Gość: Marcin W 3 r SKPW Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:55 Gratulacje dla mądrych policjantów. Chłopaki trzymajcie sie . Mam nadziej ze osoby zostaną odpowiednio potraktowane. POLSKA POLICJA JEST "SUPER" Są wszedzie gdzie ich nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 18:37 ja bym tym skórwielom nogi połamał i zostawił zeby zdychali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:18 Ludzie Wy w ogóle nie wiecie co piszecie, dla tego kolesia z nożem, rzucić sie na 6 chłopaszków to żaden problem. To totalny psychol!!!!! Mam nadzieje, ze juz nigdy nie zobaczymy go na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Policja "super"???? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 12:27 No nie wiem czy poliscja jest taka "super" skoro te elementy są jeszcze na wolności... To dowodzi tylko, iz kryminaliści się nie zmieniają nawet po odsiadce i powinni być pod jakimś stałym nadzorem,a nie rzucać się na niewinnych niczego ludzi!!! CO TA POLICJA WOGÓLE WYPRAWIA ????Policja sama się ich boi, to po co oni wybierali taki zawód ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 08.12.05, 18:00 Napastnikow do lasu...i zakopac......Sku*wysyny...mysla ze sa wybrancami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 grupa -4rokZI Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:50 Wracaj do nas szybko-czekamy na Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec 1000ca Re: Z nożami na studentów IP: *.man.czest.pl 08.12.05, 18:58 dobrze ze ja jestem z 1000 to nic mi niegrozi ze strony tych co bija zato ze niejest z tad, ale co moge powiedziec jak pojde np na dzielnice obok, tam tesza tacy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 19:14 ....proponuje kare smierci na srodku polacu bieganskiego !!!!!! moze kilka uderzen nosa dla tych oprawców!!!!!! to cnaczy ze co na innych dzielnicach to juz nie wolno chodzic !!!!!!!!! co za debilizm!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 19:24 Szczerze w to watpie ze 2 osoby rzucily sie bez powodu na 6 z nozami na swoim osiedlu bo i po co ???? 6 studencikow wypilo kilka piwek i mysleli ze sa Bog wie kim Znalazl sie ktos kto ich sprowazil na ziemie Jedni nas kochają drudzy nienawidzą ale wszyscy się nas boją !!!!! WEST - SIDE 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulu Re: Z nożami na studentów IP: *.filg.uj.edu.pl 08.12.05, 19:40 chyba cie pogieło. co oni takiego złego zrobili hóólsom z tysiąclecia.? rozumiem dac po mordzie i z kopa w dupe ale żeby z nożami. myśle, że samo pogrożenie nimi by wystarczyło. te bedile na pewno sie nacpali albo nawdychali gazu z zapalniczek i takie są skutki. lepszy dostęp do broni dla obywateli i lepsza ustawa o własnej samoobronie i sprawa z głowy. powystrzela sie oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Boy Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 08.12.05, 19:58 A skad wiesz ze to kibice ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolegakolegow Re: Z nożami na studentów IP: *.apple.com 10.12.05, 13:56 jak sie brudnym studenciakom z wioch nie podoba na tysiaku czy na peceku to won przestancie obrazac ludzi z tysiaclecia i czestochowe wy kiepy ze wsi ''...PCKlan plynie razem z nami...'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:45 po cholere takie pajace sie tu wypowiadają?zycze ci takiej kosy w zebra palancie!nie zrozumiesz tępa maso,dopoki sam nie staniesz sie ofiara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:53 oko za oko to pieekne prawo,bez luk i niejasnosci.powinno byc stosowane w takich sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:10 Nie tlumacze debili co nozami kogos kaleczą ale zobaczcie co sie dzieje w soboty i w piatki pod akademikami chodza zalani w trupa nam nawet pod blokiem nie wolno sie piwa napic bo Psy zaraz mandat wlepiają..... JESZCZE RAZ PISZE DLA TYCH CO MAJA KLOPOTY ZE ZROZUMIENIEM NIE TLUMACZE DEBILI Z NOŻAMI ALE STUDENCIKI TEŻ NIE SA SWIECI !!!! A TAK NAWIASEM TO MOGLI UCIEKAC A NIE LAC SIE Z NIMI NÓŻ MIAŁ JEDEN A PORANIONYCH BYLO WIECEJ ..... A WIEC ZAMIAST OBIC CHLOPAKA I ROBIC ZAWIJKE TO SIE CHCIELI WYKAZAC I SIE LALI DALEJ...... A ŻE JAKIES BARANY NOŻEM BYLY PIJANE TO SIE STAŁO JAK SIE STALO !!! ŻYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA TYM CHLOPAKĄ NAPRAWDE ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIC Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:19 Ty zlamany osle je..y, ciekawe jakbys szedl w 6 osob i podeszly 2 to bys ucielal, zastanow sie nad tym, poza tym jak mozna na kogos z nozem wyskoczyc, ty chyba jednym z nich jestes!! kumpel dostal nozem a ja mam uciekac i zostawic go, o to ci chodzilo?? bo juz sam niewiem. NIE CHCIALBYM BYC TWOIM KOLEGA CIOTO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 19:56 ja nie chodze i nie zaczynam a jak tak robie to nie placze pozniej ze mi krzywde zrobili Z drugiej strony to jesli 6 kolesi dostalo baty od dwoch pijanych i nacpanych piajczkow to zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =/ Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:05 Sam jesteś żenujący ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muppett Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 80.51.233.* 09.12.05, 18:43 teeee chris ciekawe coś Ty za jeden?? umiesz ośle czytać czy ktoś ci to czyta i pisze za ciebie?? to niech ci ten ktoś jeszcze raz przeczyta zdanie o tym jak ci studenci szli!! przypomnę że pisało nie szliśmy w grupie ale osobno po jednej dwie osoby!! tak w ogóle to myślę że irytują Cię studenci bo znają kilka tysięcy więcej słów od ciebie, co musi cię wkurw...ac kiedy nie rozumiesz jak coś się do ciebie mówi; i sadzisz że koleś cie obraza. no i jak masz jakiś tam scyzoryk to ci sie pewnie zaraz otwiera w kieszeni?? czyz nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 10.12.05, 02:28 Ten ktos to twoja stara wpada czasem do nas do kafejki zabawic chlopakow jak nie umiesz normalnie rozmawiac to mozemy w twoim jezyku nie widze problemu To ze nie szli w zwartej grupie o niczym nie swiadczy Westerplatte to nie centrum miasta i wieczorami nie ma tam zbyt duzo spacerujacych ludzi Studenci mnie nie irytuja pisalem tylko ze tez czasami sa agresywni po alkoholu i zachowuja sie tak a nie inaczej co sie pozniej potwierdzilo (Ktos juz napisal ze to studenci zaczeli bojke) Co do zasobu slow to mysle ze mam wystarczajacy zeby potrafic rzeczowo sie wypowiedziec a noza nie nosze bo nie musze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn miasta Cz-wa Re: Z nożami na studentów IP: *.man.czest.pl 12.12.05, 13:33 Słuchaj kolego,że tacy jak ty nazywają się studentami...przykra sprawa.obrażasz wszystkich swoimi wypowiedziami.Prawda jest taka jeden z kolegów studentów zawsze kozaczył i nie......p...l ze szli spokojnie.Sam wczoraj słyszałem w programie "Pod napięciem" wypowiedz poszkodowanego."SZedłem z kolegami i usłyszeliśmy jakieś wyzwiska.....zatrzymaliśmy się by wyjaśnić sprawę ".Co za młot na nie swojej dzielnicy kozaczy.NIE BRONIE TUTAJ GOŚCIA, KTÓRY URZYŁ NOŻA.ALE NIE POTRZEBNIE SIE ZATRZYMALI.ZOBACZYLI DWÓCH CHLORÓW I CHCIELI DAC IM W KOSĆ, A TU NIESTETY POJAWIŁ SIE PROBLEM FACET MIAŁ NÓŻ.I PO JAKIEGO TO WSZYSTKO MOGLI PÓJSĆ DALEJ I ZLAC WYZWISKA.I JESZCZE JEDNO -MOŻESZ MI NAWRZUCAĆ ALE MNIE TO NIE RUSZY.WIESZ DLACZEGO ?? BO JESTEM MĄDRZEJSZY.I DRUGA SPRAWA JAK NIE ZNASZ ZNACZENIA NIEKTÓRYCH SŁOW, TO ICH NIE URZYWAJ. BO MOŻESZ TRAFIC NA KOGOŚ ,KTO NIE BĘDZIE WYROZUMIAŁY! Chłopaki wracajcie do zdrowia.Jestem z wami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Z nożami na studentów IP: *.com.pl / *.com.pl 11.12.05, 00:23 Zenujące jest to co piszesz!!Pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfrustrowana Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:01 Najpierw naucz sie czytac artykuł palancie ! Chyba świadek a zarazem poszkodowany wie najlepiej jak było a on WYRAŹNIE powiedział: "Było nas sześciu, NIE szliśmy zwarta grupą, jedni szli szybciej, drudzy wolniej." BYłeś tam widziales to ? Słyszałeś? A zresztą co ja gadam... NIGDY TEGO NIE ZROZUMIESZ ! Bo tacy ludzie co wypisują takie rzeczy nie mają uczuc, mają wszystko w gdzieś. Dla nich wazna jest tylko swoja własna dupa. Nie mam ochoty więcej pisac.Tylko zastanów sie człowieku ! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 20:24 To sie zastanow prostaczko idze 6 kolesi jezeli nawet nie jest to zwarta grupa to nie sa aleje i widac ze idzie grupa Nie raz bylem swiadkiem jak pijani studenci zaczepiali ludzi i dlatego nie zdziwilbym sie gdyby to oni zaczeli a co do palanta to slyszlaem ze tak mowia na twojego ojca Jedni nas kochają drudzy nienawidzą ale wszyscy się nas boją !!!!! WEST - SIDE 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 20:33 chris_moltisanti napisał sluchaj za takie Jedni nas kochają drudzy nienawidzą ale wszyscy się nas boją !!!!! haslo to powno ci sie wpierdzielic ito obficie policyjna pala pewnie jestes jedym z kolegow bandziorów z tych po...ów co tylko szukaja komu by tu wpie..dzilic Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 21:12 Nie wiem co to za bandziory ich pociely ale jak mi chcesz mi wpierdzielic to nie widze problemu Tylko zorganizuj calego malucha i pol skrzata bo moge byc z kilkoma kolegami a u was raczej chlopcy slabego zdrowia Jedni nas kochają drudzy nienawidzą ale wszyscy się nas boją !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 08.12.05, 21:44 sluchaj chris_moltisanti, myslisz ze jestes mocny, pewnie i tak ale w gebie i wtedy gdy bijesz slabszych, jestes poprostu jedyn z tych chmskich depili, pajaców, ciot z 1000 lecia ktorym przydało by si faktycznie złoić skóre!!!!!! powini wszytkich bandizorów i inych takich debili w TVN pokazać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 21:59 Ja nie chodze i nie zaczynam nie prowokuje i nie bije slabszych Stwierdzam fakty nie raz bylem swiadkiem jak pijani studenci rozrabiaja To proste takie sa fakty i nikt temu nie zaprzeczy a jak jeden z drugim dostanie po glowie to biegna po kolegow i przychodzi pol akademika a to juz lekko zalatuje frajerstwem Jedni nas kochają drudzy nienawidzą ale wszyscy się nas boją !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 09.12.05, 12:31 Powinni wprowadzic kare smierci...to moze wtedy by byl porzadek i spokoj na tym swiecie, bo tak to nigdy nie bedziemy czuc sie bezpiecznie... a w Czestochowie to juz nie raz byly takie przypadki...pelno bandziorow i zboczencow..a Straz Miejska..to sobie chodzi tam gdzie nic sie nie dzieje...to skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 13:08 Wszedzie sa takie przypadki a Czestochowa wcale nie jest w czolowce W innych wiekszych miastach dzieja sie o wiele powazniejsze rzeczy tylko nikt tego nie widzi albo nie chce i tylko narzeka na swoje miasto a moze nie swoje i w tym lezy problem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiwoor Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:46 Uważam że mamy do czynienia z typowyn "syndromem małego wacka" Pozdrawiam Cie nieszczęśliwy dresie Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 22:02 No tak jak sie nie ma argumentow to sie forum zasmieca Typowe Niestety musze CIe zawiesc Nie chodze w dresach Nie jestem dresiarzem Nie jestem kibicem ani satanista nie jestem Poprostu obiektywnie podszedlem do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:15 Do Gość: student Piszesz ze ktos jest agresywny a sam chcesz bic kolege z FORUM powoli zaczyna z was wychodzic AGRESIA marne studenciny ....... NA WIOCHE NA POLE .... A NIE DO MIASTA Z BUTAMI W BŁOCIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =/ Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:15 To sie lepiej zdziw... tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Z nożami na studentów IP: *.com 09.12.05, 23:47 A skad wiesz ze to byli studenci? widziales ich legitymacje? indeksy? Wiesz co to indeks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Z nożami na studentów IP: *.21.pl / *.21.pl 11.12.05, 13:57 Naprawdę uważam że studenci nie są źli ale co niektórzy mogliby w swoich akademikach pezestać produkować narkotyki, lewe programy, bilety MPK itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student PCz Re: Z nożami na studentów IP: *.trustnet.pl 09.12.05, 10:56 Jesli usilowanie zabojstwa nazywasz "sprowadzaniem na ziemie" to chyba u psychiatry powinienes sie leczyc. Do tego studenci byli trzezwi, w porownianiu do twoich kolegow z 1000 lecia, dla ktorych jedyna rozrywka jest chlanie i cpanie. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 12:41 To nie sa moi koledzy jak juz pisalem Jak nie czytasz do konca to sie nie wypowiadaj bez sensu to po pierwsze Po drugie to moze byli twoi koledzy skoro wiesz jakie sa ich jedyne rozrywki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Z nożami na studentów IP: *.brama.prenet.pl 08.12.05, 19:54 W dzisiejszych czasach nikt nie jest bezpieczny,a nasz wymiar sprawiedliwosci jest niestety jaki jest... w naszym kraju nie ma niestety sprawiedliwosci,mysle jednak ze gdyby odpowiednie wladze naszego miasta przeznaczyly wiecej srodkow na bezpieczenstwo w naszym miescie i zastanowily sie co z robic z tym problemem to uniknelibysmy wielu takich sytuacji.Ile jest potrzebnych ofiar zeby wladze naszgo miasta zaczely interweniowac??...zaczely wogole zauwazac to co dzieje sie dookola...bo przeciez ten problem jest i nienalezy udawac,ze sie go nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:56 Nie rozumiem co sie w naszym kraju dzieje,jeszcze 20 min temu ogladalam wydarzenia w tv i co slysze?Otoz wypuscili sprawcow gwaltu na 17-letniej Klaudii z Sosnowca.Dlaczego:bo nie mieli jednoznacznych dowodow.Przeciez to jest chore,w momencie kiedy ich zatrzymali mieli mnostwo dowodow, swiadkow zajscia i kod DNA napastnika. Dzis okazuje sie ze kod zostal zle zabezpieczony... Chlopcy walczcie o zycie, mimo ze nie jest ono takie na jakie zaslugujecie,ale czekaja na Was bliscy i znajomi. Bede trzymala kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
piroo Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 20:35 Jak można dopuścić do takich tragedii??? Policja powinna łapać takich wyrzutków, zamykać i skazywać wieloletnie wyroki. I powinna być wprowadzona kara Śmierci. A gwałcicieli powinno się kastrować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: Z nożami na studentów IP: *.rmnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:53 Tym zbrodnialco co napadli na studentów dać po 40lat cieżkiego wiezienia bez jakiej kolwiek możliwości wczesnego wyjścia na wolność i żeby zapamiętali to do kańca swojego zasranego żywota ze jak se wypuił to ma siedzieć w chałpie a nie wałęsać sie po ulicach i napadac niewinych ludzii. Niech policja wezmie sia za tych morderców ulicznych bo przekracza to ludzkie pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LESIU Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 08.12.05, 20:55 Z NOZEM???OKO ZA OKO...!!ZAJEBAC SKU..ELI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Z nożami na studentów IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:07 STUDENCI Z MALUCHA ŁACZMY SIE ZRÓBMY JUTRO MARSZ W CZESTOCHOWIE CO WY NA TO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 08.12.05, 21:24 chlopaki trzymajcie sie i wracajcie do zdrowia. Siewierz jest z wami!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerwor co wy ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:58 PRzecież to tylko dwa oprychy... po co ta cała awantura... Jeden przypadek na nie wiadomo ile czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: co wy ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 01:17 To sąd wyda wyrok co do tego kto jest winien i czego. Wylewacie tu swoje żale i frustracje chociaż nie widzieliście jak to wyglądało. Znamy tylko wersję wydarzeń oczami poszkodowanych, nie znamy wersji tych którzy użyli noży. A kto wie czy nie była to samoobrona? Nie bronię kolesi ale patrzę na sytuację obiektywnie. Dużo łatwiej każdemu uwierzyć poszkodowanych. Trudniej wziąć pod uwagę wszystkie możliwe aspekty sytuacji. Gdyby owa dwójka chciała napadać każdego studenta chodzącego po nie swoim terenie to mielibyśmy "rzeź niewiniątek" na 1000-leciu. Widocznie coś ich pchnęło do tego że zrobili co zrobili. Pozwólmy prokuraturze, policji i sądom na wydanie opinii. Kto wie, może studenci nie byli do końca tacy święci jak się im tą świętość przypisuje i czymś zasłużyli na reakcję owej dwójki (choć finał całej sprawy wydaje się być mocno przesadzony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lczek Re: Z nożami na studentów IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* 08.12.05, 21:58 To wsyztsko jest dla mnie nie do pomyslenia. Znam tych chlopców i jest mi sie ciezko z tym pogodzic. W jakim my swiecie zyjemy. Jakie ja miasto wybralam do studiowana, zreszta gdzie teraz jest bezpiecznie. Chlopcy 3majcie sie.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 22:06 Nie podoba sie Czestochowa ??? Prosze bardzo trzeba bylo do Poznania na Jeżycach piekne kamieniczki do wynajecia i mile okolice albo Krakow na Nowej Hucie przytulne pokoiki dla studentow a jaka milusia okolica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:17 zawsze znajdzie sie ktoś, kto musi skrytykowac. Cięzko.... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 08.12.05, 22:24 Sluchaj wszyscy narzekaja a u nas jest naprawde spokojnie w porownaniu z innymi miastami ale zawsze sie znajda tacy ktory napisza co za miasto albo co za dzielnica co za ludzie co za debile tu mieszkaja i jak zawsze wszystkich pod jedna kreske Gratuluje mentalnosci Tak jak mowilem zapraszam do Nowej Huty na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:08 Ja piernicze co za miasto, nie mozna spokojnie wyjsc z domu bo jacyś debile obejrzeli za duzo razy "Rambo". Chlopaki trzymajcie sie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 22:55 To jest śmieszne - zarzut bójki z niebezpiecznym narzędziem - za takie coś powinni mieć zarzut usiłowania zabójstwa - przecież opinia lekarzy wskazuje na to, że ciosy były zadawane w taki sposób by zabić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuj-pom Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 02:22 chris_moltisanti napisałeś, że "zawsze sie znajda tacy ktory napisza co za miasto albo co za dzielnica co za ludzie co za debile tu mieszkaja".Człowieku jeśli tam jest wiecej takich jak ty to naprawde ciężko musi byc, bo z tego co widze to ty kulturą i intelektem nie grzeszysz.Z wyrazami współczucia(dla ciebie za wyjątkową głupotę) i dla tych biednych chłopaków co trafili na takich sku..wieli. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 13:23 To chyba zle czytasz chlopczyku bo ja nikomu nie ublizam tak jak np Ty na koncu swojej wypowiedzi Piszac ze zawsze sie ktos znajdzie kto pisze zle o swoim lub nie swoim miescie (studenci "przyjezdni") mialem na mysli ze biora wszystkich pod jedna kreske tak jak wczesniej napisal ktos o nicku "obserwator" poczekajmy co maja do powiedzenia oskarzeni bo moglo byc naprawde roznie biorac pod uwage cale to zajscie Warto sie zastanowic kto chcialby probowac zabic grupe ludzi pod wlasnymi oknami ??? To nie Irak !!! Co do mojej kultury i intelektu to wydaje mi sie ze przy twojej wypowiedzi zakonczonej wulgaryzmem nie popartej zadnymi argumentami jest na wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Thompson. Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 10:26 nie ma prawa i spraiedliwości,nie ma.a co do tych kolesi z nożami,to może dobrze nosić przy sobie jakiś scyzoryk edc,zobaczy taki że nie tylko on ma kosę i a nuż się przestraszy i da spokój.a jeśli nie-no cóż,i tak by pewnie zaatakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 09.12.05, 10:47 A gdzie jest policja?? Policja chodzi kolo akademikow i spisuje za np publiczne picie piwa. A tam gdzie potrzeba to jej nie ma. Oni sa wtedy gdy sie przechodzi przez ulice nie przez pasy. Szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 09.12.05, 10:56 kara smierci i koniec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeciw łotrom Bandyci brali Clonazepam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:30 "Leki współczesnej terapii" - Jan Kazimierz Podlewski, Alicja Chwalibogowska-Podlewska Działanie i zastosowanie: Pochodna benzodiazepiny o działaniu przeciwdrgawkowym. (...) Działanie uboczne - (...) Początkowo obserwuje się przemijające uczucie zmęczenia i senności, zwiotczenie mięśni, zawroty głowy, zaburzenia widzenia, niezborność ruchów, rzadziej występują reakcje paradoksalne - podrażnienie, pobudzenia i agresywność. (...) przy stosowaniu leku nie powinno się pić alkoholu !!! Szanowni forumowicze, Jeśli macie jakiekolwiek pojęcie o tym co piszę to musicie wiedzieć, że lek ten jest wydawany tylko na receptę. Stosowany przez osoby które nie chorują na padaczkę, a na dodatek są pod wpływem alkoholu, wzbudza agresję!!! Ci bandyci dobrze o tym wiedzieli. Czując się panami na swojej dzielnicy, będąc pod wpływem tych psychotropów szukali jakiegokolwiek pretekstu aby rozładować swoją agresję. Gdyby studentów było 10 i szli zwartą grupą, prawdopodobnie także by ich zaatakowali. Takich osobników należy izolować od społeczeństwa na zawsze. Skoro byli wcześniej karani, i więzienie nie było dla nich nauczką na przyszłość... Skoro wymiar sprawiedliwości dał im szansę na poprawę wypuszczając ich na wolność, a oni z niej nie skorzystali, więc w takich przypadkach nie należy się z nimi cackać i bawić w tłumaczenie ich zachowania tym że nie ma pracy, że naoglądali się brzydkich filmów itp. Ci bandyci po prostu cieszą się kiedy widzą że ktoś się ich boi, oni lubią czynić zło... Szansa na resocjalizację jest znikoma, więc należy ich po prostu odizolować. Czas ich przystosowania do życia w społeczeństwie trwał 27 lat. Skoro się nie przystosowali, niech gniją w pierdlu. Dość już łagodności dla takich bandytów!!! A kto przy zdrowych zmysłach i niespaczonym umyśle nosi ze sobą nóż w kieszeni pijąc wcześniej alkohol i będąc pod wpływem takich psychotropów? Ktoś już słusznie tutaj zauważył, oni na pewno nie zamierzali zbierać grzybów... P.S. Chłopaki, wracajcie do zdrowia, Częstochowianie są z Wami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Bandyci brali Clonazepam IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:52 skad wiesz brales z nimi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Boy Re: Bandyci brali Clonazepam IP: 195.116.81.* 09.12.05, 13:04 Najpierw pisali ze kibice teraz ze cpaja psychotropy skad Wy takie informacje macie ??? tata w policji pracuje chlopczyku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryq Re: Bandyci brali Clonazepam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 13:52 a ty lepiej sam przestan to brac bo wypisujesz takie brednie na tej stronie, ze chyba sam sobie wezme ten clonocostam:))) niedługo moi mili okaze sie ze to nie byli dresiarze ani ćpunki tylko sataniści i ich czarna msza!!! parodia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satanista Re: Bandyci brali Clonazepam IP: 195.116.81.* 09.12.05, 14:34 Dokladnie moj kaplan cos pobakiwal ostatnio ze serca potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redkhmer Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:57 z tego co słyszalem to tych 6 studentów sprowokanych przezb tych dwóch zaczeło ich bic, wiec zaczeli sie bpronic, ale to nie usprawiedliwia uzycia noza i psa Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 17:12 No i zaczyna sie okazywac ze moglo jednak byc tak jak pisalem studenciny troche piwa wypily i chcialy sie zabawic w chuliganow a teraz wielce poszkodowani Jak sie idzie i wszczyna bojke to trzeba sobie zdawac sprawe ze moze sie cos takiego wydarzyc ale chlopaki nie pomysleli a ze bylo ich 3 razy wiecej to chcieli skatowac przypadkowo spotkanych chlopakow a ze Ci byli miejscowi to final mamy taki a nie inny STUDENCIE ZANIM ZACZEPISZ ZASTANOW SIE NAD SWOIM ZDROWIEM !!!!!! 1000-LECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiuyt Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 17:25 "Przypadkowo spotkanych chlopakow" chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to tamci dwaj byli pijani nacpani i dobrze znani policji. ZASTANOW SIE TROCHE bo moglo to spotkac rowniez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 17:35 Po pierwsze nie napisali ze byli nacpani tylko ze przy jednym znalezli narkotyki a to roznica Po drugie opierajac sie na poprzednich wypowiedziach innych osob napisalem ze jednak moglo byc tak ze to poszkodowani byli prowodyrami ... a to ze tamci byli znani policji to nie znaczy ze sa winni wszystkim przestepstwom dokonywanym w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma siew Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:56 Wiecie co tak dać sie pokiereszować?Chłopaki cały Siewierz ma z was beke!Wstyd siewierzanie nie dają sie tak pobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam ich Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 18:02 nieznajoma z siewierza chyba troszkę przesadziłaś , nikomu nie jest wstyd za nich ciekawe co by było jesli cos takiego spotkało by Ciebie wiec nie pisz tutaj takich bredni. Ja ich znam i bardzo im współczuje. chłopaki trzymajcie sie -jestesmy z wami . kumpel z siewierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:03 nieznajoma z siewierza,gdzies ty sie uchowala?pewnie masz chlopa dresa i takimi bzdurami cie pasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qn Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 19:11 Chlopaki trzymajcie sie- bedzie ok! Jestem z Wami!!! Szczegolne pozdro dla Marka- trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qn Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 19:11 Chlopaki trzymajcie sie- bedzie ok! Jestem z Wami!!! Szczegolne pozdro dla Marka- trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siewierzanka Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 10.12.05, 19:35 Jezeli tak jest jak piszesz to jest mi wstyd za moje miasto....ale ja jednak wierze w ludzi i wiem, ze sa za naszymi kolegami... zastanow sie co jest w Twoim zyciu wazne? czy manifestacja swoich sił? a moze bezbronnosc czlowieka wobec zla, ktore nas otacza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdurka Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:50 Hmm...Tak czytam wasze opinie i się zastanawiam...KOmu są potrzebne te wasze kłótnie teraz?A czym oni zawinili, że znaleźli się nie w tym miejscu i nie o tej godzinie...? Wiecie co jest najgorsze? Zawsze z uczelni wracam tamtą drogą...We wtorek kończę ok 19.45, więc na 100% byłabym w tamtych okolicach w momencie tego zdarzenia ...Nawet nie chcę myśleć, co mogłoby się i mnie stać...Z racji Mikołajek jednak odwołaliśmy sobie zajęcia ... Chyba jeszcze nigdy tak bardzo nie cieszyłam się z tego, ze nie poszłam na te zajęcia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:14 masz racje,na co komu te klotnie? glupota i tak zostanie glupota, koks dalej bedzie rozwalal czaszki dresow a woda i ćpanie alkoholikow i ćpunow.szkoda strzepic jezyka. A propos Nowej Huty:tam dopiero jest syf skoro takie kolki jak chris jakis tam mieszkaja.Ty chlopie tu trafiles ze sredniowiecza czy epoki kamienia lupanego? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_moltisanti Re: Z nożami na studentów 09.12.05, 20:47 Ja pisalem o Nowej Hucie ze tam jest zle i ze na 1000 leciu nie ma dramatu i nie jest wcale tak niebezpiecznie jak to sie niektorym wydaje Takie zdazenia jak to niestety maja miejsce takze w innych miastach wiec nie ma co krytykowac tego miasta i dzielnicy jako gniazdo przestepcow Czy jestem ze sredniowiecza ?? Dlaczego ?? Dlatego ze zasugerowalem ze niekoniecznie oskarzeni mogli byc prowodyrami ??? Dlatego ze to prawda ze wielu studnetow pije i zle sie pozniej zachowuje ???? W kazdym razie mam wiecej kultury niz ty i Ci nie ublizam tylko potrafie rzeczowo bronic swojego punktu widzenia popierajac go argumentami Jezeli to swiadczy ze jestem z epoki kamienia lupanego to gratuluje wnikliwej analizy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: Z nożami na studentów IP: *.net / 82.160.62.* 09.12.05, 21:23 wszysscy co chamsko komentuja to co sie stalo powinni sie znalesc na miejscu chlopakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!CIEKAWE CZY WTEDY BYLIBY TACY MADRZY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polek16 Re: Z nożami na studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:56 Kurde takich ludzi ti tylko powiesic.Trzymj sie cały Siewierz jest z Tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1000 Re: Z nożami na studentów IP: *.apple.com 10.12.05, 14:06 na tysiaku kochamy chlanie i cpanie jak sie to szanownym studentom z malych miejscowosci nie podoba to niech dojezdzaja autobusami pozxdro dla chrisa 1000WEST SIDE PCK HARCZYYY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekon Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:20 widze że mamy do czynienia z jakąś niezłą zorganizowaną "bandą" ? (Chmmm... a szanowny pan chris jest rzecznikiem prasowym?) A chlejcie sobie , cpac tez możecie. Tylko niech to wszytko odbywa sie tak,aby inni ludzie nie musieli ponosic konsekwencji. Chłopaki, Trzymajcie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIGHTER z PCK Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 10.12.05, 17:58 Jak studenci nie beda zaczepiac miejscowych to miejscowi dadza im zyc Jesli bedziecie sie rzucac to w koncu dobierzemy sie wam do dupy i bedziecie siedziec po akademikach bo wszedzie indziej bedziecie dostawac po tych durnych lbach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:52 Och z miasta to myśli ze kims jest! Nie no powaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: Z nożami na studentów IP: *.pcz.pl 11.12.05, 09:55 rece opadaja "studenci z malych miast" czestochowa to jest "najwieksze miasto" w dodatku chu***we jak nieszczescie ciekawe co by te twoje pck zrobilo jakbysmy sie zebrali bracia studencka i w 500 osob poszli do was posralibyscie sie ze strachu wiec morda w kubel buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCK Re: Z nożami na studentów IP: 195.116.81.* 11.12.05, 14:40 Jeden z PCK na szybko zalatwia 5 od was co widac na zalaczonym obrazku wiec w 500 moglibyscie nie dac rady bo 100 osob z 1000 lecia moze sie szybk znalesc A tak powaznie to nie zaczynalbym tej wojny bo bedziecie miec pozniej ciezkie zycie Naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdun_inżynier Re: Z nożami na studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:01 Jestem zwyczajnym mieszkańcem tego miasta, nie mieszkam na PCK, ale nie lubię jak ktoś tak wypowiada się o moim mieście. Nie potrzebujemy tu takich ludzi i chyba w każdym innym mieście też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Z nożami na studentów IP: *.apple.com 10.12.05, 14:11 PCK-Studenci 1-0 Odpowiedz Link Zgłoś