Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:50 czy ktoś z Was współpracuje z sądem w Częstochowie dla havis? Jeśli tak prosze o opinię. Z góry dziękukję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devileq Re: praca dla www.havis.com.pl 15.12.05, 17:58 Dowiadywałam się o pracę u nich. W ogłoszeniu bardzo ładnie to wygląda, ale po uzyskaniu szczegółów odechciało mi się tam pracować. Niby piszą, że praca w domu, ale tak naprawde trzeba się sporo nalatać, a i pieniądze takie sobie. Poza tym piszą, że praca w dowolnych godzinach, ale nie mniej niż 7 godzin dziennie. Średnio mi to przypadło do gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki_czwa Re: praca dla www.havis.com.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:19 Na forum "Praca" jest dość obszerny wątek na temat pracy w firmie Havis. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: praca dla www.havis.com.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:08 a co sie tam dokładnie robi? mozecie napisać coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: praca dla www.havis.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 10:43 tak, wiem ale chodzi mi konkretnie o sąd w Częstochowie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=27523740 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: praca dla www.havis.com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 08:53 ja slyszalam ze w czestochowie jest malo zlecen bo ten sad jest od niedawna czynny i malo tam firm Odpowiedz Link Zgłoś