Gość: ewa IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.01.06, 18:09 Chciałabym zrobic gipsówkę w pokoju i oczywiście pomalować go. Czy możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Re: Szukam firmy remontowej IP: 82.160.8.* 08.01.06, 06:12 602512856 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remal Re: Szukam firmy remontowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:22 3627 391 pan Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Szukam firmy remontowej IP: *.brama.prenet.pl 09.01.06, 20:24 Znam bardzo dobrego fachowca (mlodego) ktory robi gipsowki, kladzie plyty karton - gips, kladzie panele i plytki i robi piekne podwieszane sufity. Jestem bardzo zadowolona z remontu, jaki zrobil w moim domu (a zrobil dokladnie wszytsko począwszy od podlog na sufitach skonczywszy). Przy trudniejszych pracach (typu wlasnie plyty KG mial pomocnika). Ogolnie remont przebiegl bardzo szybko i sprawnie i oboje z mezem jestesmy bardzo zadowoleni. Dodam ze pan byl bardzo terminowy. Z ceny jaka nam zaproponowal tez bylismy zadowoleni, bo nie bylo drogo. Pan pomogl nam dobrac kolory farby, zrobil super tynki Retro - slowem wykonczyl nam caly dom. Moge podac swojego maila celem kontaktu : chomik1978@interia.pl Naprawde polecam bo widac ze sie na tym zna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szukam firmy remontowej IP: *.hcz.com.pl 17.01.06, 13:22 również jestem zainteresowana dobrym fachowcem.Może podajcie orientacyjne ceny za 1m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam firmy remontowej IP: *.brama.prenet.pl 17.01.06, 13:32 Gipsowka razem z pomalowaniem: 8zl za m2. Polecam równiez inne usługi remontowe: tynki, płytki, panele, plyty K-G itd. O szczegoly prosze pytac telefonicznie 510-229-749 lub e-mail: chomik1978@interia.pl. Dojazd własny, dyspozycyjnośc, solidny, mlody, wlasny sprzet. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Szukam firmy remontowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:01 505927936 goraco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Szukam firmy remontowej IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.13, 10:28 Jak najbardziej polecam firmę remontową Fliz-Mar. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też potrzebujący Re: Szukam firmy remontowej IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 10:59 Zaskakująca reklama firm remontowych.Szybko ,tanio,terminowo same plusy.Do dzieła tylko remontować i wykańczać domy -do zimy jeszcze dużo można zrobić.Dobrego fachowca trzeba pochwalić,ale bądżmy roztropni? Odpowiedz Link Zgłoś