Gość: BERBEĆ ze skrzata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:59 .....z tej yelow budki i z pawilonów, smakują wam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: //seba Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: 212.203.133.* 04.02.06, 14:11 no!!! a jak du.. tzn. tyłek po nich rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:02 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista syf do potegi IP: 82.160.8.* 04.02.06, 16:56 tego sie nie da jesc, a jednak ja studiowalem to ilekroc bylismy z kumplami po piwie to szlismy na ten syf, a potem rzucalismi nimi w ten domek, niektore sie nawet przyklejaly, az w koncu dostalismy takiego wstretu ze nic nas nie zmusi zeby tam hamburgera jesc. Eh to byly czasy, a teraz bary pozamykali naszczescie Biff sie ostal ale to juz nie ta ekipa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja randka z hamburgerem IP: 82.160.8.* 04.02.06, 16:58 ilekroc przechodze kolo tej budy w piatek lub sobote widze jak koles podjezdza swoim autkiem z dziewczyna i jedza ten syf. Naprawde super randka, kolesie nie macie lepszych pomyslow ? wstyd ! ja bym sie wstydzil dziewczyne zabrac na takie jedzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: randka z hamburgerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:53 jmnie tam smakują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:02 świństwo!!!!!!!!!!no moze jeszcze zapiekanki ujdą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Żółta Budka to klasyka :) IP: *.inds.pl / *.inds.pl 04.02.06, 19:42 Gdzie jak gdzie, ale Żółciutka Budeczka nie raz uratowała mi życie. Cenie ją za to że nie pozwoliła mi umrzeć nigdy z głodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Żółta Budka to klasyka :) 04.02.06, 19:50 oj dupka rośnie ale jaka pychota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Żółta Budka to klasyka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:32 jedzonko dobre,chodz nie zawsze,a co myslicie o sprzedawcach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:41 hmmmm ,jak nie mam gdzie cos zjesc to jem tam!!!ale po piwku jakos wszystko lepiej tam smakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king kong Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:21 afeeeeeeee feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedno piwo Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: 212.87.240.* 05.02.06, 11:53 Tam jadłem raz ale byłem już w takim stanie że wszystko mi smakowało. Za to hamburgery i hot dogi w barze na PKSie wymiatają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:13 tak sobie ,nie jest złe ale tez nie jakies wspaniełe jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. 06.02.06, 14:52 na trzeźwo są niezjadliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś pan Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Dekabrystów???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:12 fullll wypassssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi bi Re: Co sądzicie o Hamburgerach z Pilsudzkiego???.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:07 tam na De Ka akurat nie jem ale zdarza mi sieczasem za pkp na pilsudzkiego lub ulica frytkowa jak kto woli, nawet niezle ost po dosyc dlugiej przerwie zjadlam no i co jakos jeszcze zyje... zalezy jak na to patrzec ale tak naprawde jedzac zarcie z maka to brzusio mnie potem boli a smakomow na pilsudzkiego sa lepsze ale tez wszystko zalezy od sprzedawcow czy wkladaja do tego serce cy traktuja ludzi jak bydlo... no coz taka kolej rzeczy w makdonaldyzacji buzka Bi bI Odpowiedz Link Zgłoś