Dodaj do ulubionych

STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:26
jak wam sie podobało????wpisujecie :*)
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 28.01.06, 23:53
      > jak wam sie podobało????wpisujecie :*)

Czy oczywisty kompromis moralny byl jej wart?
      No i czy obrazalscy pedagogowie dali sie udobruchac(sic!)i stawili sie na
      darmowa impreze...
      • Gość: Absolwent Hau hau zaszczekał z daleka "A" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:17
        Można mu jakoś pomóc?
    • bmwwilliamsf1team Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.01.06, 02:29
      Impreza była super!!!Chyba że jak co niektórzy opili się już o 22,00!!!To było
      straszne...Ja wytrwałem do 5 rano!!!Ale do tej pory nogi mnie bolą od
      tańca...:D:D:D:D
      • Gość: uczen Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:42
        a co tak piliscie:)??????szkoda tylko ze nie mozna bylo osob towarzyszących
        przyprowadzic:( (tylko 5 osoby z klasy moglo:)
        • Gość: belg Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:05
          a to kłamstwo jest, bo mogło więcej - nie widzę tu jeszcze wpisów ludzi z
          Traugutta - wszystko to podpuszczanie...
          • Gość: Absolwent Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:19
            Psy szczekają, karawana jedzie dalej
            • Gość: uczen Ł.Z Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kabel.net.pl 29.01.06, 13:29
              ja widze ze wszyscy ktorzy sie wypowiadaja to wogole nie byli na tej 100dniowce
              moze co najwyzej na polonezie ,popatrzyc... ja nie widzialem zeby ktos sie
              przesadnie opil zabawa byla swietna i wszyscy sie dobrze bawili łacznie z
              profesorami !
    • Gość: kamila Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 29.01.06, 13:22
      Studniówka byla rewelacyjna. Swietni ludzie, super zabawa:) Stokrotki + DJ to
      byl dobry pomysl, gdyz kazdy mogl potanczyc do swojej ulubionej muzyczki.
      Prawie wszyscy zostali do samego konca (malo kto wczesniej wymiekl) to byla
      niesamowita noc :D
    • Gość: studniowkowiczka Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:26
      Fajnie bylo: muzyka swietna, towarzystwo super. Bawilam sie do 5 nad ranem, a
      jedynym problemem byly bolace nogi. Na parkiecie bylo tez duzo nauczycieli wiec
      mysle ze oni tez niezle sie bawili.
      • Gość: kate Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:39
        Na tak świetnej imprezie dawno nie byłam!!! Po tych kretyństwach wypisywanych na
        forum trochę się obawiałam, jak to będzie, ale widzę, że wszyscy rozsądni ludzie
        te wrogie wpisy olali.

Zarówno nauczyciele jak i uczniowie bawili się razem na parkiecie. Były wzajemne
        dedykacje i wspólna zabawa. Tańce do białego rana. Byłam w życiu na wielu
        imprezach, ale ta chyba była najlepsza. I właśnie fakt, że była w szkole czyni z
        niej jeszcze lepszą !!! Bo szkoła zostanie w mojej pamięci nie tylko jako
        miejsce nauki i pracy, ale i świetnej zabawy. Teraz już to rozumiem, że wszyscy
        absolwenci Traugutta są jak jedna rodzina i spotykają się na kolejnych obchodach
        jubileuszowych i bawią się tak wspaniale...

Dziękuję wszystkim profesorom, koleżankom i kolegom...
        Szkoda, że już kończymy...
        • Gość: w :) Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:54
          Było gitttt!!!!! Nawet na własnej studniowce sie tak nie wybawilem:)) pozdro dla
          III f :)
          • Gość: pozdro dla IIIA Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kabel.net.pl 30.01.06, 21:11
            zabawa byla przenia najlepsza impreza w zyciu ! macie czego zazdorscic Ci ktorzy
            tam nie byli.... !
            • Gość: trauguciak Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:54
              jestes z III A?? pozdro dla III A???
            • Gość: trauguciak Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:55
              kiedy bedą fotki na stronce??i kiedy bedzie plyta dvd ze studniówki??wiece cos
              na ten temat???
    • Gość: maturzystka 2006 Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:50
      Studniówka była najfajniejsza w czestochowie!!super ludzie, genialna atmosfera,
      sale pięknie ustrojone,jedzenie pyszne!!zespół grał super dj tez na czasie!ci
      co wypisywali e tak sia czy owak mają siano w głowie i zal serce sciska ze
      Traugutt ma swoją tradycje i sie jej trzyma!a co to za wyczyn miec w Patrii czy
      Hali Polonia??
      • Gość: kasia Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 29.01.06, 17:41
        zgadzam sie! zabawa byla świetna, praktycznie wszyscy zostali do
        końca,zaspół+DJ rewelacja,jedzenie pyszne, cudowna atmosfera, wszyscy się
        bawili łącznie z proferorami, fantastyczna impreza, dziekuje wszystkim za
        wspólną zabawę
        • Gość: ania:) Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 29.01.06, 22:07
          Studniówka była SUPER!!!!!!!!!!!!!!!Początkowo się trochę bałam, bo każdy z
          moich znajomych wspominał swoją studniókę z łezką w oku a ja myślałam że moze
          być inaczej w szkole...ale było MEGA!!!!!! tego wieczoru nigdy nie
          zapomne....teraz juz rozumiem dlaczego to takie wyjątkowe
          wydarzenie...nauczyciele się świenie bawili a uczniowie jeszcze lepiej:)sala
          przysrtojona była super!!!!!z wielim pomysłem, jedzenie całkiem całkiem, a
          STOKROTKI grały bardzo faje utwory przy których nogi same chodziły:)dj tez
          super sprawa:)każdy miał to co lubi!!!!!ogółem życze każdemu takiej studniówki
          jak ta moja w Traugucie:)
          • Gość: kasiaa Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 30.01.06, 00:24
            wydaje mi sie ze jednak studniowka w szkole to cos pieknego...w dekorowaniee
            sali wlaczaja sie uczniowie.... bo co to za sztuka pojsc od razu do jakiejs
            knajpy na gotowe.... podziwiam ze chce wam sie dekorowac ta sale...pozdrowienia
            • Gość: q Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:25
              a foty z dekoracji na naszej szkolnej stronie...
              • Gość: Mika Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:42
                no to świetnie ze tak świetnie
                tak było miło że aż wszystkich zemdliło
                mnie to nawet do tej pory mdli
                no tak swietnie!! naprawde!!!
                • Gość: porta Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:15
                  od razu widać, że ci żal du** ściska, że tam nie byłaś...

typowa zazdorośnica z obcej szkoły
                  • Gość: Joł Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:34
                    Trauguciaki ,
                    Co WY wiecie o .... ZABIJANIU :-P
                    • Gość: miśka Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:46
                      ale czemu tylko 5 osob z klasy mogla przyprowadzic swoja osobe
                      towarzyszącą?????:(:(:(
                      • Gość: BL Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:01
                        a kochanie nie 5, bo z mojej klasy było 17 - i co... kolejna osoba, która guzik
                        wie o sprawie...
      • Gość: piransia Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:35
        Studniowka byla extra!!! nigdy sie tak nie wybawilam i nie przypuszczalam ze w szkole moze byl taka swietna imprezka :)
        muzyka fajna, wytanczylam sie za wszytskie czasy i nie zaluje ze nogi mnie bolaly pozniej 2 dni :P ehh ale za wczesnie sie skonczylo! w sumie to zawsze fajne imprezki szybko mijaja;(
    • Gość: uczen Re: STUDNIÓWKA W TRAUGUCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:10
      Bylo fajnie !!!extra dekoragja git i muza!!!!!!!!
      smiesznie było szczegolnie jak chlopaki z jakiejś klasy (tam ztyłu z w rogu)
      krzyczeli nazwiska nauczycieli jak na meczu pilkarskim (chyba to byla 3b, ale
      nie jestem pewien :)) kilka osob sie spilo i nauczycieli tez :)
      POZDRO 87

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka