Dodaj do ulubionych

Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora

13.03.07, 08:55
Szkoda, że nie ma telewizora. Jeśli troche pooglądałby swoje "występy", to
pewnie zmieniłby pracę. Facet sam się śmieje z tego co mówi, niestety często
jest to bardzo mało śmieszne. Byłem na takiej "zamkniętej" imprezie, którą
prowadził Bałtroczyk. Jego zapowiedzi najbardziej śmieszyły jego samego.
Obserwuj wątek
    • Gość: mungo Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.lodz.mm.pl 13.03.07, 18:36
      Nie przesadzaj,Piotr Bałtroczyk,jest dobrym konferansferem.Choć najlepszym jest
      Artur Andrus,czesto jest na tvn24 g.22 w "szkle
      kontaktowym",niesamowity,program...serio.
      • Gość: kamerzysta Narcyz albo sili się na orginalnego IP: *.aster.pl 13.03.07, 19:32
        Przypuszczalnie i jedno i drugie. Oczekuje aby inni go oglądali ale nie uważa że
        inni są warci oglądania. Niewątpliwie gwiazda
        • aro7 ale w jednym ma racje : 13.03.07, 23:07
          "A gdzie teraz jakiś otwarty koncert Pan będzie grał?
          - Nie wiem. Widzi pan, teraz jest jeszcze okres narciarski, więc pracuję trochę
          mniej. Niedługo zacznie się okres motocyklowy i też nie będzie można pracować za
          dużo."- tak trzymać!
          • kszynka Re: ale w jednym ma racje : 14.03.07, 08:08
            a ja myślę, że facet ma dystans do tego co robi
            a że ma taki styl opowiadania... jednym się podoba
            drugim nie musi :-)
    • Gość: spinka Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.autocom.pl 13.03.07, 19:04
      bardzo Piotra lubie, widzialam go na zywo pare razy i dla mnie jest zabawny,
      super umie poprawadzic impreze i rozbawic publicznosc
    • Gość: -s- Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.cable.casema.nl 13.03.07, 20:34
      "Najczęściej zapowiada występy kabaretów i nierzadko to właśnie jego zapowiedzi są najzabawniejszą częścią wieczoru. "

To nie jest argument na korzyść Bałtroczyka, a raczej dość uczciwe przedstawienie stanu polskiej sceny kabaretowej.
      • Gość: róża Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.chello.pl 13.03.07, 23:04
        Hej, kamerzysta! Zazdrościmy? Zazdrościmy!!!! CZep się pana prezydenta,
        Bałtroczyk jest OK.
    • Gość: :)) Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.aster.pl 13.03.07, 23:26
      A ja mam telewizor, ale wogole nie ogladam!
      • Gość: qqk Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.pptp.stw-bonn.de 14.03.07, 11:23
        a abonament placisz :P
    • elul Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora 14.03.07, 01:08
      balrtoczyk jest na wlasciwym miejscu.chyba lubi to co robi i jest
      lubiany.podoba mi sie jego styl oraz...poniedzielskiego a najlepiej sluchac ich
      razem.
    • nowytor5 wywiad dla Gazowni? Tfuj 14.03.07, 05:02
      porządny człowiek nie sprzedawał sie SB, jak również nie udziela wywiadów
      Gazecie Wyborczej.
      Gazownia szuka nowych łałtorytetów, bo starzy coś za szybko "odchodzą".
      Przypuszczam, że typ ma brudno za paznokciami lub chce się promować nawet za
      cenę świnienia się w GW.
      • Gość: czytelniczka Re: wywiad dla Gazowni? Tfuj IP: *.aster.pl 14.03.07, 06:21
        wg Ciebie "porządny człowiek nie czyta Gazety Wyborczej", nie czyta również
        portalu "Gazeta.pl", a tym bardziej - uchowaj Boże - nie zostawia tu swoich
        wpisów.
        • Gość: karol Re: wywiad dla Gazowni? Tfuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:36
          no widzisz, a on ma tutaj nawet swoje konto i zarezerwowany login :)

to jest dopiero przyklad skomplikowanej schizofrenii...
      • dr.krisk Dobre... 14.03.07, 06:58
        nowytor5 napisał:

> porządny człowiek nie sprzedawał sie SB, jak również nie udziela wywiadów
        > Gazecie Wyborczej.
        Zupełnie oszalałeś.
    • Gość: spoko piotr b. resetuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 07:24
      czyli kononowicz w garniturze niczego nie bedzie
    • Gość: mi Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.spray.net.pl 14.03.07, 07:45
      a co on go spotkał w autobusie czy jak?
      bo rozmowa coś się nie kleiła...
      • Gość: Eustachy Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:25
        Wystarczy spojrzeć na koniec - "źródło: Metro". Tak mogą wyglądać rozmowy
        między jedną stacją a drugą...
    • Gość: Kobieta ,Polka , E Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:10
      Nie cierpię tych,którzy lubią tylko "Tych z forsą bo ich stać i dlatego są
      lepsi". Nie żył Pan za 700,00 zł Emerytury czy z zasiłku dla bezrobotnych -
      szkoda , może zmieniłby Pan swoją wypowiedź. Sprytnie to Pan rozegrał. A ja
      uważałam Pana za całkiem innego faceta.Obecna wypowiedź pańska upewnia mnie do
      tego aby takich jak Pan całkowicie ignorować w tej naszej wspaniałej chodź dla
      wielu biednej POLSCE.....
    • peryklejtos Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora 14.03.07, 09:33
      Jasne, ty pewnie jesteś lepszym konferansjerem :))
    • Gość: Mary okropny facet IP: 217.153.205.* 14.03.07, 10:59
      Denerwujące indywiduum. On i te kabarety to jest dno na miarę "Maryli
      Biesiadnej". Rozrywka dla podpitej gawiedzi, podstarzałych tipsiar i rzemiechów
      na wakacjach w domach wczasowych FWP. Głupokowate żarty. No i jaka
      oryginalność; "nie mam telewizora". A sam ciołek jeden z telewizora żyje. To
      tak jakby producent alkoholu powiedział, że "nie piję, bo to szkodzi". Albo
      producent samchodów zadeklarował "jeżdże tylko tramwajem i metrem, bo to
      ekologiczne". Baran.
    • Gość: staruch Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.ath.bielsko.pl 14.03.07, 11:05
      mimo wszystko gość ma polot,elokwencją swą poraża słuchaczy iwidzów a z wyglądu-
      rasowy kabaretowy komik!!
    • Gość: gośc Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.acn.waw.pl 14.03.07, 11:59
      Ej, ja też nie nie miałam przez dłuuugi czas, a nasi znajomi wciąż go nie mają i
      jest im dobrze. Zresztą my sami rzadko go włączamy, bazując na radiu oraz
      internecie.
    • pavliktoja Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora 14.03.07, 12:26
      ja tam lubie jego programy i zawsze z checia ogladam :)
      • drzejms-buond Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora 14.03.07, 12:28
        ach ,no witam w tej pięknej, klimatyzowanej sali
        :-]

juz dawno powinien dostać swój program.
        szkoda że w polsacie
        :-[
        • Gość: lubiącaPiotra Re: Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora- taz nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 13:54
          A ja, pana Piotra lubię, jest dobry, ma dystans do siebie i swojej pracy. I
          porządnie potrafi zapowiedzieć to, co będzie!!!!
    • Gość: małgośka widziałam Ciebie w telewizorze IP: *.aster.pl 14.03.07, 14:41
      pasikoniku69 i zastanawiałam sie co taki buc robi na wieczorze kabaretowym?
      Teraz już wiem,pomyliłeś imprezy Bałtroczyka i Rydzyka
    • Gość: Madzia Piotr Bałtroczyk: nie mam telewizora IP: *.crowley.pl 14.03.07, 14:49
      Bardzo go lubię:)))
    • Gość: pigmej kończ waść wstydu oszczędź IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.09, 22:04
      piotrze wstyd mi że
      jako olsztynianin ( niby ziomal )zachwycasz się kabaretem "żółtego
      łowcy" żenada!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka