juliafilip 27.01.06, 16:08 Czy ktos kupil tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiaaa Re: Osiedle Gloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:44 A gdzie jest to osiedle?? Odpowiedz Link Zgłoś
juliafilip Re: Osiedle Gloria 27.01.06, 16:49 Ulica Lodzka, to okolice Parkitki. Sama kupilam i chcialam wiedziec czy ktos jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 28.01.06, 12:03 To te budowane przez Wlochow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Osiedle Gloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:49 na łodzkiej???ten nowy blok???ja mieszkam na łodzkiej 25:) i mam pytanie czy tam bedzie jeszcze wiecej bloków skoro to osiedle gloria?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 31.01.06, 21:42 W planie jest wiecej - na razie ten jeden to poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Osiedle Gloria IP: 195.116.81.* 28.01.06, 14:45 witam] ogladalem plany i ta budowe i sie wacham. mam watpliwosci odnosnie pozniejszego zarzadzania budynkiem. ale moze jeszcze zmienie zdanie. zastanawiam sie czy nie poczekac az oddadza te mieszkania w pierwszym etapie i ewentualnie zdecydowac sie na nastepne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonecznik Re: Osiedle Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:32 mam pytanie, czy jest może jakas strona na której znajdę więcej informacji na ten temat, ewentualnie gdzie ta firma ma swoją siedzibę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 28.01.06, 18:36 Ma siedzibe na Slaskiej - naprzeciwko Urzedu miasta przy Skwerze Solidarnosci - numer telefou 365 58 83. Tam daja pelna kolorowa dokumentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonecznik Re: Osiedle Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:16 dziękuję bardzo za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Osiedle Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:51 Moja kuzynka kupila mieszkanie na Osiedlu Gloria Park. Jak do tej pory jest zadowolona ze wspolpracy. Jezeli chodzi o zarzadzanie pozniejsze budynkiem to bedzie wspolnota mieszkaniowa, wydaje mi sie to lepsze i mniej kosztowne niz spoldzielnia czy bajda, gdzie jestes zmuszony placic im czynsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Osiedle Gloria IP: *.icis.pcz.pl 31.01.06, 13:28 Tak generalnie wspolnota jest ok, pod warunkiem ze jest dobry przewodniczacy. A osiedle zapowiada sie ciekawie - kibicuje im, bo fajnie ma to wygladac w sumie, no i jest to pierwszy przyklada zagranicznego developera w Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś