dyrdymałek on nie opowiada
            ( dyrdymałki to są niedotrzymane obiecanki ).
            Dziękuję też za podziękowania pod moim adresem.
            Podziękowania mnie zdziwiły, bo:
            ludzie oduczyli się dziękować ( lub są w trakcie oduczania się ).
            Dlatego:
            jak ktoś powie dziękuje = to mnie zadziwia ( i wzrusza ).
            Pozdrawiam Was.
            Łączę też życzenia:
            - samych dobrych chwil i wrażeń,
            - spotykania dobrych ludzi
            - i rozwijania dobra w sobie.
            • Gość: Obserwator Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:24
              Podoba mi się śnieżynka.
              • Gość: A.L. Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:07
                mikolajprezenty.blox.pl/html
                temu Mikołajowi gratuluję.
                • Gość: skrzat55 Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:01
                  Miłe, że dziękuje się Mikołajowi. Należy również podziękować Mikołajowi za talon
                  na łyżwy dla dzieci z Koziej. Co prawda tylko i aż tylko 7. Ale myślę, że znajdą
                  się ludzie wielkiego serca i przekażą już nie używane przez nich łyżwy
                  dzieciakom. Jak przekonał się naocznie Mikołaj jest tam ich niemała gromadka. Za
                  wielkie serca gorąco dziękujemy.
                  • Gość: skrzat55 Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:18
                    Szczególnie gorące podziękowania należą się Św. Mikołajowi (M.S.), który
                    otrzymał listy od dzieci z Ogniska.Odwiedził on wszystkie dzieci, które do niego
                    napisały i spełnił każde marzenie. To naprawdę cud, że są wśród nas tacy cudowni
                    ludzie. Dzieci dostały począwszy od komputera, roweru po domek dla lalek,
                    kurtek, butów, łyżew itd., trudno tu wymieniać wszystko. Mikołaj w tym roku
                    ukochał dzieci z Koziej za co serdecznie dziękują dzieci, wychowawcy,
                    wolontariusze. Myślę, że i Gwiazdka nie zapomni o tych dzieciach. Jesteście
                    wielcy. Pozdrawiam z promiennym uśmiechem i nadzieją na lepsze jutro.
                    • ktotocoto Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU 12.12.05, 21:36
                      Skrzacie:
                      I Tobie się podziękowania należą.
                      Tobie dziękuję za to, że:
                      swoją pracę dobrze wykonujesz ( z pasją, z zaangażowaniem ).
                      • ktotocoto Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU 13.12.05, 21:45
                        GOŚĆ
                        Do Ciebie też posyłam uśmiechy z PApatkami.
                        • Gość: dziecko Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:42
                          Ten Mikołaj jeszcze chodzi, czy skończył i w 2006 powróci?
                          • Gość: GADU Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:36
                            NIE MARTW SIĘ DZIECINKO POWRÓCI NAPEWNO TAKICH JAK ON JEST NIEWIELU
                            • Gość: Duże dziecko Re: DZIĘKUJEMY CI ŚWIĘTY MIKOŁAJU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:39
                              BYŁ TAKI CHOINY ŻE AŻ TRUDNO UWIEŻYC
                              A MYŚMY NIE WIEŻYLI NASZYM PANIĄ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka