Dodaj do ulubionych

Osiedle Gloria

27.01.06, 16:08
Czy ktos kupil tam mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiaaa Re: Osiedle Gloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:44
      A gdzie jest to osiedle??
      • juliafilip Re: Osiedle Gloria 27.01.06, 16:49
        Ulica Lodzka, to okolice Parkitki. Sama kupilam i chcialam wiedziec czy ktos
        jeszcze.
        • Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 28.01.06, 12:03
          To te budowane przez Wlochow.

• Gość: bobi Re: Osiedle Gloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:49
          na łodzkiej???ten nowy blok???ja mieszkam na łodzkiej 25:) i mam pytanie czy tam
          bedzie jeszcze wiecej bloków skoro to osiedle gloria??
          • Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 31.01.06, 21:42
            W planie jest wiecej - na razie ten jeden to poczatek.
    • Gość: adam Re: Osiedle Gloria IP: 195.116.81.* 28.01.06, 14:45
      witam]
      ogladalem plany i ta budowe i sie wacham.
      mam watpliwosci odnosnie pozniejszego zarzadzania budynkiem.
      ale moze jeszcze zmienie zdanie.
      zastanawiam sie czy nie poczekac az oddadza te mieszkania w pierwszym etapie i
      ewentualnie zdecydowac sie na nastepne.
      pozdrawiam
    • Gość: Słonecznik Re: Osiedle Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:32
      mam pytanie, czy jest może jakas strona na której znajdę więcej informacji na
      ten temat, ewentualnie gdzie ta firma ma swoją siedzibę?
      • Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 28.01.06, 18:36
        Ma siedzibe na Slaskiej - naprzeciwko Urzedu miasta przy Skwerze Solidarnosci -
        numer telefou 365 58 83.

Tam daja pelna kolorowa dokumentacje.

• Gość: słonecznik Re: Osiedle Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:16
        dziękuję bardzo za informację
        • Gość: mirek Re: Osiedle Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:51
          Moja kuzynka kupila mieszkanie na Osiedlu Gloria Park. Jak do tej pory jest
          zadowolona ze wspolpracy. Jezeli chodzi o zarzadzanie pozniejsze budynkiem to
          bedzie wspolnota mieszkaniowa, wydaje mi sie to lepsze i mniej kosztowne niz
          spoldzielnia czy bajda, gdzie jestes zmuszony placic im czynsz.
          • Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 31.01.06, 13:28
            Tak generalnie wspolnota jest ok, pod warunkiem ze jest dobry przewodniczacy.

A osiedle zapowiada sie ciekawie - kibicuje im, bo fajnie ma to wygladac w
            sumie, no i jest to pierwszy przyklada zagranicznego developera w Czestochowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka