Gość: lewsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:50 jest mi bardzo przykro z tego faktu :( to był najlepszy zawodnik w tym sezonie i to w niego bym zainwestował a nie w tą gromadkę która doszła do drużyny... a jakie są wasze odczucia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewsi Re: Rune Holta we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:52 zapomniałem dodać że to jeszcze decyzja nie pewna na 100% ale na 90 bo w atlasie holta ma dostac za sezon 1 050 000 a we włokniarzu 670 000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: Rune Holta we Wrocławiu IP: *.net 27.12.05, 19:56 hahaha skąd masz takie dokładne info co do kwoty? :))) z tego co słyszałem to wrocek dawał 900 000 a włókniarz 800 000 ale to tez byly tylko ploty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Rune Holta we Wrocławiu IP: *.21.pl / *.21.pl 27.12.05, 21:17 To nawet dobrze, że Wrocław daje więcej. Zobaczymy czy Holta czuje jakiś sentyment do Włókniarza, czy tylko $$$ się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Rune Holta we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:16 a ja wiem na 100 % ze dopiero decyzja zostanie podjeta 29 grudnia wiec nie przesadzajmy faktow,szkoda bylo walaska no i holty tez bedzie szkoda ale nie stawiajmy jeszcze nad nim krzyzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Rune Holta nigdzie IP: *.prenet.pl 27.12.05, 22:35 mnie walaska nie bylo szkoda - odszedl, mowil ze odejdzie, nikt go nie zatrzymywal, wywalczyl wiele dobrego dla wlokniarza ale wiadomosc o tym ze odszedl przyjalem bez emocji. Ale Holty bedzie mi zal jezeli odejdzie, tym bardziej ze po jego slowach, ze zostanei w czestochowie juz te wszystkie rewelacje przyjmowalem parsknieciem smiechu. tak jak pierwszy post w tym temacie... i nadal tak jest bo decyzji nie ma, a wiara w slowo Holty jest nadal, nie bede go opluwal, ze sprzedawczyk czy cos tam bo to jest bez sensu ale straci wiele po slowach jakie mowil jeszcze z miesiac temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cf Re: Rune Holta nigdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:01 Holta = Rzeszów,niestety zabrał już swoje papiery z Włókniarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Holta w Opolu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 11:56 Holta w Opolu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Holta w Krosnie!!!!!!!!!!!! IP: *.prenet.pl 28.12.05, 12:54 ponoc razem z drabikiem (wypozyczony) wiadomosc pewna na 94% Odpowiedz Link Zgłoś
ankehuber Re: Holta w Krosnie!!!!!!!!!!!! 28.12.05, 13:38 zastanawiam sie czy wy sobie jaja robicie?? raczej tak na 99%, 94% ludzie a co wy byscie zrobili. jak macie szanse zarobic wiecej to rzucacie robote i idziecie dalej jak Rune ma swoje 5 10 czy nawet 15 minut to logiczne ze chce zarobic jak najwiecej pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKI WÓDZ HOLTA W KRAKOWIE IP: *.inds.pl / *.inds.pl 28.12.05, 14:27 Po negocjacjach - Holta wybrał jednak tamtejsza Wisłe Kraków i zastapi tam na pozycji bramkarza Radka Majdana - pewne na 96% Odpowiedz Link Zgłoś