Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr. 7

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:01
Co sądzicie o tym gimnazjum? Bo zamierzam tam iść...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:04
      Fajne, ale niestety w tym roku juz je koncze...:(
      • Gość: agusia_1988 Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:39
        jestem absolwentka tego gimnazjum(wczesniej chodzilam do podstawowki w tym samym budynku i do zerowki),obecnie jestem w 2 klasie liceum w pobliskim prusie.moze towarzystwo na boisku nie jest dobre, ale ogolnie gimnazjum jest ok.
        • piotrusb_1 Re: Gimnazjum nr. 7 06.02.06, 16:00
          Szkoła jest bardzo fajna, polecam :)

Pozdrawiam
          Piotrek B.
          • Gość: Gość. Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:18
            Na jakiej ulicy jest to gimnazjum ?
            • Gość: wał. Re: Gimnazjum nr. 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:20
              a w cholere z tymi gimnazjami na ulicy leżącymi czy stojącymi -zawalidrogi
              walcem je potraktować.
            • piotrusb_1 Re: Gimnazjum nr. 7 08.02.06, 10:06
              Zamenhoffa
              • Gość: Kinia ;-) Siódemka najlepsza! IP: 212.244.80.* 08.02.06, 10:36
                W tym roku zaczęłam uczęszczać do Siódemki i jej wybór był bardzo trafny.
                Wspaniała atmosfera, mili ludzie, nauczyciele z ogromnym poczuciem humoru i
                niebywałym podejściem do młodzieży, możliwość rozwijania swoich zainteresowań
                na różnych zajęciach dodatkowych... Na początku wahałam się tak jak Ty, ale
                teraz nie żałuję tego, że jestem uczennicą Gimnazjum numer 7!
                • Gość: wa... Re: Siódemka najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:43
                  o jak ślicznie napisałas ,mamusia Ula to podyktowała? . mimo wszystko gimnazja
                  nie są na ulicy lecz są zbudowane przy ulicy.

prawdaz ULEŃKO?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka