Gość: Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:03 Bitwa o Polskę rozpoczęta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cygan Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.21.pl 18.01.06, 21:18 Obecna sytuacja naszej Częstochowy i regionu wreszcie zainteresowała ludzi polityki- szkoda tylko że im chodzi o nasze głosy tak jednej opcji jak i drugiej a kiedy będzie lepiej to tylko ,,kiełbasa wyborcza,, Odpowiedz Link Zgłoś
marianx7 Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 18.01.06, 21:35 Miałem zaszczyt uścisnąć dłoń panu posłowi Rokicie :) Jest ode mnie mniejszy i to mi się w nim podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangel Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:59 A ja dwa razy, buehehe. Ode mnie też jest niższy, chociaż jestem w 6 klasie. Mam jego autograf i zdjęcie z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x2x Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:29 To znaczy że w Rzadzie mamy samych kurdupli, przykre bo gadziny niedowartosciowane sa, a szkód naczynia niemało Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 11:11 Mam nadzieję, że modlą się o mądrość, bo tego im najwyraźniej brakuje. -- fotografujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yborca Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:35 Dzisiaj rozmawialem w alejach z Panem Laseckim. Wydaje sie dość odpowiedni na to stanowisko. Drugi glos oddam na Kurpiosa bo trzeba utrzec nosa Panu Ryszce bo we wrzesniu glosujacy nie wiedzieli ze on jest z Czeladzi! Chyba mu sie kierunki pomylily. Lasecki - gość "z regionu" odpowiedni bo wie jak sie robi kase a to jest wazne przy funkcjonowaniu gospodarki. Kurpios - gosc dla Częstochowy. Jest (chyba) radnym wiec wie co "piszczy" w Naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.21.pl / *.21.pl 19.01.06, 00:41 Laseckiego szlag trafi jesli będzie chciał byc trzeci raz senatorem (najdroższa senatorszczyzna RP) a tak może tak sie stać (być dwa senatorem i ani razu to jest fenomen iście częstochowski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:47 hehe. Mysle ze sie dostanie drugi a i nawet trzeci raz. Madry facet z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:45 MALESZKA I SPOLKA to zbrojdniarskie z ubecji wtyki pracujace do dzis w WRZYDORCZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszrany frekwencja 10% IP: 82.160.8.* 18.01.06, 21:28 jak frekfencja osiagnie 10% to bedzie dobrze. Ludzie maja dosyc tych klotni i gierek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Tylko durny idzie do urny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:24 Mnie z poprzedniej kampanii wyborczej najbardziej podobało się hasełko: TYLKO DURNY IDZIE DO URNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Ja pójdę i oddam swój głos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:31 ...na lewicę! Pieprzą coś ciągle o becikowym, a znajomy, absolwent wyższej uczelni, myśli o emigracji. Mówi: Irlandia, Anglia... Ta cała porąbana prawica jest sama dla siebie, a nie dla elektoratu. Mieli wyłapać złodziejów i co? Nic! Takie kurna afery miały być wyświetlone i oczywiście klapa. Ta cała prawica dziękuje na Jasnej górze za Belkę, że im zdrzył się taki poprzednik, co by zrobiły, gdyby wzięli władzę od Buzka? Głosuję zalewicę, tam jest sporo przyzwoitych i mądrych ludzi. Taki np. Borowski byłby świetnym premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
znak Zostaw gierka w spokopju ! Jeszcze tegfo brakowalo 19.01.06, 17:23 :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plutarch Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: 82.160.8.* 18.01.06, 21:46 Tak, wizyty grubych ryb z "wygranych" w jesiennych wyborach partii (PiS, PO) wskazują, ze częstochowski "stawik" jest łakomym kąskiem. Proponuję, abyśmy dla higieny stawu wpuścili okonia. Może grubych nie pożre, ale pogonić pogoni! Głosujcie na senatora z lewicy!(byle nie M. Lewandowski - źle sie zapisał w dyskusji o uniwersytecie w Częstochowie - był przeciwny!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massakra [...] IP: *.g.pppool.de 18.01.06, 21:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:50 cala lewica jest do d**y!! mysle ze alternatywa moze byc Lasecki. Jest bezpartyjny a poprzednie wybory wygral jako #1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.21.pl / *.21.pl 19.01.06, 00:54 bezpartyjny to jest wróbel na dachu a i to nie na pewno! Żeby istnieć trzeba nie mieć kręgosłupa albo mieć bardzo giętki! chyba krótko zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
znak Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 17:26 tak !!!!! znowu Millera ui ... znowu dwa zera (sracz) w kraju !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian b. Tylko KURPIOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:06 www.kurpios.pl/ nie potrzebujemy senatora z czeladzi ( Ryszka ), ktory przez cala kadencje pewnie nie zajaknie sie na temat naszego miasta!!! pamietajcie: niedziela - KURPIOS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr33 Re: Tylko LASECKI i KURPIOS IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:31 to jest moj typ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Tylko LASECKI i KURPIOS IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:43 Widzialem sie z nim dzisiaj w alejach, rozdawal ulotki. Spoko gosciu.. para Lasecki i Kurpios moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Tylko LASECKI i KURPIOS IP: *.21.pl / *.21.pl 19.01.06, 00:45 Tylko nie para!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Tylko LASECKI i KURPIOS IP: *.21.pl / *.21.pl 19.01.06, 00:46 Czyzby LPR zmienił przepisy? Ale to wszystko szybko sie odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+2 Re: Tylko LASECKI i KURPIOS IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:52 Jaki LPR? Kurpios jest z PO a Lasecki bezpartyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Tylko nie Lasecki A Kurpios to pomylka IP: *.man.czest.pl 19.01.06, 10:19 Jak bedziedzie glosowac na Laseckiego to bedzie tylko dla niego lepiej poniewaz bardziej sie wzbogaci,a przeciez nieoto chodzi.Kurpios niema w sobie klasy.NIE LUBIE LUDZI KTORZY MAJA ZA SOBA CZARNA PRZESZLOSC,JAKIES SPRAWY PROKURATORSKIE ITD.DLA TAKICH LUDZI NIEMA MIEJSCA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donfresco Re: Tylko nie Lasecki A Kurpios to pomylka IP: 82.160.21.* 19.01.06, 12:18 Totalne bzdury, totalne... zwykłe pomówienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublińczanin Częstochowa stała się pępkiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:08 Która gruba ryba polityczna przyjedzie po głosy wyborców z Lublińca? Ile będzie kosztowała ta powtórka wyborów? Mam nadzieję, że Okręgowa Komisja Wyborcza znów błyśnie kreatywnością!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: Częstochowa stała się pępkiem... 19.01.06, 20:10 Nikt nie przyjedzie. Boją się, że ktoś mógłby ich zatrzymać w szpitalu. Choćby na obserwację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.icis.pcz.pl 18.01.06, 22:16 Paradoksalnie powinnismy ufundowac nagrode dla autora tego bledu na kartach wyborcczych :))) Dla regionu mamy same zyski - kasa dla ludzi w komisjach wyborczych, zainteresowanie politykow. Same plusy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.brama.prenet.pl 18.01.06, 22:31 Pytanie czy zainteresowanie polityków zostanie odpowiednio wykorzystane ?? Przydałoby się przypomineć o niektórych problemach regionu: chocby relatywnie wysokie bezrobocie, mizerny napływ inwestorów, prawie martwa strefa ekonomiczna [co robi PAIZ !!],liczne dyskryminacje przy podziale środków w ramach województwa, budowa A1, szlak staropolski, czy choćby marginalizacja jeśli chodzi o połączenia kolejowe itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.icis.pcz.pl 18.01.06, 22:38 Wlasnie o tym mowie - trzeba wykorzystac okazje. Jesli chodzi o naplyw inwestorow i strefe to z punktu widzenia obowiazkow rzadu jest to kwestia dokonzcenia spraw wlasnosciowych wokol Huty Czestochowa. Tam wciaz jest duzo do sfinalizowania a rzad wciaz cos odklada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bogdana Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:32 Człowieku nie podniecaj się ich to nie obchodzi, przecież ostatni wojewoda nic w tej sprawie nie zrobił tylko województwo rozwalił, wiec o czym mówisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.21.pl / *.21.pl 19.01.06, 00:35 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles wypie..c z czestochowy komuchy je..e wszyscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:13 tacy sami , ścierwo!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublińczanin Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:17 A co będzie, jak Komisja jeszcze raz się rypnie? Przecież nie można tego wykluczyć! Kolejne wybory? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.21.pl / *.21.pl 18.01.06, 23:31 A może to byli Komisarze Ludowi działajacy jak V kolumna? Tylko dlaczego przez Nas opłacani? Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 20:15 Jakiego błędu? A co my z zecerem Mańkiem W. obmyślilim? I widzita - przydało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.icis.pcz.pl 18.01.06, 22:19 Wynik Ryszki bedzie swoistym barometrem dla PIS-u - czy warto isc w przedterminowe wybory. Moze byc ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derek Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurpiosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:21 Wysokie standardy polityki tylko Ryszke!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangel Re: Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:25 Dowiedział się. Dzisiaj. Słyszałem. Kurpios powiedział o tym na głos wszystkim zgromadzonym w sali w AJD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowski patr Re: Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurp IP: *.21.pl 18.01.06, 23:39 Wszyscy wiedzą o tej ochydnej prowokacji Kurpios Senatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowski Patr Re: Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurp IP: *.21.pl 18.01.06, 23:47 Ryska pokazał wysokie standardy piszac list do proboszczy na senackich drukach i wysyłając je w senackich darmowych kopertach . niby to nic to tylko kilkaset złoty ale dlaczego ja mam płacic za kampanie kandydata PiS. Przeciez ten facet niejest nawet z Częstochowy (Czeladz). Pozatym finansowanie kampani wyborczej z pieniedzy publicznych jest przestępstwem.Ale w członkom PiS wolno oszukiwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurp IP: *.21.pl / *.21.pl 18.01.06, 23:53 Kilkaset złotych piszesz a 1 milion zł żeby powtórzyć wybory to ciebie nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangel Re: Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:55 No tak. Tyle, że ten 1 mln jest niczym w porównaniu do 500 mln spowodowanych zachciankami Kaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucio Re: Ciekawe czy Rokita wie o ZARZUTACH wobec Kurp IP: *.21.pl / *.21.pl 19.01.06, 00:03 Nie wiem skąd wziąłes liczbe 500 mln słyszałem o 90 mln w eterze. A wina? Od tego sa wyborcy i Sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:55 mnie osobiście ci wszyscy że tak powiem ciule , wokoło przyrodzenia 60-tką mi latają. I walę ogromną lachę na to czy żądzi lolek bolek czy kaczordonald, to jest jeden wielki chłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:14 Uważam, że Rokita byl świetny na spotkaniu z mieszkańcami, ma niebywałą wiedzę, ale i klasę polityczńą - nie walił miedzy oczy przeciwników, tylko analizował sytuacje Polski, a dr Kurpiosa zarekomendował wysmienicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:16 Nawet jak ich tu przyjedzie STO SZTUK posłów różnej maści to Częstochowa na tym i tak g...o zyska . Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 00:37 tak, podniecajcie sie,politycy przypominają sobie o dziurze kiedy maja w tym interes,żałosne pamietam jeszcze wypowiedzi broniące pis na tym forum przed wyborami czy dalej macie takie samo zdanie, biedni naiwni ludzie ? pis pokazał swoje oblicze->ma w d... kraj,najważniejsze są wczesniejsze wybory bo maja dobre sondaże(krew mnie zalewa jak widze ilu ludzi chce na nich głosować) odkąd nastała nowa kadencja nie ustają spory(ile razy pisałem na forum o zaraźliwej kłótliwości kaczyńskich) a konkretów zero wyborcom zaś na odwrócenie uwagi rzuca sie jak psu kiełbase "becikowe",dzieciom przedłuza sie wakacje no i wszyscy są juz szcześliwi nie najeżdżam tylko na pis, bo cała nasza "klasa" polityczna nadaje sie do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:40 A cena benzyny bezołowiowej jak spadła z 4.45 na 3.53 to nic???? Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 22:09 Gość portalu: Robert napisał(a): > A cena benzyny bezołowiowej jak spadła z 4.45 na 3.53 to nic???? ceny benzyny w czestochowie np spadły bo tesco otworzyło tanią stacje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobo Nie dla Laseckiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 04:42 Głosowałem na Pana Laseckiego za pierwszym razem ale coś tu ostro śmierdzi! Lasecki niedługo po wyborach zapisał się do Klubu Parlamentarnego PIS a teraz ściemnia, że nie. Najpierw zachęcił mnie do głosowania bo był bezpartyjny a teraz proszę i w dodatku mówi, że wcale nie wstąpił do KP PIS. Co za krętactwo i gra przedwyborcza. Po drugie, obnosił się z tym, że jest Częstochowianinem a teraz dowiaduję się, że od wielu lat mieszka wraz rodziną w Krakowie! Mówiłem sobie, że nie będę głosował na jakiegoś gostka z Czeladzi, co z tego, że Ryszka pracuje w Częstochowie, myśle, lepiej zagłosować na swojaka no i się przejechałem. Taki z niego Częstochowiak jak i z Ryszki. Po trzecie, czytam jego oświadczenia, które złożył w Senacie, ludzie pisali, że zrobił coś dla Częstochowy już, że się czymś zajął, no to chciałem zobaczyć - jest to na stronach Senatu. No to czytam i oczom nie wierze! Myślałem, że mnie krew zaleje. Pan Lasecki złożył wniosek o ustanowienie specjalnego urzędu skarbowego bo przedsiębiorcy muszą jeździć rozliczać się "aż do Sosnowca". Panie Lasecki! Takich wniosków to już setki wpłynęło do ministerstwa i sprawa już dawno została odrzucona. Pana wniosek również (przeczytajcie sobie odpowiedź również na stronach senatu: jak dziecku tłumaczą idiotyczny pomysł, który kosztował jakieś chore pieniądze). Nie ma Pan lepszych pomysłów???? Czy to jest właśnie ta najbardziej nagła sprawa jaką się trzeba zająć??? Czytam drugie oświadczenie złożone przez Pana Laseckiego. Nie wierze, wykazał się Pan kompletną nieznajomością problemu, co delikatnie dano Panu do zrozumienia w opowiedzi. Zreszta aż mi się nie chce pisać dalej. Weź Pan wracaj se do tego Krakowa lepiej i zostawi to miasto w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gobo Re: Nie dla Laseckiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 04:48 I jeszcze jedno: najpierw wszyscy drą twarze, że PIS agituje po Kościołach. Jakoś nikt nie wspomniał, że Lasecki również wygłaszał "słowo" do wiernych w kościołach. Co za róznica czy piszą listy, czy rozdają ultoki czy spotykają się w kosciołach aby agitować! Poprostu ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nie dla Laseckiego!!! IP: *.icis.pcz.pl 19.01.06, 15:34 A dlazcego ma nie skaldac tegpo wniosku w sparwie specjalnego urzedu skarbowego ? To bardzow azna sprawa i trzeba ja drazyc. Tak jak z sadem rejestrowym - tam tez bylo ciezko ale sie udalo. Lasecki cos robi, dziala i sie stara. Zalezy mu na Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polko Re: Nie dla Laseckiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:44 Moze konkretniej... co niby zrobił już dla Częstochowy jako senator? Zgadzam się całkowicie z tym, że wniosek o urząd skarbowy jest absurdalny w tej sytuacji. Czy częstochowscy przedsiębiorcy są aż tak biedni, że nie mają pieniędzy na znaczek i kopertę ażeby wysłać zeznania podatkowe do US w Sosnowcu? Co to za bzdura o obniżaniu kosztów działalności? Przeczytaj sobie odpowiedź ministerstwa dokładnie i zrozumiesz jak nie na miejscu jest ten wniosek. Moim zdaniem te oświadczenia są zagrane pod publiczke, żeby niby coś było, że robi coś dla czewy. Taki biznesmen jak on chyba dobrze zdaje sobie sprawę z realiów co do tego typu wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Nie dla Laseckiego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 02:10 ale głaskacie pupę temu Kurpiosowi wy jego fanii z gazetą włącznie pamiętajcie o sprzedaży gazety i bądżcie obiektywni on poprostu jest Ziober ale z od innej strony.Pozdrawiam Kurpiosików!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilder Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.dclient.hispeed.ch 19.01.06, 06:08 Hej to nie politycy tylko dorobkiewicze ja tam zadnego powaznie nie traktuje.Trzeba motlochowi w glowie zawrocic to typowa kampania zeby motloch byl dumny i glosowal tam gdzie sobie tego zycza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: do Bildera IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.06, 09:27 święte słowa ! oni pokazali już swoje,głosuję na prof.Wacława Przybyło z Unii Polityki Realnej-PJKM !!! socjaliści z PO i PiS myślą,że ludzie są całkowicie głupi i można nimi sterować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy częstochowa wytnie pisiorów? 19.01.06, 09:37 Czy okaże się tak samo durna jak pozostałe 12 % polskiego narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Czy częstochowa wytnie pisiorów? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.06, 09:46 ok. 40% wyborców nie głosowało protestując niechęć do polityków,teraz wszyscy powinni zagłosować na kogoś z partii nie będącej w Sejmie lub w Senacie,szok POPiSowców gwarantowany,w poniedziałek po wyborach w Czestochowie powstaje koalicja !!!! szkoda stołków i koryta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.wola1.demo.net.pl / *.ples.pl 19.01.06, 10:10 PiS-wi już dziękujemy.Takich kłamców to niewidziałem.Co innego mówią co innego robią.Wstyd że ich wybraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawels jaka bitwa o Polskę - walka o koryto!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:36 A główny knur to pan Jarosław Brat Większy, który jest opanowany żądzą posiadania wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
znak Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 10:58 Twój świat jest ograniczony tylko do polityki ? - Była, jest i będzie ! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Do p. Piotra Kurpiosa. 19.01.06, 14:22 - Jestem tutaj, aby zarekomendować mieszkańcom Częstochowy doktora Piotra Kurpiosa jako kandydata do Senatu - mówił Jan Rokita podczas konferencji prasowej. Po takiej rekomendacji wycofałbym się natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Do uu1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.06, 14:31 ale oni są po jednych pieniądzach ! Rokita błaga o stołek wszystkich z PiS i ma w dup... wyborców !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Do uu1 19.01.06, 14:40 Co do Jana Marii Władysława Olaboga Trzy Czwarte Rokity Premiera z Krakowa - pełna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdort Re: Do uu1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:29 W częstochowie jest nowoczesne wysypisko śmieci - można tam składować najgorszą padlinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszka urodzil sie Re: Do uu1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:36 Goławiec w powiecie tyskim to miejsce urodzenia Pana Ryszki sory slazaku, ale cie tu nie chcemy!!! www.golawiec.katowice.opoka.org.pl/golawiec.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymes Re: Do uu1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:49 No to się naszukałeś po sieci hahaha, zdemaskowałeś Ryszkę, urodził się na Śląsku, niesamowite, to go kompromituje całkowicie :))) gdybyśmy jeszcze mogli się dowiedzieć gdzie chodził do podstawówki to by już była bomba. A tak serio to gratuluję poglądów i regionofobii, najlepiej zróbmy sobie oddzielną republikę częstochowską i zakażmy wjazdu komukolwiek tutaj. eee, w łeb się popukaj matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: Do uu1 19.01.06, 20:09 > A tak serio to gratuluję poglądów i regionofobii, najlepiej zróbmy sobie > oddzielną republikę częstochowską i zakażmy wjazdu komukolwiek tutaj. eee, w > łeb się popukaj matołku. Nie republikę. To się nazywa getto. I tam miejsce pracy i spoczynku dla wszystkich uuu Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ 19.01.06, 20:06 Najbardziej znany grajek selmowy oskarża JK o grę. Tak to jest jak przy stoliku spotka się lepszego karciarza od siebie. Można tylko narzekać, judzić, ale wygrać cięęęężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:28 Jedynym graczem na scenie politycznej jest Jaroslaw kaczynski, jak tego nie widzisz - to nie zajmuj sie polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:53 a moze jednak prawdy trzeba szukac u nas tu sie swieca tutaj sie modla a nasze kochane miasto staje sie gleboka prowincja ....zacznijmy zbierac oplaty od blogoslawiectw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robocop Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:58 z tą prowincją to juz pszesada - jak ci kolego Częstochowa nie pasuje to wy....laj! I to już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.icis.pcz.pl 19.01.06, 21:19 Jak nie przyjezdzaja - prowincja. Jak przyjezdzaja - prowincja. Kompleksy, kompleksy, kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.246.jawnet.pl 19.01.06, 22:13 To raczej pepek prowincji Europy a nie calego śwata. Często ludzie w świecie nie wiedzą gdzie leży Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robocop Re: Częstochowa stała się politycznym pępkiem świ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:18 ...a odnośnie Częstochowy to jeszcze jako tako się orientują. Odpowiedz Link Zgłoś
zaraza1917 Liczą na pomoc niebios 19.01.06, 22:29 Ciekawe, kogo Bozia wybierze? Każdy w polsce ostatnio bardzo pro kościelny i mocno wierzący.A to ciche śluby w kaplicy prezydenckiej itd......Bozia ma problem.Podobno jedna owieczka nawrócona jest więcej warta niż sto innych.Co to będzie? HAAAH HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made fakir Re: Liczą na pomoc niebios IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:33 Słuchaj "zrazie" trzeba mieć równo pod sufitem poprzestawiane, żeby "bozie" mieszać do swych forumowych harcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraza1917 Re: Liczą na pomoc niebios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:41 MADE FAKIR>>> Nie miałem niczego złego na myśli.Chciałem tylko pokazać, że jak jest problem, to większość zwraca się o pomoc do Boga. A to oznacza ich nieszczerość w publicznym pokazywaniu swoich przekonań.Myślę, że to wyjaśnienie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made fakir Re: Liczą na pomoc niebios IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:48 ...trzymaj się więc "zrazie" tej wersji. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seat Re: Szansa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:58 Ludzie to że w częstochowie odbywają się powtórne wybory to plus mianowicie znając już sytuacje w Polskiej polityce i prawdziwe intencje polityków możemy chociaż w minimalnym stopniu naprawić ją wybierając odpowiednie osoby. tylko jest jeden poważny problem KTO BĘDZIE ODPOWIEDNI? (pozd.) Odpowiedz Link Zgłoś