IP: 212.87.244.* 27.12.05, 19:52
cześc! właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży,aktywnie uprawiam sport i
zastanawiam się czy nie powinnam zastopowac?
Obserwuj wątek
    • aspirata Re: ciąża 27.12.05, 20:01
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z informacjami zgromadzonymi w naszym
      serwisie. Jesteśmy przekonani, że ciąża to najszczęśliwszy okres w życiu każdego
      człowieka. Ale co robić kiedy wykonane testy lub badania wskażą: ciąża ! ?
      www.republika.pl/hrynek/
      Polecam:)
    • Gość: joas14 Re: ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 20:48
      gratulacje!ja mam 2 dzieci chłopca i dziewczynkę .a ty daj sobie spokój ze
      sportem a jeśli bardzo musisz to ostrożnie .Dzisiaj utrzymać ciążę to trudne ,
      a jak kiedyś będziesz czegoś potrzebować to daj znać.słóżę moją wiedzą i
      doświadczeniem.
    • Gość: On Re: ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:12
      Ciekawi mnie jak glupia trzeba byc zeby zadawac takie pytania ?
      • Gość: maładi Re: ciąża IP: 212.87.244.* 28.12.05, 18:08
        nie osądza się ludzi w ten sposób, nie skaczę na bungi tylko chodzę na aerobic
    • Gość: maładi Re: ciąża IP: 212.87.244.* 28.12.05, 18:13
      czy ktoś zna ginekologa z Częstochowy, który nie tylko kasuje pieniądze;ale jest
      również dobrym fachowcem
      • Gość: myszta Re: ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:03
        juz tyle bylo watkow z tym haslem DOBRY GINEKOLOG........." rusz glowa troche i poszukaj
        • Gość: maladi Re: ciąża IP: 212.87.244.* 29.12.05, 11:42
          już ruszyłam, znalazłam listę, przejżałam całą i wynika z niej tyle, że
          właściwie każdy lekarz jest dobry gdy wszystko mieści się w normie, a gdy
          zaczynają się schoyd to na chybił trafił, pomoże albo nie, chociaż z drugiej
          strony jeszcze się taki nie urodził, by wszystkim dogodził, pozdro
      • Gość: kasiaaa85 Re: ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 13:07
        Znam switnego ginekologa z Czestochowy.Nzywa sie Marek Harasim i przyjmuje na
        ul:Czartoryskiego 15.Swietny fachowiec,wspanialy czlowiek.Serdecznie polecam.
    • Gość: Joan Re: ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:30
      O aerobic musisz zapytać swojego lekarza. O inne sporty raczej też. Zapomnieć to
      można, ale właśnie o skokach na bungee, czy jeździe konnej. O ile się orientuję,
      to najbezpieczniejsza jest joga. Zresztą ćwiczenia przygotowujące do porodu w
      szkole rodzenia są w dużym stopniu oparte na jodze. Lekarz ginekolog, do którego
      chodziłam w czasie ciąży opowiadał, że kiedy pracował w poradni na wsi, to po
      liczbie rowerów pod budynkiem orientował się, ile w danym dniu będzie pacjentek
      - po prostu przyszłe mamy dojeżdżały rowerami... Pozdrawiam.
    • edytatar Re: ciąża 04.01.06, 15:46
      Delikatny sporcin na pewno ci nie zaszkodzi oczywiscie do odpowiedniego czasu
      nie bedziesz przeciez w 8 lub 9 msc biegla na aerobik,ja sama tez bylam dosc
      aktywna -basen przede wszystkim i...jak napisze silownia to juz widze
      odpowiedzi no ale pisze,oczywiscie nie wyczynowa ani tzw robienie masy ,po
      prostu delikatne cwiczenia wzmacniajace przede wszystkim miesnie i kregoslup.To
      wszystko do czasu mysle ze ok 5 msc trzeba poprzestac tylko na spacerkach,tak
      bylo w moim wypadu.Za to urodzilam zdrowqa corcie a do figury powrocilam po 2
      msc/a nie jestem juz najmlodsza zaznacze/Pozdrawiam i powodzenia
      • Gość: maladi Re: ciąża IP: 212.87.244.* 04.01.06, 19:24
        dziękuję za miłe słowa, coprawda to ja prowadzę aerobic i troszkę będzie mi
        szkoda rezygnowac, gdy zabawa po ciężkiej walce dopiero się zaczęła rozkręcac,
        może zmienię troszkę rodzaj cwiczeń, a w 8-9 mieiącu to już będą wakacje, mam
        nadzieję, że wszystko będzie dobrze, zdecydowałam się na dr Najmana, zobaczymy
        jak będzie dalej po pierwszej wizycie jest ok., następna za 3 tygodnie. Pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka