Dodaj do ulubionych

Studniówka ANDERSA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:22
Jak bylo???
Obserwuj wątek
    • Gość: vivi Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:26
      Ma ktos jakies zdjecia juz? beda na jakiejs stronie? i mam pytanie: prosze Was
      o pomoc!!! Czy do Andersa chodzi Agnieszka z Rakowskiej ktora miala Studniówke
      wlasnie wczoraj? jest niewysoka i mieszka na Rakowskiej. Byla z takim łysym
      chłopakiem na studniówce. Wie ktos czy taka jest w waszej szkole?? nie chce
      wiedziec tego w jakims zlym celu tylko skasowalam mojemu bratu jej nr tel i on
      teraz nie wie jak sie z nia skontaktowac a bardzo chce!! i mnie obwinia i kaze
      mi sie dowiedziec. Prosze pomozcie!!!
    • Gość: me Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:55
      jak to uczennica z Andersa to pewnie stoi gdzieś przy trasie w celach
      zarobkowych...:))))
      • Gość: vivien Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:58
        nie za bardzo cie rozumiem. Znasz ja? ja wiem tylko tyle i po prostu nie wiem
        czy ona rzeczywiscie chodzi do Andersa czy nie. Przyjechala jakas limuzyna na
        ta studniowke. Z takim łysym facetem sredniego wzrostu.
        • Gość: aa Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:05
          Było extra!!
    • Gość: XX Re: Studniówka ANDERSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:32
      pISZCIE COS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka