Gość: 098 IP: *.man.czest.pl 24.01.06, 21:34 W Wyborczej był dziś przegląd szkół językowych w Cz-wie. Która jest najlepsza waszym zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ev Re: Szkoły językowe IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 25.01.06, 00:38 zalezy pewnie od jezyka i od lektora jakiego sie trafi. sprecyzuj co cie interesuje. ja polecam Lingue (bardzo sympatyczni prowadzacy i wspaniala kadra polskich nauczycieli). Jesli chodzi o certyfikaty to tylko filia British Council przy polibudzie.To jest jedyna szkola w czewie z lektorami ktorzy rozumieja ze nauka angielskiego na pewnym poziomie to juz nie zabawa. swietnie przygotowuja do egzaminow. goraco polecam. odradzam szkole na ul. zwirki i wigury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl-xl-l Re: Szkoły językowe IP: *.man.czest.pl 25.01.06, 13:27 Nie mam"papierowej"Wyborczej,jest może w necie tez o tych szkołach? Bardzo mnie to interesuje. Jesli może ktos podac link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: Szkoły językowe IP: *.man.czest.pl 25.01.06, 19:35 niestety tylko papi er owa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl-xl-l Re: Szkoły językowe IP: *.man.czest.pl 25.01.06, 21:35 A czy mółbyś/mogłabyś napisac,która wg nich najlepsza lub kilka pierwszych i dlaczego. Choć tak w skrócie.Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: Szkoły językowe IP: *.man.czest.pl 26.01.06, 12:37 wymienione są wszystkie, nie ma kolejności tylko obiektywne dane.cennik, terminy, wykładowcy, jakie języki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl-xl-l Re: Szkoły językowe IP: *.man.czest.pl 28.01.06, 14:43 To co mnie interesuje najbardziej. Ale jestem gapa,że nie kupiłam tej gazety.Nawet nie wiem gdzie mozna dostać archiwalne numery? :((( Odpowiedz Link Zgłoś