Gość: bea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:03 Co sądzicie o tym lekarzu. Poleciła mi go znajoma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fred Re: dr Tomasz Bilski IP: *.34.pl / 80.51.236.* 16.01.06, 11:15 A co do qu.. nędzy !! Koncert życzeń się zaczyna z tymi konowałami ???? Ludzie, pie..ijcie się w łeb ! Dla jednego ten dobry a dla drugiego zły, w czym więc problem jeden ćwok z drugim widzi. A może to reklama jednego czy drugiego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilja Re: dr Tomasz Bilski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:42 podciągam, może ktoś wie i napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pacjentka Re: dr Tomasz Bilski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:56 Z dala od niego. HURTOWNIK...Dwa razy próbowałam do niego się przekonać i niestety...Bardzo mi zależało, żeby rodzić na Mickiewicza. Kasuje 80 zł za 7 min. (dosłownie tyle trwała wizyta) łącznie z USG (o ile ten przedpotopowy sprzęt można tak nazwać) NIE IDZ DO NIEGO rudego CTMBAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gniot3 Re: dr Tomasz Bilski 17.01.06, 00:51 Jeżeli jest taki dobry jak mamusia i z takim samym podejściem do pacjentek to uchowaj Boże nas przed takimi lekarzami.A że sprzęt retro--nie dziwota też po mamusi ,co sie będzie marnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: dr Tomasz Bilski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:36 Dzięki za informacje.Może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea1 Re: dr Tomasz Bilski IP: *.trustnet.pl 17.01.06, 15:33 Możesz spokojnie iść do niego. To mój lekarz od wielu lat i z wyboru. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie znam się na sprzęcie, który jest w gabinecie, ale wiem, że nowoczesne gadżety to nie wszystko, jeżeli są w rękach nieuka. A tego o Bilskim absolutnie nie można powiedzieć, jego diagnozy były zawsze trafne. Przynajmniej w moim przypadku. Natomiast nie podoba mi się mój dentysta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dr Tomasz Bilski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:36 Nie bede tutaj nikogo przekonywac o tym ze ten lekarz naprawde zajął sie moim problemem bo i tak kady wyrazi swoja opinie.Otóz nieprawda jest bo gabinet ma super i USG tez nowoczesne.Wizyta faktycznie z USG kosztuje 80 zł ale czas trwania wizyty zdecydowanie dłuzej i prawda jest taka ze ma czas dla pacjentki.Byłam operowana w ubiegłym roku w Kwietniu i to właśnie dr.Bilski mnie operował,nie wspomne ze przez cały pobyt w szpitalu po poważnej operacji interesował sie pacjentem i procesem leczenia.Jestem bardzo zadowolona.Uważam ze jest lekarzem z ktorym mozna porozmawiac,wszystko wytłumaczy a nie tak jak inni ze nie wiadomo jak podejść bo uważaja sie za Bogów.Myśle ze niepochlebne opinie wyrażone na tym forum to opinie konkurencji a nie pacjentek.Pozdrawiam i zycze wszystkim kobietom aby ich lekarze mieli takie podejscie do ich problemów jak wym?wyż dr bo ma doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dr Tomasz Bilski IP: *.echostar.pl 17.01.06, 19:15 Rozpoczęłam u niego wizyty na początku ciąży.Ciąża była jeszcze mała( 4-6 tygodni).Dowiedziałam się, ze mam torbiel na jajniku i musze go usunąć.Może to bowiem skomplikować ciążę, a tym samym usunięcie tego torbiela może spowodowac utratę ciąży.Wystraszona udałam się do innego specjalisty, aby ew.potwierdził diagnozę.Ten torbiel to było duże ciałko żółte( normalna rzecz przy ciąży).Bez komplikacji urodziłam, ale to juz w innym mieście, w porządnej klinice.To tyle.Ceny wizyty nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś