Dodaj do ulubionych

Zaburzenia osobowości

24.10.02, 17:06
Czytając wypowiedzi na forum , odnoszę wrażenie że niektórzy mają problemy z
osobowością tzn. : jedna osoba występuje pod kilkoma nickami, i co chwile
zmienia swoje zdanie w wypowiedziach na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzichu Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 00:26
      a po czym to rozpoznałeś po ip a nie wiesz ze pod jeden ip moze sie znajdowac
      wiecej internautów jak sa w sieci ekspercie!
      • Gość: Marf Re: Zaburzenia osobowości IP: 80.48.252.* 25.10.02, 00:35
        Gość portalu: zdzichu napisał(a):

> a po czym to rozpoznałeś po ip a nie wiesz ze pod jeden ip moze sie
        znajdowac
        > wiecej internautów jak sa w sieci ekspercie!

Wydaje mi sie że jak ktoś ma przypisany stały ip to nie może go urzywać ktoś
        inny. Naprzykład ja tak mam. Chociaż moge sie mylic, nie jestem ekspertem w
        tych sprawach.
        • Gość: zdzichu Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 09:04
          no ty masz stały ip jak masz tylko dla siebie locze internetowe.Jezeli
          rozdzielasz juz to lacze internetowe na kilka kompów to robisz siec i kazdemu z
          komputerowi przypisujesz ip nie publiczne np 192.168.0.2 a maskujesz
          255.255.255.0 wtedy serwer ktury laczy te komputery ze swiatm zewnetrznym
          otrzymuje informacje od wewnetrznych przesyla je na zewnatrz ale juz z ip
          zewnetrznym i jezeli otrzyma odpowiedz z netu przesyla je na ip wewnetrzne
          gdzie bylo zapytanie? logiczne czyli jak ktos ma siec np na 30 komputerów i
          jedno ip to kazdy uzytkownik zapisujacy sie na tej stronie bedzie miał tylko to
          ip
          • Gość: Ja Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 12:27
            Masz rację
          • Gość: Nie ja Re: Zaburzenia osobowości IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 12:27
            Nie masz racji!
          • Gość: Marf Re: Zaburzenia osobowości IP: 80.48.252.* 25.10.02, 13:05
            Dzięki za wyczerpującą odpowiedz, teraz już kumam.
            Pozdrawiam.
            • Gość: TOM Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:30
              Nieprawdą jest
              • Gość: HELGA Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:30
                że mam zaburzenia
                • Gość: KACPER Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:31
                  osobowości. Oraz poczucia
                  • Gość: FILOA Re: Zaburzenia osobowości IP: *.mim.pcz.czest.pl 25.10.02, 23:32
                    urwał mi sie wątek
    • Gość: PYTAJACY Re: Zaburzenia osobowości IP: 203.36.162.* 26.10.02, 03:10
      ZDZICHU !PYTA I SOBIE ODOWIADA !JES EXPERTEM , ALE JEGO OSOBOWOSC POD
      ZNAKIEM ZAPYTANIA ?
      KTO PYTA TEN NIE BLADZIE ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka