Gość: smk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:53 Zapraszam na nowo powstałe forum Ekonomika wszystkich uczniów, nauczycieli;), absolwentów i wszystkich zainteresowanych:) www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paki Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 26.01.06, 18:14 Zapraszam Macie ludziska wchodzic i pisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 26.01.06, 22:31 Ludzie uczący się w Zespole szkół ekonomicznych przy ulicy św.Agustyna wbijajcie się na www.ekonom.prv.pl i piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba i 40rozbój Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 26.01.06, 22:35 Ludzie wchodzcie tam i powspominajcie tamte czasy!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barone Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:36 Dopisałem się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:43 Absolwenci, uczniowie dawać na forum:) Nauczyciele też mogą, bo z dobrych źródeł wiem, że zaglądają tutaj i pewnie nie umknie im ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylka:) Re: Forum ekonomika IP: *.21.pl / *.21.pl 27.01.06, 10:01 heh i ja tez juz wpisana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asad Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:30 Wątek w górę:) Co by nie zginął...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:01 jak up to up:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:21 I w górę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwetyuiop Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 19:01 powrot na czolowke forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asadsd Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:23 do goorrrryyyyyyyyyy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:16 Trzeba podbić, bo bardzo nisko wątek się znalazł. Zapraszamy wszystkich www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Forum ekonomika IP: *.taboo-inc.com 10.02.06, 14:49 Kiedys tam sie uczyłam , bardzo bardzo fajna szkoła:)))))Matura2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torress Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:58 wszystko fajnie i pięknie tylko ekonomik ma juz forum www.zse-czwa.forum.prv.pl lepiej zrobić jedno duże forum niż dwa mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:17 Hmmm... teraz od Ciebie sie dowiaduje ze jest jakies forum juz. Mogli to wczesniej jakos rozreklamowac a nie... Chlopaki z nowym forum to przynajmniej probuja cos rozreklamowac ciekawa jestem jak im pojdzie to wszystko. Mnie sie podoba i chyba tam sie zerejestruje i zostane...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yooooooo Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 11:28 wlazic!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 11:29 wlazic!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Travolta Re: Forum ekonomika IP: 80.48.243.* 28.01.06, 12:45 zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:55 up up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrtrt Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:17 www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klkuiku Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:03 www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiegowa Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 02:08 a jak ja z Ekonomika na Jasnogorskiej????? to GDZIE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:50 tego to nikt nie wie to jest forum ekonomika z Augustyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerytka Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:23 Ekonomik z Jasnogórskiej i z Augustyna to ten sam ekonomik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvvvvv Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:03 .................www.ekonom.prv.pl.................................. Bardzo mało absolwentów się ujawniło. Nie wierzę, że Was tak mało tu jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela konfacela Re: Forum ekonomika IP: *.scout.pl 31.01.06, 12:11 Czy abolwentów weteranów też to dotyczy? Jeśli tak to się dopisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvdfvf Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:21 wiadomo ze tez:P ale oprocz zarejestrowania sie moznaby jeszcze jakis slad po sobie zostawic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:58 www.ekonomik.prv.pl Forum powstało kilka dni temu a już jest ponad 20 użytkowników. Szkoda tylko, że tak mało aktywni są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:02 Rzeczywiście narazie mało postów jest ale w końcu się rozkręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:53 www.ekonomik.prv.pl ROśniemy s siłę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:08 up up www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baribal Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 09:58 Ponieważ do forum zaproszono także "wszystkich zainteresowanych", ośmielam się zaproponować, aby absolwenci pisali na temat przydatnosci w pracy, a może nawet szerzej - w życiu, wiedzy nabytej w ekonomiku. W tym zakresie można napisać rady dla uczniów, na co zwrócić szczególną uwagę. Mogą to być też sugestie dotyczące programu nauczania, dla nauczycieli i osób decydujących o zakresie programowym szkoły ekonomicznej średniej. Ponadto chciałem jeszcze poruszyć sprawę komersu. Czy komersy są jeszcze organizowane, bo jakoś nie słyszę. Szkoda, bo to też fajna impreza, może nawet lepsza niż studniówka. Wszak koniec wieńczy dzieło. A propos komersu, to wspominam go bardzo mile. Chciałbym tu przypomnieć sobie i czytającym, o ile tacy wogóle będą, dwa fajne wspomnienia z mojego komersu. Podczas niego wszyscy uczniowie zostali obdarowani przez wychowawcę drobnymi prezencikami ( dzisiaj byśmy powiedzieli - gadżetami ), wycałowani i obdzieleni życzeniami na dalszą drogę życia. Inne miłe wspomnienie, to powrót z rego komersu. Grupa rozbawionych, trochę zanietrzeźwionych młodzieńców, wracająca z komersu o koło godziny szóstej rano w niedzielę, budziła zainteresowanie dostojnych matron i panów zdążających na ranną mszę. Mlodzieńcy ci postanowili zakończyć imprezę kąpielą w basenie. O tej porze oczywiście na basen dostaliśmy się nielegalnie przez parkan. Na basenie oczywiście kapiel "na waleta". Wszystko odbywalo się grzecznie, bez halasu, krzyków i "brzydkich slów". Tak bawiliśmy się w roku ..., no nie wiem czy napisać. Napiszę jednak, może ktoś uwierzy, bylo to 39 lat temu. A gdzie - w miasteczku powiatowym 50 km od Częstochowy. HEYA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:18 Drogi Baribal. Zapraszam na www.ekonom.prv.pl gdzie możesz się tym wszystkim podzielić. Może Twoje wspomnienia zainteresują innych i forum się trochę rozrusza. Pozdrawiam www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiop Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:38 pisze zeby podbic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk Re: Forum ekonomika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:18 piszę bo ruch a forum maly:P przypominam adres: www.ekonom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś