Dodaj do ulubionych

Forum ekonomika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:53
Zapraszam na nowo powstałe forum Ekonomika wszystkich uczniów, nauczycieli;),
absolwentów i wszystkich zainteresowanych:)

www.ekonom.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Paki Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 26.01.06, 18:14
      Zapraszam Macie ludziska wchodzic i pisac!!!
    • Gość: as Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 26.01.06, 22:31
      Ludzie uczący się w Zespole szkół ekonomicznych przy ulicy św.Agustyna wbijajcie się na www.ekonom.prv.pl i piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie!!
    • Gość: Alibaba i 40rozbój Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 26.01.06, 22:35
      Ludzie wchodzcie tam i powspominajcie tamte czasy!!:D
    • Gość: Barone Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:36
      Dopisałem się.

Pozdrawiam
      • Gość: sss Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:43
        Absolwenci, uczniowie dawać na forum:)

Nauczyciele też mogą, bo z dobrych źródeł wiem, że zaglądają tutaj i pewnie nie
        umknie im ten temat:)
        • Gość: marylka:) Re: Forum ekonomika IP: *.21.pl / *.21.pl 27.01.06, 10:01
          heh i ja tez juz wpisana :)
    • Gość: asad Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:30
      Wątek w górę:) Co by nie zginął...;)
    • Gość: up Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:52
      up
      • Gość: adas Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:01
        jak up to up:)
    • Gość: ekonomista Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:21
      I w górę:D
      • Gość: qwetyuiop Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 19:01
        powrot na czolowke forum:D
        • Gość: asadsd Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:23
          do goorrrryyyyyyyyyy:)
    • Gość: bbbb Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:16
      Trzeba podbić, bo bardzo nisko wątek się znalazł.

Zapraszamy wszystkich www.ekonom.prv.pl
      • Gość: ble Re: Forum ekonomika IP: *.taboo-inc.com 10.02.06, 14:49
        Kiedys tam sie uczyłam , bardzo bardzo fajna szkoła:)))))Matura2004
    • Gość: torress Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:58
      wszystko fajnie i pięknie tylko ekonomik ma juz forum
      www.zse-czwa.forum.prv.pl
      lepiej zrobić jedno duże forum niż dwa mniejsze
      • Gość: jenny Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:17
        Hmmm... teraz od Ciebie sie dowiaduje ze jest jakies forum juz. Mogli to
        wczesniej jakos rozreklamowac a nie...

Chlopaki z nowym forum to przynajmniej probuja cos rozreklamowac ciekawa jestem
        jak im pojdzie to wszystko. Mnie sie podoba i chyba tam sie zerejestruje i
        zostane...:)

• Gość: yooooooo Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 11:28
      wlazic!!!!!!!!!!!
    • Gość: aaaaaaaa Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 11:29
      wlazic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: John Travolta Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 12:45
      zapraszam!!
      • Gość: ddddd Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:55
        up up up
    • Gość: rrtrt Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:17
      www.ekonom.prv.pl
      • Gość: klkuiku Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:03
        www.ekonom.prv.pl
        • Gość: ksiegowa Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 02:08
          a jak ja z Ekonomika na Jasnogorskiej????? to
          GDZIE????????
          • Gość: ddd Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:50
            tego to nikt nie wie to jest forum ekonomika z Augustyna
            • Gość: Emerytka Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:23
              Ekonomik z Jasnogórskiej i z Augustyna to ten sam ekonomik
    • Gość: vvvvvvvv Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:03
      .................www.ekonom.prv.pl..................................

Bardzo mało absolwentów się ujawniło. Nie wierzę, że Was tak mało tu jest;)
      • Gość: bela konfacela Re: Forum ekonomika IP: *.scout.pl 31.01.06, 12:11
        Czy abolwentów weteranów też to dotyczy? Jeśli tak to się dopisuję.
        • Gość: vvdfvf Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:21
          wiadomo ze tez:P ale oprocz zarejestrowania sie moznaby jeszcze jakis slad po
          sobie zostawic;)
          • Gość: po Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:58
            www.ekonomik.prv.pl

Forum powstało kilka dni temu a już jest ponad 20 użytkowników. Szkoda tylko, że
            tak mało aktywni są
            • Gość: m Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:02
              Rzeczywiście narazie mało postów jest ale w końcu się rozkręci
            • Gość: p Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:53
              www.ekonomik.prv.pl

ROśniemy s siłę:)
    • Gość: b Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:08
      up up www.ekonom.prv.pl
    • Gość: Baribal Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:58
      Ponieważ do forum zaproszono także "wszystkich zainteresowanych", ośmielam się
      zaproponować, aby absolwenci pisali na temat przydatnosci w pracy, a może nawet
      szerzej - w życiu, wiedzy nabytej w ekonomiku. W tym zakresie można napisać
      rady dla uczniów, na co zwrócić szczególną uwagę. Mogą to być też sugestie
      dotyczące programu nauczania, dla nauczycieli i osób decydujących o zakresie
      programowym szkoły ekonomicznej średniej.
      Ponadto chciałem jeszcze poruszyć sprawę komersu. Czy komersy są jeszcze
      organizowane, bo jakoś nie słyszę. Szkoda, bo to też fajna impreza, może nawet
      lepsza niż studniówka. Wszak koniec wieńczy dzieło. A propos komersu, to
      wspominam go bardzo mile. Chciałbym tu przypomnieć sobie i czytającym, o ile
      tacy wogóle będą, dwa fajne wspomnienia z mojego komersu. Podczas niego wszyscy
      uczniowie zostali obdarowani przez wychowawcę drobnymi prezencikami ( dzisiaj
      byśmy powiedzieli - gadżetami ), wycałowani i obdzieleni życzeniami na dalszą
      drogę życia. Inne miłe wspomnienie, to powrót z rego komersu. Grupa
      rozbawionych, trochę zanietrzeźwionych młodzieńców, wracająca z komersu o koło
      godziny szóstej rano w niedzielę, budziła zainteresowanie dostojnych matron i
      panów zdążających na ranną mszę. Mlodzieńcy ci postanowili zakończyć imprezę
      kąpielą w basenie. O tej porze oczywiście na basen dostaliśmy się nielegalnie
      przez parkan. Na basenie oczywiście kapiel "na waleta". Wszystko odbywalo się
      grzecznie, bez halasu, krzyków i "brzydkich slów". Tak bawiliśmy się w
      roku ..., no nie wiem czy napisać. Napiszę jednak, może ktoś uwierzy, bylo to
      39 lat temu. A gdzie - w miasteczku powiatowym 50 km od Częstochowy.
      HEYA.
      • Gość: smk Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:18
        Drogi Baribal. Zapraszam na www.ekonom.prv.pl gdzie możesz się tym wszystkim
        podzielić. Może Twoje wspomnienia zainteresują innych i forum się trochę rozrusza.

Pozdrawiam
        www.ekonom.prv.pl
    • Gość: uiop Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:38
      pisze zeby podbic;)
      • Gość: smk Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:18
        piszę bo ruch a forum maly:P

przypominam adres:
        www.ekonom.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka