Gość: Vivien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:22 Jak bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vivi Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:26 Ma ktos jakies zdjecia juz? beda na jakiejs stronie? i mam pytanie: prosze Was o pomoc!!! Czy do Andersa chodzi Agnieszka z Rakowskiej ktora miala Studniówke wlasnie wczoraj? jest niewysoka i mieszka na Rakowskiej. Byla z takim łysym chłopakiem na studniówce. Wie ktos czy taka jest w waszej szkole?? nie chce wiedziec tego w jakims zlym celu tylko skasowalam mojemu bratu jej nr tel i on teraz nie wie jak sie z nia skontaktowac a bardzo chce!! i mnie obwinia i kaze mi sie dowiedziec. Prosze pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:55 jak to uczennica z Andersa to pewnie stoi gdzieś przy trasie w celach zarobkowych...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivien Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:58 nie za bardzo cie rozumiem. Znasz ja? ja wiem tylko tyle i po prostu nie wiem czy ona rzeczywiscie chodzi do Andersa czy nie. Przyjechala jakas limuzyna na ta studniowke. Z takim łysym facetem sredniego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:05 Było extra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:32 pISZCIE COS Odpowiedz Link Zgłoś