Dodaj do ulubionych

rmf maxxx - dla mnie git

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:07
zarzuciłem dzisiaj radyjko na 102,6 fm i musze przyznac, że jestem mile
zaskoczony. wreszcie leci energetyczna muzyka i znajdzie sie coś fajnego z hip
hopu. a najwiekszym plusem jest zdecydowanie mniej paplania, bo w koncu w
radiu sie gra a nie gada jak to czasami na fonce było. ogólnie jestem zadowolony.
Obserwuj wątek
    • yanoooosh Re: rmf maxxx - dla mnie git 03.02.06, 17:17
      szczerze mowiac nic specjalnego ale bede intensywniej sluchal moze sie spodoba

na razie zetka rulezz
    • Gość: GG Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: 80.51.57.* 03.02.06, 17:17
      ja tez nie mam nic przeciwko radiu rmf maxxx tylko mam nadzieje ze beda
      przeprowadzane transmisje z meczow wyjazdowych Włókniarza i AZS-u
      • Gość: gość Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.grosz.prenet.pl 03.02.06, 17:28
        kolejny/a sie jeszcze nie obudził/a .
        NIE BĘDZIE SPORTU W MAXXX !
        • Gość: GG Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: 80.51.57.* 04.02.06, 10:11
          Nie wszyscy o tym słyszeli.
          A to nie daje ci prawa wrzeszczec na innych.
          P...!!!
    • bmwwilliamsf1team Re: rmf maxxx - dla mnie git 03.02.06, 19:03
      Radyjko jest spoko!!!Fajna muza a najważniejsze jest to, że nie ma w końcu
      wiadomości co godzine!!!!Ale fonki też szkoda....mogła zostać!!!!
      • Gość: radovan Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: 80.53.75.* 03.02.06, 19:52
        muzyka jest spoko o niebo lepsza niz byla na fon
        tylko tak dalej
        • coolibeer21 Re: rmf maxxx - dla mnie git 03.02.06, 19:57
          Dla mnie jest kaszana za bardzo sie przyzwyczailem do Fonki. Teraz nie bedzie
          konkursow, darmowych wejsciowek, kuponow na pizze itp. Poprostu duza wieś sie
          robi z naszego coraz mniejszego miasteczka szkoda gadac
          • Gość: on 20 Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:40
            własnie że konkursy będą i to moim zdaniem znacznie lepsze. a jak wygrasz kaske
            to i pizze sobie kupisz :D. gdyby to radyjko było od samego poczatku to kazdy by
            sie przyzwyczaił tak jak niektórzy do radia planeta które także zatacza coraz to
            szersze kregi jesli chodzi o pasmo
            • Gość: tgg Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:52
              ale Planety nie ma w Czewie?
          • Gość: smiralkenka Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 20:41
            na rmf-ie za duzo jest popu!!!!!!!!!!!!!!!!! na fonce bylo cos dla kazdego....
            szkoda ze to juz koniec:/
            • Gość: aguś Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:21
              a mi sie tez podoba hehe :)) tylko wlasnie wielka szkoda ze nie bedzie relacji
              sportowych...
              • plagiarist Re: rmf maxxx - dla mnie git 03.02.06, 21:35
                a moim zdaniem to najgorsze radio jakie slyszalam.
                zanim zawitalo w czwie slyszalam je w kraku i zrobilo mi sie przykro
                ze to co jest w nim proponowane cieszy sie tak duza popularnoscia.
                swiadczyc to moze jedynie o braku gustu muzycznego wiekszosci Polakow.
                wychodzi na to ze w czestochowie jest wielu fanow techno-hiphopowej-popkultury.
                szkoda
                • Gość: słuchacz Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:41
                  no rychło w czas to zauwazyłaś. w obecnych czasach sprzedaje sie tylko to co
                  komercyjne i co ma pokrycie wsród słuchaczy, chyba ze sie ma taki budżet ze
                  można nadawać dla 3 osób ;-). prawda jest brutalna komercja rządzi ale mi tam
                  pasuje póki co takie radyjko.
                  • Gość: xxx Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:39
                    zawsze można posłuchać Trójki na 91,7MHz. i ja tak robię !
    • novelka86 Re: rmf maxxx - dla mnie git 03.02.06, 22:39
      ..muza fajna-non stop i mało gadania-1 takie radio też się przyda:)Choć fakt
      fonka tez mogła zostać...
      • Gość: FONikoman Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:06
        A mnie dziwi jedno... to ze w mlodziezy zamiera cos takiego jak RADIO. Ja sie
        wychowalem na radiu i wasi dziadkowie takze! Radio to wbrew temu co pisaliscie
        za durnoty nie muzyka tylko ludzie. Muzyke moze puszczac kazdy, ale prawdziwy
        radiowec to ten, ktory potrafi sie znalezc na antenie! Co do konkursow.. pewnie,
        ze beda.. ale zeby cos wygrac to musisz dzwonic do krakowa ;] jak Cie na to stac
        to prosze bardzo ;p Trzy telefony i masz pizze ;] Dla mnie to radio jest
        beznadziejne, a mlodziezy wklada sie do lba ciemnote i pozniej taka "pomarancza"
        np. spiewa i ma fanow. Niestety, ale coraz mniej jest mlodych ludzi sluuchajacej
        ambitnej muzyki w ktorej sa jakiekolwiek instrumenty. Umc Umc Umc bejbe.. rmf maxxx
        • Gość: Rafik Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 08:41
          A czy tylko fmr max zostało w Częstochowie. Dla tych którzy chcą prawdziwego
          radi jest np. trójka. Nie gloryfikujcie fon-u bo to oprócz transmisji
          sportowych całkiem przeciętne radio było.
          • t3d1 Re: rmf maxxx - dla mnie git 04.02.06, 12:06
            Jesli ktos lubi sluchac 5 razy dziennie jeden piosneki czemu nie polecam :) ale
            pozatym nic szczegolnego nie zauwazylem w audycjach tego radia
            • Gość: plagarist Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:48
              zgadzam sie z FONikoman-em:)
              czy wy wiecie co to muzyka?
              jak dla mnie da sie teraz sluchac jedynie 3 chociaz i ona zeszla troszke na
              komerche, ale coz...take zycie?
              moze w szkolach pownien powstac nowy przedmiot-wychowanie muzyczne...
              pozdr
              • Gość: gość Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.grosz.prenet.pl 04.02.06, 16:50
                przecież 'muzyka' jest w szkole od nie pamiętam kiedy
                • Gość: morning calm Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 18:23
                  rmf maxxx to proste radio dla prostych ludzi i tyle. Sle w eter popowa, latwo
                  przyswajalna papke, absolutnie brak jakiejkolwiek ambitniejszej muzyki czy to
                  elektronicznej czy rockowej, czy jakiejkolwiek innej. Na FONce przynajmniej byl
                  Manti.
                  Poza tym sport, zapowiedzi kulturalne, informacje z miasta i okolic, konkursy,
                  wejsciowki, wszystko co moglo zainteresowac. A tutaj? Minimum trzy razy dziennie
                  ten sam "przeboj" pomaranczy czy innego poldebila bez sluchu muzycznego.
                  Ot, taka druga Radiostacja czy Eska.

Ja zostaje przy BIS'ce i Trojce. Najlepsze radia, ktore mozna zlapac w
                  Czestochowie i nie tylko.

pzdr.
                  • Gość: Częstochowiak 88 FON - Radio dla PONURAKÓW :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:42
                    :)Fonka była taka fajna że aż przestała istnieć:) Tak się wszystkim podobała
                    :).Ludzie chcą wesołego radia takiego jak Radiostacja -Muza nowej
                    generacji.Założe się że we Wrocławiu Fonka też by padła bo to było radio dla
                    ponuraków.
                • plagiarist Re: rmf maxxx - dla mnie git 04.02.06, 18:59
                  muzyka jest w szkolach od niepamietnych czasow,fakt
                  ale kto na niej mowii o reggae,r&r,jazzie...
                  szkolne lekcje muzyki w zaden sposob nie ksztaltuja gustu muzycznego mlodych
                  ludzi,a do klasyki zniechecaja .uczniowie szkol muzycznych sa 'przesladowani'
                  za eksperymenty dzwiekiem,improwizacje.nauczyciiele nie biiora pod uwage
                  wspolczesnej muzyki rozrywkowej-mam wrazenie jakby nie dopuszczali do
                  swiadomosci faktku jej istnienia-tak samo jest na akademiach muzycznych-klasyka!
                  swiat muzyki jest strasznie bogaty-a puszczana w radio papka nie daje go
                  poznac.wiadoomo ze chodzi o kase , ale to strasznie przykre....
                  • Gość: morning calm Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 19:21
                    Czestochowiak, a Biske i Trojke tez nazwiesz radiem dla ponurakow?

ludzie sami nie wiedza czego chca, bo nie maja swoje gustu muzycznego, ale plyna
                    z tlumem. To co sie podoba jest dobre, taka powszechna tendencja panuje. Nie
                    mowie tutaj o pojedynczych kawalkach czy wykonawcach, ale o ogolnie gatunku
                    muzycznym typu popularny hip-hop, eurodance, eurotrance (powszechnie zwane
                    techno z czym absolutnie nie ma nic wspolnego) itd.
                    Cecha spoleczenstwa masowego.
                    We wroclawiu jest Radio RAM, ktore jest odpowiednikiem Fonki i sie trzyma bardzo
                    dobrze, wrecz swietnie!

pzdr.
                    • Gość: Częstochowiak 88 Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:58
                      Trójka to radio ogólnopolskie i znajduje swoich słuchaczy w prawie całym kraju.
                      Fon jako radio regionalne nie potrafiło sie zintegrować z Częstochową ani
                      muzycznie ani komercyjnie.Więc padło.
                      Napewno jakoś by funkcjonowało gdyby było słyszalne chociaż na pół kraju.
                      • Gość: fonek Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:53
                        Ciągle wkoło jedna i ta sama muzyka. Brak serwisów informacyjnych.
                        • Gość: gość Re: rmf maxxx - dla mnie git IP: *.grosz.prenet.pl 05.02.06, 10:05
                          czyżbym widział gasnący entuzjazm ? ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka