Dodaj do ulubionych

Z nożami na studentów

• Gość: Marcin W 3 r SKPW Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:55
      Gratulacje dla mądrych policjantów. Chłopaki trzymajcie sie . Mam nadziej ze
      osoby zostaną odpowiednio potraktowane. POLSKA POLICJA JEST "SUPER" Są wszedzie
      gdzie ich nie trzeba.
      • Gość: ss Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 18:37
        ja bym tym skórwielom nogi połamał i zostawił zeby zdychali....
      • Gość: kk Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:18
        Ludzie Wy w ogóle nie wiecie co piszecie, dla tego kolesia z nożem, rzucić sie
        na 6 chłopaszków to żaden problem. To totalny psychol!!!!! Mam nadzieje, ze juz
        nigdy nie zobaczymy go na wolności.
      • Gość: Niki Policja "super"???? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 12:27
        No nie wiem czy poliscja jest taka "super" skoro te elementy są jeszcze na
        wolności... To dowodzi tylko, iz kryminaliści się nie zmieniają nawet po
        odsiadce i powinni być pod jakimś stałym nadzorem,a nie rzucać się na
        niewinnych niczego ludzi!!! CO TA POLICJA WOGÓLE WYPRAWIA ????Policja sama się
        ich boi, to po co oni wybierali taki zawód ???
    • Gość: Szakal Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 18:00
      Napastnikow do lasu...i zakopac......Sku*wysyny...mysla ze sa wybrancami...
    • Gość: 5 grupa -4rokZI Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:50
      Wracaj do nas szybko-czekamy na Ciebie!!!
    • Gość: mieszkaniec 1000ca Re: Z nożami na studentów IP: *.man.czest.pl 08.12.05, 18:58
      dobrze ze ja jestem z 1000 to nic mi niegrozi ze strony tych co bija zato ze
      niejest z tad, ale co moge powiedziec jak pojde np na dzielnice obok, tam tesza
      tacy ludzie
      • Gość: student Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 19:14
        ....proponuje kare smierci na srodku polacu bieganskiego !!!!!! moze kilka
        uderzen nosa dla tych oprawców!!!!!! to cnaczy ze co na innych dzielnicach to
        juz nie wolno chodzic !!!!!!!!! co za debilizm!!!!!!!
        • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 19:24
          Szczerze w to watpie ze 2 osoby rzucily sie bez powodu na 6 z nozami na swoim
          osiedlu bo i po co ????
          6 studencikow wypilo kilka piwek i mysleli ze sa Bog wie kim
          Znalazl sie ktos kto ich sprowazil na ziemie

Jedni nas kochają drudzy nienawidzą ale wszyscy się nas boją !!!!!

WEST - SIDE 1000
          • Gość: rzulu Re: Z nożami na studentów IP: *.filg.uj.edu.pl 08.12.05, 19:40
            chyba cie pogieło. co oni takiego złego zrobili hóólsom z tysiąclecia.?
            rozumiem dac po mordzie i z kopa w dupe ale żeby z nożami. myśle, że samo
            pogrożenie nimi by wystarczyło. te bedile na pewno sie nacpali albo nawdychali
            gazu z zapalniczek i takie są skutki. lepszy dostęp do broni dla obywateli i
            lepsza ustawa o własnej samoobronie i sprawa z głowy. powystrzela sie
            oszołomów.
            • Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 08.12.05, 19:58
              A skad wiesz ze to kibice ???
            • Gość: kolegakolegow Re: Z nożami na studentów IP: *.apple.com 10.12.05, 13:56
              jak sie brudnym studenciakom z wioch nie podoba na tysiaku czy na peceku to won
              przestancie obrazac ludzi z tysiaclecia i czestochowe wy kiepy ze wsi
              ''...PCKlan plynie razem z nami...''
          • Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:45
            po cholere takie pajace sie tu wypowiadają?zycze ci takiej kosy w zebra
            palancie!nie zrozumiesz tępa maso,dopoki sam nie staniesz sie ofiara
            • Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:53
              oko za oko to pieekne prawo,bez luk i niejasnosci.powinno byc stosowane w takich
              sytuacjach
              • Gość: aaaaaaaaa Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:10
                Nie tlumacze debili co nozami kogos kaleczą ale zobaczcie co sie dzieje w
                soboty i w piatki pod akademikami chodza zalani w trupa nam nawet pod blokiem
                nie wolno sie piwa napic bo Psy zaraz mandat wlepiają.....

JESZCZE RAZ PISZE DLA TYCH CO MAJA KLOPOTY ZE ZROZUMIENIEM NIE TLUMACZE DEBILI
                Z NOŻAMI ALE STUDENCIKI TEŻ NIE SA SWIECI !!!!

A TAK NAWIASEM TO MOGLI UCIEKAC A NIE LAC SIE Z NIMI NÓŻ MIAŁ JEDEN A
                PORANIONYCH BYLO WIECEJ ..... A WIEC ZAMIAST OBIC CHLOPAKA I ROBIC ZAWIJKE TO
                SIE CHCIELI WYKAZAC I SIE LALI DALEJ......

A ŻE JAKIES BARANY NOŻEM BYLY PIJANE TO SIE STAŁO JAK SIE STALO !!!

ŻYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA TYM CHLOPAKĄ NAPRAWDE ......

• Gość: VIC Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:19
                  Ty zlamany osle je..y, ciekawe jakbys szedl w 6 osob i podeszly 2 to bys
                  ucielal, zastanow sie nad tym, poza tym jak mozna na kogos z nozem wyskoczyc, ty
                  chyba jednym z nich jestes!! kumpel dostal nozem a ja mam uciekac i zostawic go,
                  o to ci chodzilo?? bo juz sam niewiem. NIE CHCIALBYM BYC TWOIM KOLEGA CIOTO!!!!
            • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 19:56
              ja nie chodze i nie zaczynam a jak tak robie to nie placze pozniej ze mi
              krzywde zrobili Z drugiej strony to jesli 6 kolesi dostalo baty od dwoch
              pijanych i nacpanych piajczkow to zenujace
              • Gość: =/ Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:05
                Sam jesteś żenujący !
              • Gość: muppett Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 80.51.233.* 09.12.05, 18:43
                teeee chris ciekawe coś Ty za jeden?? umiesz ośle czytać czy ktoś ci to czyta i
                pisze za ciebie?? to niech ci ten ktoś jeszcze raz przeczyta zdanie o tym jak ci
                studenci szli!! przypomnę że pisało nie szliśmy w grupie ale osobno po jednej
                dwie osoby!! tak w ogóle to myślę że irytują Cię studenci bo znają kilka tysięcy
                więcej słów od ciebie, co musi cię wkurw...ac kiedy nie rozumiesz jak coś się
                do ciebie mówi; i sadzisz że koleś cie obraza. no i jak masz jakiś tam scyzoryk
                to ci sie pewnie zaraz otwiera w kieszeni?? czyz nie??
                • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 10.12.05, 02:28
                  Ten ktos to twoja stara wpada czasem do nas do kafejki zabawic chlopakow jak
                  nie umiesz normalnie rozmawiac to mozemy w twoim jezyku nie widze problemu
                  To ze nie szli w zwartej grupie o niczym nie swiadczy Westerplatte to nie
                  centrum miasta i wieczorami nie ma tam zbyt duzo spacerujacych ludzi Studenci
                  mnie nie irytuja pisalem tylko ze tez czasami sa agresywni po alkoholu i
                  zachowuja sie tak a nie inaczej co sie pozniej potwierdzilo (Ktos juz napisal
                  ze to studenci zaczeli bojke) Co do zasobu slow to mysle ze mam wystarczajacy
                  zeby potrafic rzeczowo sie wypowiedziec a noza nie nosze bo nie musze ...
                • Gość: Syn miasta Cz-wa Re: Z nożami na studentów IP: *.man.czest.pl 12.12.05, 13:33
                  Słuchaj kolego,że tacy jak ty nazywają się studentami...przykra sprawa.obrażasz
                  wszystkich swoimi wypowiedziami.Prawda jest taka jeden z kolegów studentów
                  zawsze kozaczył i nie......p...l ze szli spokojnie.Sam wczoraj słyszałem w
                  programie "Pod napięciem" wypowiedz poszkodowanego."SZedłem z kolegami i
                  usłyszeliśmy jakieś wyzwiska.....zatrzymaliśmy się by wyjaśnić sprawę ".Co za
                  młot na nie swojej dzielnicy kozaczy.NIE BRONIE TUTAJ GOŚCIA, KTÓRY URZYŁ
                  NOŻA.ALE NIE POTRZEBNIE SIE ZATRZYMALI.ZOBACZYLI DWÓCH CHLORÓW I CHCIELI DAC IM
                  W KOSĆ, A TU NIESTETY POJAWIŁ SIE PROBLEM FACET MIAŁ NÓŻ.I PO JAKIEGO TO
                  WSZYSTKO MOGLI PÓJSĆ DALEJ I ZLAC WYZWISKA.I JESZCZE JEDNO -MOŻESZ MI NAWRZUCAĆ
                  ALE MNIE TO NIE RUSZY.WIESZ DLACZEGO ?? BO JESTEM MĄDRZEJSZY.I DRUGA SPRAWA JAK
                  NIE ZNASZ ZNACZENIA NIEKTÓRYCH SŁOW, TO ICH NIE URZYWAJ. BO MOŻESZ TRAFIC NA
                  KOGOŚ ,KTO NIE BĘDZIE WYROZUMIAŁY!
                  Chłopaki wracajcie do zdrowia.Jestem z wami.
                  Pozdrawiam
              • Gość: A Re: Z nożami na studentów IP: *.com.pl / *.com.pl 11.12.05, 00:23
                Zenujące jest to co piszesz!!Pajacu.
          • Gość: Sfrustrowana Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:01
            Najpierw naucz sie czytac artykuł palancie ! Chyba świadek a zarazem
            poszkodowany wie najlepiej jak było a on WYRAŹNIE powiedział: "Było nas
            sześciu, NIE szliśmy zwarta grupą, jedni szli szybciej, drudzy wolniej."
            BYłeś tam widziales to ? Słyszałeś? A zresztą co ja gadam... NIGDY TEGO NIE
            ZROZUMIESZ ! Bo tacy ludzie co wypisują takie rzeczy nie mają uczuc, mają
            wszystko w gdzieś. Dla nich wazna jest tylko swoja własna dupa. Nie mam ochoty
            więcej pisac.Tylko zastanów sie człowieku !
            • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 20:24
              To sie zastanow prostaczko idze 6 kolesi jezeli nawet nie jest to zwarta grupa
              to nie sa aleje i widac ze idzie grupa Nie raz bylem swiadkiem jak pijani
              studenci zaczepiali ludzi i dlatego nie zdziwilbym sie gdyby to oni zaczeli a
              co do palanta to slyszlaem ze tak mowia na twojego ojca

WEST - SIDE 1000

• Gość: student Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 20:33
                chris_moltisanti napisał sluchaj za takie Jedni nas kochają drudzy nienawidzą
                ale wszyscy się nas boją !!!!!
                haslo to powno ci sie wpierdzielic ito obficie policyjna pala pewnie jestes
                jedym z kolegow bandziorów z tych po...ów co tylko szukaja komu by tu
                wpie..dzilic
                • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 21:12
                  Nie wiem co to za bandziory ich pociely ale jak mi chcesz mi wpierdzielic to
                  nie widze problemu Tylko zorganizuj calego malucha i pol skrzata bo moge byc z
                  kilkoma kolegami a u was raczej chlopcy slabego zdrowia

• Gość: student Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 21:44
                    sluchaj chris_moltisanti, myslisz ze jestes mocny, pewnie i tak ale w gebie i
                    wtedy gdy bijesz slabszych, jestes poprostu jedyn z tych chmskich depili,
                    pajaców, ciot z 1000 lecia ktorym przydało by si faktycznie złoić skóre!!!!!!
                    powini wszytkich bandizorów i inych takich debili w TVN pokazać!!!!!!
                    • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 21:59
                      Ja nie chodze i nie zaczynam nie prowokuje i nie bije slabszych Stwierdzam
                      fakty nie raz bylem swiadkiem jak pijani studenci rozrabiaja To proste takie sa
                      fakty i nikt temu nie zaprzeczy a jak jeden z drugim dostanie po glowie to
                      biegna po kolegow i przychodzi pol akademika a to juz lekko zalatuje frajerstwem

• Gość: Ewa Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 09.12.05, 12:31
                        Powinni wprowadzic kare smierci...to moze wtedy by byl porzadek i spokoj na tym
                        swiecie, bo tak to nigdy nie bedziemy czuc sie bezpiecznie... a w Czestochowie
                        to juz nie raz byly takie przypadki...pelno bandziorow i zboczencow..a Straz
                        Miejska..to sobie chodzi tam gdzie nic sie nie dzieje...to skandal...
                        • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 13:08
                          Wszedzie sa takie przypadki a Czestochowa wcale nie jest w czolowce W innych
                          wiekszych miastach dzieja sie o wiele powazniejsze rzeczy tylko nikt tego nie
                          widzi albo nie chce i tylko narzeka na swoje miasto a moze nie swoje i w tym
                          lezy problem ???
                  • Gość: spiwoor Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:46
                    Uważam że mamy do czynienia z typowyn "syndromem małego wacka" Pozdrawiam Cie
                    nieszczęśliwy dresie
                    • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 22:02
                      No tak jak sie nie ma argumentow to sie forum zasmieca Typowe Niestety musze
                      CIe zawiesc Nie chodze w dresach Nie jestem dresiarzem Nie jestem kibicem ani
                      satanista nie jestem Poprostu obiektywnie podszedlem do sprawy
                • Gość: aaaaaaaaa Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:15
                  Do Gość: student
                  Piszesz ze ktos jest agresywny a sam chcesz bic kolege z FORUM powoli zaczyna z
                  was wychodzic AGRESIA marne studenciny .......

NA WIOCHE NA POLE .... A NIE DO MIASTA Z BUTAMI W BŁOCIE !!!!
              • Gość: =/ Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:15
                To sie lepiej zdziw... tyle
              • Gość: Ja Re: Z nożami na studentów IP: *.com 09.12.05, 23:47
                A skad wiesz ze to byli studenci? widziales ich legitymacje? indeksy? Wiesz co
                to indeks?
            • Gość: ola Re: Z nożami na studentów IP: *.21.pl / *.21.pl 11.12.05, 13:57
              Naprawdę uważam że studenci nie są źli ale co niektórzy mogliby w swoich
              akademikach pezestać produkować narkotyki, lewe programy, bilety MPK itd.
          • Gość: student PCz Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 09.12.05, 10:56
            Jesli usilowanie zabojstwa nazywasz "sprowadzaniem na ziemie" to chyba u
            psychiatry powinienes sie leczyc. Do tego studenci byli trzezwi, w porownianiu
            do twoich kolegow z 1000 lecia, dla ktorych jedyna rozrywka jest chlanie i cpanie.
            • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 12:41
              To nie sa moi koledzy jak juz pisalem Jak nie czytasz do konca to sie nie
              wypowiadaj bez sensu to po pierwsze Po drugie to moze byli twoi koledzy skoro
              wiesz jakie sa ich jedyne rozrywki ???
    • Gość: agnieszka Re: Z nożami na studentów IP: *.brama.prenet.pl 08.12.05, 19:54
      W dzisiejszych czasach nikt nie jest bezpieczny,a nasz wymiar sprawiedliwosci
      jest niestety jaki jest... w naszym kraju nie ma niestety sprawiedliwosci,mysle
      jednak ze gdyby odpowiednie wladze naszego miasta przeznaczyly wiecej srodkow
      na bezpieczenstwo w naszym miescie i zastanowily sie co z robic z tym problemem
      to uniknelibysmy wielu takich sytuacji.Ile jest potrzebnych ofiar zeby wladze
      naszgo miasta zaczely interweniowac??...zaczely wogole zauwazac to co dzieje sie
      dookola...bo przeciez ten problem jest i nienalezy udawac,ze sie go nie widzi...
    • Gość: Zuzka Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:56
      Nie rozumiem co sie w naszym kraju dzieje,jeszcze 20 min temu ogladalam
      wydarzenia w tv i co slysze?Otoz wypuscili sprawcow gwaltu na 17-letniej
      Klaudii z Sosnowca.Dlaczego:bo nie mieli jednoznacznych dowodow.Przeciez to
      jest chore,w momencie kiedy ich zatrzymali mieli mnostwo dowodow, swiadkow
      zajscia i kod DNA napastnika. Dzis okazuje sie ze kod zostal zle
      zabezpieczony...
      Chlopcy walczcie o zycie, mimo ze nie jest ono takie na jakie zaslugujecie,ale
      czekaja na Was bliscy i znajomi. Bede trzymala kciuki
    • piroo Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 20:35
      Jak można dopuścić do takich tragedii??? Policja powinna łapać takich wyrzutków,
      zamykać i skazywać wieloletnie wyroki. I powinna być wprowadzona kara Śmierci. A
      gwałcicieli powinno się kastrować ...
    • Gość: Stasiu Re: Z nożami na studentów IP: *.rmnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:53
      Tym zbrodnialco co napadli na studentów dać po 40lat cieżkiego wiezienia bez
      jakiej kolwiek możliwości wczesnego wyjścia na wolność i żeby zapamiętali to do
      kańca swojego zasranego żywota ze jak se wypuił to ma siedzieć w chałpie a nie
      wałęsać sie po ulicach i napadac niewinych ludzii. Niech policja wezmie sia za
      tych morderców ulicznych bo przekracza to ludzkie pojecie.
    • Gość: LESIU Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 08.12.05, 20:55
      Z NOZEM???OKO ZA OKO...!!ZAJEBAC SKU..ELI!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: aaaaaaaaa Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:07
        STUDENCI Z MALUCHA ŁACZMY SIE ZRÓBMY JUTRO MARSZ W CZESTOCHOWIE CO WY NA TO ??
    • Gość: ewela Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 08.12.05, 21:24
      chlopaki trzymajcie sie i wracajcie do zdrowia. Siewierz jest z
      wami!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: cerwor co wy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:58
      PRzecież to tylko dwa oprychy... po co ta cała awantura... Jeden przypadek na
      nie wiadomo ile czasu...
      • Gość: obserwator Re: co wy ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 01:17
        To sąd wyda wyrok co do tego kto jest winien i czego. Wylewacie tu swoje żale i
        frustracje chociaż nie widzieliście jak to wyglądało. Znamy tylko wersję
        wydarzeń oczami poszkodowanych, nie znamy wersji tych którzy użyli noży. A kto
        wie czy nie była to samoobrona? Nie bronię kolesi ale patrzę na sytuację
        obiektywnie. Dużo łatwiej każdemu uwierzyć poszkodowanych. Trudniej wziąć pod
        uwagę wszystkie możliwe aspekty sytuacji. Gdyby owa dwójka chciała napadać
        każdego studenta chodzącego po nie swoim terenie to mielibyśmy "rzeź
        niewiniątek" na 1000-leciu. Widocznie coś ich pchnęło do tego że zrobili co
        zrobili. Pozwólmy prokuraturze, policji i sądom na wydanie opinii. Kto wie,
        może studenci nie byli do końca tacy święci jak się im tą świętość przypisuje i
        czymś zasłużyli na reakcję owej dwójki (choć finał całej sprawy wydaje się być
        mocno przesadzony).
    • Gość: Lczek Re: Z nożami na studentów IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* 08.12.05, 21:58
      To wsyztsko jest dla mnie nie do pomyslenia. Znam tych chlopców i jest mi sie
      ciezko z tym pogodzic. W jakim my swiecie zyjemy. Jakie ja miasto wybralam do
      studiowana, zreszta gdzie teraz jest bezpiecznie. Chlopcy 3majcie sie.pozdro
      • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 22:06
        Nie podoba sie Czestochowa ???
        Prosze bardzo trzeba bylo do Poznania na Jeżycach piekne kamieniczki do
        wynajecia i mile okolice albo Krakow na Nowej Hucie przytulne pokoiki dla
        studentow a jaka milusia okolica
        • Gość: kora Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:17
          zawsze znajdzie sie ktoś, kto musi skrytykowac. Cięzko....
          • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 22:24
            Sluchaj wszyscy narzekaja a u nas jest naprawde spokojnie w porownaniu z innymi
            miastami ale zawsze sie znajda tacy ktory napisza co za miasto albo co za
            dzielnica co za ludzie co za debile tu mieszkaja i jak zawsze wszystkich pod
            jedna kreske Gratuluje mentalnosci Tak jak mowilem zapraszam do Nowej Huty na
            weekend
    • Gość: V Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:08
      Ja piernicze co za miasto, nie mozna spokojnie wyjsc z domu bo jacyś debile
      obejrzeli za duzo razy "Rambo". Chlopaki trzymajcie sie !!!!!!
    • Gość: komar Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:55
      To jest śmieszne - zarzut bójki z niebezpiecznym narzędziem - za takie coś
      powinni mieć zarzut usiłowania zabójstwa - przecież opinia lekarzy wskazuje na
      to, że ciosy były zadawane w taki sposób by zabić
    • Gość: kuj-pom Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 02:22
      chris_moltisanti napisałeś, że "zawsze sie znajda tacy ktory napisza co za
      miasto albo co za dzielnica co za ludzie co za debile tu mieszkaja".Człowieku
      jeśli tam jest wiecej takich jak ty to naprawde ciężko musi byc, bo z tego co
      widze to ty kulturą i intelektem nie grzeszysz.Z wyrazami współczucia(dla
      ciebie za wyjątkową głupotę) i dla tych biednych chłopaków co trafili na takich
      sku..wieli.
      • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 13:23
        To chyba zle czytasz chlopczyku bo ja nikomu nie ublizam tak jak np Ty na koncu
        swojej wypowiedzi Piszac ze zawsze sie ktos znajdzie kto pisze zle o swoim lub
        nie swoim miescie (studenci "przyjezdni") mialem na mysli ze biora wszystkich
        pod jedna kreske tak jak wczesniej napisal ktos o nicku "obserwator" poczekajmy
        co maja do powiedzenia oskarzeni bo moglo byc naprawde roznie biorac pod uwage
        cale to zajscie Warto sie zastanowic kto chcialby probowac zabic grupe ludzi
        pod wlasnymi oknami ??? To nie Irak !!! Co do mojej kultury i intelektu to
        wydaje mi sie ze przy twojej wypowiedzi zakonczonej wulgaryzmem nie popartej
        zadnymi argumentami jest na wysokim poziomie
    • Gość: Gordon Thompson. Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:26
      nie ma prawa i spraiedliwości,nie ma.a co do tych kolesi z nożami,to może
      dobrze nosić przy sobie jakiś scyzoryk edc,zobaczy taki że nie tylko on ma kosę
      i a nuż się przestraszy i da spokój.a jeśli nie-no cóż,i tak by pewnie
      zaatakował.
    • Gość: Mati Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 09.12.05, 10:47
      A gdzie jest policja?? Policja chodzi kolo akademikow i spisuje za np publiczne
      picie piwa. A tam gdzie potrzeba to jej nie ma. Oni sa wtedy gdy sie przechodzi
      przez ulice nie przez pasy. Szkoda gadac.
    • Gość: czarny Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 09.12.05, 10:56
      kara smierci i koniec!!!
      • Gość: Przeciw łotrom Bandyci brali Clonazepam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:30
        "Leki współczesnej terapii" - Jan Kazimierz Podlewski, Alicja
        Chwalibogowska-Podlewska
        Działanie i zastosowanie: Pochodna benzodiazepiny o działaniu przeciwdrgawkowym.
        (...) Działanie uboczne - (...) Początkowo obserwuje się przemijające uczucie
        zmęczenia i senności, zwiotczenie mięśni, zawroty głowy, zaburzenia widzenia,
        niezborność ruchów, rzadziej występują reakcje paradoksalne - podrażnienie,
        pobudzenia i agresywność. (...) przy stosowaniu leku nie powinno się pić
        alkoholu !!!

Szanowni forumowicze,
        Jeśli macie jakiekolwiek pojęcie o tym co piszę to musicie wiedzieć, że lek ten
        jest wydawany tylko na receptę. Stosowany przez osoby które nie chorują na
        padaczkę, a na dodatek są pod wpływem alkoholu, wzbudza agresję!!!
        Ci bandyci dobrze o tym wiedzieli. Czując się panami na swojej dzielnicy, będąc
        pod wpływem tych psychotropów szukali jakiegokolwiek pretekstu aby rozładować
        swoją agresję. Gdyby studentów było 10 i szli zwartą grupą, prawdopodobnie także
        by ich zaatakowali. Takich osobników należy izolować od społeczeństwa na zawsze.
        Skoro byli wcześniej karani, i więzienie nie było dla nich nauczką na
        przyszłość... Skoro wymiar sprawiedliwości dał im szansę na poprawę wypuszczając
        ich na wolność, a oni z niej nie skorzystali, więc w takich przypadkach nie
        należy się z nimi cackać i bawić w tłumaczenie ich zachowania tym że nie ma
        pracy, że naoglądali się brzydkich filmów itp. Ci bandyci po prostu cieszą się
        kiedy widzą że ktoś się ich boi, oni lubią czynić zło... Szansa na
        resocjalizację jest znikoma, więc należy ich po prostu odizolować. Czas ich
        przystosowania do życia w społeczeństwie trwał 27 lat. Skoro się nie
        przystosowali, niech gniją w pierdlu. Dość już łagodności dla takich bandytów!!!
        A kto przy zdrowych zmysłach i niespaczonym umyśle nosi ze sobą nóż w kieszeni
        pijąc wcześniej alkohol i będąc pod wpływem takich psychotropów? Ktoś już
        słusznie tutaj zauważył, oni na pewno nie zamierzali zbierać grzybów...

P.S.
        Chłopaki, wracajcie do zdrowia, Częstochowianie są z Wami :)
        • Gość: eryk Re: Bandyci brali Clonazepam IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:52
          skad wiesz brales z nimi ???
        • Gość: Bad Boy Re: Bandyci brali Clonazepam IP: 195.116.81.* 09.12.05, 13:04
          Najpierw pisali ze kibice teraz ze cpaja psychotropy skad Wy takie informacje
          macie ??? tata w policji pracuje chlopczyku ???
        • Gość: kukuryq Re: Bandyci brali Clonazepam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:52
          a ty lepiej sam przestan to brac bo wypisujesz takie brednie na tej stronie, ze
          chyba sam sobie wezme ten clonocostam:))) niedługo moi mili okaze sie ze to nie
          byli dresiarze ani ćpunki tylko sataniści i ich czarna msza!!! parodia
          • Gość: satanista Re: Bandyci brali Clonazepam IP: 195.116.81.* 09.12.05, 14:34
            Dokladnie moj kaplan cos pobakiwal ostatnio ze serca potrzebuje
    • Gość: redkhmer Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:57
      z tego co słyszalem to tych 6 studentów sprowokanych przezb tych dwóch zaczeło
      ich bic, wiec zaczeli sie bpronic, ale to nie usprawiedliwia uzycia noza i psa
      • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 17:12
        No i zaczyna sie okazywac ze moglo jednak byc tak jak pisalem studenciny troche
        piwa wypily i chcialy sie zabawic w chuliganow a teraz wielce poszkodowani Jak
        sie idzie i wszczyna bojke to trzeba sobie zdawac sprawe ze moze sie cos
        takiego wydarzyc ale chlopaki nie pomysleli a ze bylo ich 3 razy wiecej to
        chcieli skatowac przypadkowo spotkanych chlopakow a ze Ci byli miejscowi to
        final mamy taki a nie inny

STUDENCIE ZANIM ZACZEPISZ ZASTANOW SIE NAD SWOIM ZDROWIEM !!!!!!

1000-LECIE
        • Gość: poiuyt Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 17:25
          "Przypadkowo spotkanych chlopakow" chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to
          tamci dwaj byli pijani nacpani i dobrze znani policji. ZASTANOW SIE TROCHE bo
          moglo to spotkac rowniez Ciebie...
          • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 17:35
            Po pierwsze nie napisali ze byli nacpani tylko ze przy jednym znalezli
            narkotyki a to roznica Po drugie opierajac sie na poprzednich wypowiedziach
            innych osob napisalem ze jednak moglo byc tak ze to poszkodowani byli
            prowodyrami ... a to ze tamci byli znani policji to nie znaczy ze sa winni
            wszystkim przestepstwom dokonywanym w okolicy

• Gość: nieznajoma siew Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:56
      Wiecie co tak dać sie pokiereszować?Chłopaki cały Siewierz ma z was beke!Wstyd
      siewierzanie nie dają sie tak pobić!
      • Gość: znam ich Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 18:02
        nieznajoma z siewierza chyba troszkę przesadziłaś , nikomu nie jest wstyd za
        nich ciekawe co by było jesli cos takiego spotkało by Ciebie wiec nie pisz tutaj
        takich bredni. Ja ich znam i bardzo im współczuje.
        chłopaki trzymajcie sie -jestesmy z wami .
        kumpel z siewierza
        • Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:03
          nieznajoma z siewierza,gdzies ty sie uchowala?pewnie masz chlopa dresa i takimi
          bzdurami cie pasie!
      • Gość: Qn Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 19:11
        Chlopaki trzymajcie sie- bedzie ok! Jestem z Wami!!! Szczegolne pozdro dla
        Marka- trzymam kciuki!!!
      • Gość: Qn Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 19:11
        Chlopaki trzymajcie sie- bedzie ok! Jestem z Wami!!! Szczegolne pozdro dla
        Marka- trzymam kciuki!!!
      • Gość: siewierzanka Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 10.12.05, 19:35
        Jezeli tak jest jak piszesz to jest mi wstyd za moje miasto....ale ja jednak
        wierze w ludzi i wiem, ze sa za naszymi kolegami... zastanow sie co jest w
        Twoim zyciu wazne? czy manifestacja swoich sił? a moze bezbronnosc czlowieka
        wobec zla, ktore nas otacza....
    • Gość: bzdurka Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:50
      Hmm...Tak czytam wasze opinie i się zastanawiam...KOmu są potrzebne te wasze
      kłótnie teraz?A czym oni zawinili, że znaleźli się nie w tym miejscu i nie o
      tej godzinie...? Wiecie co jest najgorsze? Zawsze z uczelni wracam tamtą
      drogą...We wtorek kończę ok 19.45, więc na 100% byłabym w tamtych okolicach w
      momencie tego zdarzenia ...Nawet nie chcę myśleć, co mogłoby się i mnie
      stać...Z racji Mikołajek jednak odwołaliśmy sobie zajęcia ... Chyba jeszcze
      nigdy tak bardzo nie cieszyłam się z tego, ze nie poszłam na te zajęcia ...
      • Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:14
        masz racje,na co komu te klotnie? glupota i tak zostanie glupota, koks dalej
        bedzie rozwalal czaszki dresow a woda i ćpanie alkoholikow i ćpunow.szkoda
        strzepic jezyka. A propos Nowej Huty:tam dopiero jest syf skoro takie kolki jak
        chris jakis tam mieszkaja.Ty chlopie tu trafiles ze sredniowiecza czy epoki
        kamienia lupanego?
        • chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 20:47
          Ja pisalem o Nowej Hucie ze tam jest zle i ze na 1000 leciu nie ma dramatu i
          nie jest wcale tak niebezpiecznie jak to sie niektorym wydaje Takie zdazenia
          jak to niestety maja miejsce takze w innych miastach wiec nie ma co krytykowac
          tego miasta i dzielnicy jako gniazdo przestepcow Czy jestem ze sredniowiecza ??
          Dlaczego ?? Dlatego ze zasugerowalem ze niekoniecznie oskarzeni mogli byc
          prowodyrami ??? Dlatego ze to prawda ze wielu studnetow pije i zle sie pozniej
          zachowuje ???? W kazdym razie mam wiecej kultury niz ty i Ci nie ublizam tylko
          potrafie rzeczowo bronic swojego punktu widzenia popierajac go argumentami
          Jezeli to swiadczy ze jestem z epoki kamienia lupanego to gratuluje wnikliwej
          analizy ...
    • Gość: ewela Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 21:23
      wszysscy co chamsko komentuja to co sie stalo powinni sie znalesc na miejscu
      chlopakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!CIEKAWE CZY WTEDY BYLIBY TACY MADRZY!!!!!!!!!!!
    • Gość: polek16 Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:56
      Kurde takich ludzi ti tylko powiesic.Trzymj sie cały Siewierz jest z Tobą!!
    • Gość: 1000 Re: Z nożami na studentów IP: *.apple.com 10.12.05, 14:06
      na tysiaku kochamy chlanie i cpanie jak sie to szanownym studentom z malych miejscowosci nie
      podoba to niech dojezdzaja autobusami pozxdro dla chrisa 1000WEST SIDE PCK HARCZYYY
      • Gość: bekon Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:20
        widze że mamy do czynienia z jakąś niezłą zorganizowaną "bandą" ? (Chmmm... a
        szanowny pan chris jest rzecznikiem prasowym?) A chlejcie sobie , cpac tez
        możecie. Tylko niech to wszytko odbywa sie tak,aby inni ludzie nie musieli
        ponosic konsekwencji.
        Chłopaki, Trzymajcie sie !
        • Gość: FIGHTER z PCK Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 17:58
          Jak studenci nie beda zaczepiac miejscowych to miejscowi dadza im zyc Jesli
          bedziecie sie rzucac to w koncu dobierzemy sie wam do dupy i bedziecie siedziec
          po akademikach bo wszedzie indziej bedziecie dostawac po tych durnych lbach
          • Gość: Antek Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:52
            Och z miasta to myśli ze kims jest! Nie no powaga !
      • Gość: studencik Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 11.12.05, 09:55
        rece opadaja "studenci z malych miast" czestochowa to jest "najwieksze miasto" w
        dodatku chu***we jak nieszczescie ciekawe co by te twoje pck zrobilo jakbysmy
        sie zebrali bracia studencka i w 500 osob poszli do was posralibyscie sie ze
        strachu wiec morda w kubel buraku
        • Gość: PCK Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 11.12.05, 14:40
          Jeden z PCK na szybko zalatwia 5 od was co widac na zalaczonym obrazku wiec w
          500 moglibyscie nie dac rady bo 100 osob z 1000 lecia moze sie szybk znalesc A
          tak powaznie to nie zaczynalbym tej wojny bo bedziecie miec pozniej ciezkie
          zycie Naprawde
        • Gość: zdun_inżynier Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:01
          Jestem zwyczajnym mieszkańcem tego miasta, nie mieszkam na PCK, ale nie lubię
          jak ktoś tak wypowiada się o moim mieście. Nie potrzebujemy tu takich ludzi i
          chyba w każdym innym mieście też.
    • Gość: toja Re: Z nożami na studentów IP: *.apple.com 10.12.05, 14:11
      PCK-Studenci 1-0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka