jamajca 24.10.02, 17:06 Czytając wypowiedzi na forum , odnoszę wrażenie że niektórzy mają problemy z osobowością tzn. : jedna osoba występuje pod kilkoma nickami, i co chwile zmienia swoje zdanie w wypowiedziach na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzichu Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 00:26 a po czym to rozpoznałeś po ip a nie wiesz ze pod jeden ip moze sie znajdowac wiecej internautów jak sa w sieci ekspercie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Zaburzenia osobowości IP: 80.48.252.* 25.10.02, 00:35 Gość portalu: zdzichu napisał(a): > a po czym to rozpoznałeś po ip a nie wiesz ze pod jeden ip moze sie znajdowac > wiecej internautów jak sa w sieci ekspercie! Wydaje mi sie że jak ktoś ma przypisany stały ip to nie może go urzywać ktoś inny. Naprzykład ja tak mam. Chociaż moge sie mylic, nie jestem ekspertem w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 09:04 no ty masz stały ip jak masz tylko dla siebie locze internetowe.Jezeli rozdzielasz juz to lacze internetowe na kilka kompów to robisz siec i kazdemu z komputerowi przypisujesz ip nie publiczne np 192.168.0.2 a maskujesz 255.255.255.0 wtedy serwer ktury laczy te komputery ze swiatm zewnetrznym otrzymuje informacje od wewnetrznych przesyla je na zewnatrz ale juz z ip zewnetrznym i jezeli otrzyma odpowiedz z netu przesyla je na ip wewnetrzne gdzie bylo zapytanie? logiczne czyli jak ktos ma siec np na 30 komputerów i jedno ip to kazdy uzytkownik zapisujacy sie na tej stronie bedzie miał tylko to ip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 12:27 Masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie ja Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 12:27 Nie masz racji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Zaburzenia osobowości IP: 80.48.252.* 25.10.02, 13:05 Dzięki za wyczerpującą odpowiedz, teraz już kumam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:30 Nieprawdą jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HELGA Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:30 że mam zaburzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACPER Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:31 osobowości. Oraz poczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILOA Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:32 urwał mi sie wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJACY Re: Zaburzenia osobowości IP: 203.36.162.* 26.10.02, 03:10 ZDZICHU !PYTA I SOBIE ODOWIADA !JES EXPERTEM , ALE JEGO OSOBOWOSC POD ZNAKIEM ZAPYTANIA ? KTO PYTA TEN NIE BLADZIE ? Odpowiedz Link Zgłoś