Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.......

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:59
.....z tej yelow budki i z pawilonów, smakują wam??
Obserwuj wątek
    • Gość: //seba Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: 212.203.133.* 04.02.06, 14:11
      no!!!
      a jak du.. tzn. tyłek po nich rośnie!
      • Gość: student Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:02
        hehehe
    • Gość: realista syf do potegi IP: 82.160.8.* 04.02.06, 16:56
      tego sie nie da jesc, a jednak ja studiowalem to ilekroc bylismy z kumplami po
      piwie to szlismy na ten syf, a potem rzucalismi nimi w ten domek, niektore sie
      nawet przyklejaly, az w koncu dostalismy takiego wstretu ze nic nas nie zmusi
      zeby tam hamburgera jesc. Eh to byly czasy, a teraz bary pozamykali naszczescie
      Biff sie ostal ale to juz nie ta ekipa :(
    • Gość: ja randka z hamburgerem IP: 82.160.8.* 04.02.06, 16:58
      ilekroc przechodze kolo tej budy w piatek lub sobote widze jak koles podjezdza
      swoim autkiem z dziewczyna i jedza ten syf. Naprawde super randka, kolesie nie
      macie lepszych pomyslow ? wstyd ! ja bym sie wstydzil dziewczyne zabrac na takie
      jedzenie ;)
      • Gość: bolek Re: randka z hamburgerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:53
        jmnie tam smakują
    • Gość: marta Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:02
      świństwo!!!!!!!!!!no moze jeszcze zapiekanki ujdą!!!
    • Gość: Szczęki Żółta Budka to klasyka :) IP: *.inds.pl / *.inds.pl 04.02.06, 19:42
      Gdzie jak gdzie, ale Żółciutka Budeczka nie raz uratowała mi życie. Cenie ją za
      to że nie pozwoliła mi umrzeć nigdy z głodu:)
      • aaola Re: Żółta Budka to klasyka :) 04.02.06, 19:50
        oj dupka rośnie ale jaka pychota:)
        • Gość: robert Re: Żółta Budka to klasyka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:32
          jedzonko dobre,chodz nie zawsze,a co myslicie o sprzedawcach???
    • Gość: chlopaki Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:41
      hmmmm ,jak nie mam gdzie cos zjesc to jem tam!!!ale po piwku jakos wszystko
      lepiej tam smakuje:)
    • Gość: king kong Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:21
      afeeeeeeee feeeeeee
    • Gość: Jedno piwo Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: 212.87.240.* 05.02.06, 11:53
      Tam jadłem raz ale byłem już w takim stanie że wszystko mi smakowało. Za to
      hamburgery i hot dogi w barze na PKSie wymiatają.
    • Gość: student Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:13
      tak sobie ,nie jest złe ale tez nie jakies wspaniełe jedzonko
    • bez_emocji Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. 06.02.06, 14:52
      na trzeźwo są niezjadliwe ;)
    • Gość: piotruś pan Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:12
      fullll wypassssssssss
      • Gość: bi bi Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Pilsudzkiego???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:07
        tam na De Ka akurat nie jem ale zdarza mi sieczasem za pkp na pilsudzkiego lub
        ulica frytkowa jak kto woli, nawet niezle ost po dosyc dlugiej przerwie zjadlam
        no i co jakos jeszcze zyje... zalezy jak na to patrzec ale tak naprawde jedzac
        zarcie z maka to brzusio mnie potem boli a smakomow na pilsudzkiego sa lepsze
        ale tez wszystko zalezy od sprzedawcow czy wkladaja do tego serce cy traktuja
        ludzi jak bydlo... no coz taka kolej rzeczy w makdonaldyzacji buzka
        Bi bI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka