Dodaj do ulubionych

MAłPI GAJ I CO JESZCZE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 08:31
NO WLASNIE CHCIALABYM JECHAC DZISIAJ Z SYNKIEM NA JAKIES ZJEZDZALNIE BASENY Z
PILKAMI ITP GDZIE COS TAKIEGO JEST SLYSZALAM O MALPIM GAJU ALE MOZE SA JESZCZE
JAKIES KLUBY CZYNNE W SOBOTY! POLECAJCIE :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 08:39
      na przeciwko zajezdni ul.niepodległosci jest centrum zabaw dla dzieci
      • Gość: m Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 08:43
        a czy dzisiaj jest czynne?
        • Gość: tata Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.iplus.com.pl 07.01.06, 10:37
          czynne, tylko jak trafisz na urodziny jakiegoś dziecka to wiesz....
          • r.kruger Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? 08.01.06, 15:41
            urodziny dzieci nie kolidują z zabawą innych,
            Małpi gaj tańszy, Magiczna kraina atrakcyjniejsza
    • Gość: nie mama :) Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:58
      BAJOLANDIA na północy w blaszaku nad pocztą, bodaj ulica Baczyńskiego (?)
      polecam, pozdr :)
    • Gość: zed Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.g.pppool.de 08.01.06, 18:29
      lepiej zabierz syna do knajpy na piwo.
    • Gość: tatko Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:52
      Wczoraj byłem w Małpim Gaju z córeczką i akurat trafiłem na urodziny - byłą
      taka super zabawa ze sam miałem ochote się dołaczyć!. Najpierw na wielkim
      ekranie leciały bajki a potem dzieciaki śpiewały z karaoke, do czego
      przyłaczyły się mamy. Zabawa była przednia i wszytkie dzieci i nawet moja
      Madzia (nie zaproszona na urodziny)tez miała super zabawę !!
    • Gość: tatko Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:53
      I jeszcze jedno, czytalem ze organizują bal karnawałowy dla maluchów chyba 27
      Stycznia.
    • Gość: joas14 Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:13
      Ja zapraszam Panią z synkiem do mojego klubu Niebieskich migdałów"
      jak będzie Pani zainteresowana to proszę napisać odpowiem na pytania.Pozdrawiam.
      • Gość: m Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:29
        pewnie ze jestem zainteresowana prosze napisac co oferuje klub i gdzie sie
        znajduje synek ma 2,5 roku czy sa zjezdzalnie basen i tunele bo tylko to go
        interesuije :-)
        • Gość: sancia Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:35
          witam

Ja ze swoim Mateuszkiem (3 latka) chodzimy do Małpiego Gaju - zjeżdżalni jest
          chyba 3 a mojemu syneczkowi najbardziej odpowiada taka dodatowa mała na która
          sam się wdrapuje, obok jest tez mały basen z piłkami bo w dużym bawią się
          wieksze dzieci. A na tej wiekszej sali jest duzo labiryntow. Koleżanka mówiła
          ze puszczaja też bajki na projektorze.
        • Gość: joas14 Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:12
          Nasz klub mieści się na Dekabrystów 33 paw51 obok videoworda ale nie ma takich
          atrakcji ale jest wiele innych zabawek też wyświetlamy bajki ale z rzutnika i
          czytamy.Bawimy się z dzieciaczkami i można je zostawić pod naszą opieką i iść
          np na zakupy.jesteśmy czynni od pon do piąt od 12 do 18 a w soboty od 10 do
          17 .Nasz klub jest bardziej kameralny i jakbyś chciała przyjść z dzieciaczkiem
          w wekend to musisz zadzwonić bo często równiez są u nas urodziny.Zapraszam w
          tygodniu zobaczyć sobie jak to wszystko wygląda klimat jest góralskiej
          dziecięcej bajkowej chatki.zapraszam
    • Gość: justin Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.trustnet.pl 21.01.06, 13:55
      Witam:)
      Ja zachecam do zabawy w Małpim Gaju bywam tam czesto i nowe atrakcje oferowane
      przez ten klub są naprawde fajne np angielski zajęcia plastyczne czy projektor -
      wszystko to w cenie biletu. 27 stycznia w piątek jest organizowany bal
      karnawałowy w godz 17 - 20 cena to 15 zł z poczestunkiem, więc sądze iż warto
      przyjść.pozdrawiam
      • goja78 Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? 21.01.06, 22:36
        a jak cenowo to wyglada?
        • Gość: justin Re: MAłPI GAJ I CO JESZCZE? IP: *.trustnet.pl 22.01.06, 09:17
          Cenowo pobyt w Małpim Gaju wygląda tak: w tygodniu 8zł godz 10zł dwie godz 12bez
          limitu czasowego w weekend 9zł godz, 12 dwie,14 bez limitu czasowego. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka