Gość: skorupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:38 Jak w temacie. Mam skręcone kolno i naderwane ścięna ,szukam kogoś kto postawiłby mnie na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syla Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:45 Absolutnie nie rob nic w Częstochowie. Nie znaja sie na kolanach wogole, tylko ci moga cos zepsuc.Polecam dr Widuchowskiego z Piekar Sląskich.Swietny fachowiec,podobno najlepszy na slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupa Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:48 Masz jakiś namiar na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.02.06, 22:22 a ja polecam dr Pileckigo,lekarz sportowy,chirurg ortopeda z kliniki z zabrza.przyjmuje w klinice św.łukasza przy ul.zaciszańskiej w cz-wie, we wtorki i piatki.tel 034-3658076 lub 0600660440 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.g.pppool.de 06.02.06, 22:25 eeeeee, po ci dochtory, raczej wystaraj sie o rente, jak połowa polaków nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:17 Dr Widuchowski Specjalista chirurgii urazowej i ortopedycznej, specjalista medycyny sportowej.ul. Topolowa 35/1 (Koszutka), 40-167 Katowice;tel. (032) 2582975. Gabinet czynny : pn, czw. 15.30-18.30 Odpowiedz Link Zgłoś
mysz76 Re: Szukam dobrego chirurga 07.02.06, 10:28 Najlepiej na forum wpisz ortopeda i zobacz stare posty. Ludzie polecają lekarza z Żor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 10:39 witam, pisałam juz 1000 razy, ale powtórzę :) Widuchowski to już przezytek, był świetny, robił mi 4operację, ale teraz bym mu sie już nie poddała, Teraz leczę się w Żorach u dr.Smolika. Najlepszy w Polsce. Chcesz wiedzieć więcej podaję meila kamila.n@op.pl życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla do matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:50 Co to znaczy "byl swietny"? Kiedys byl swietny, a teraz zapomnial jak leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: do matki IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 11:31 tzn, ze jak był młodszy to był lepszy, bo się cały czas uczył....teraz niestety jest przed emeryturą i "leci" na opinii sprzed lat. A teraz są nowsze metody leczenia...np.on chciał mi wstawić endo, bo juz nie może mi pomóc, natomiast w Żorach uzyskałam nowe światełko, także zbieram pieniadze na przeszczep :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: do matki 08.02.06, 12:38 Fakt. To już nawet nie kwestia wieku... po prostu pan dr. zaczął iść na ilość, a o jakości jakby zapomniał! Jak się przyjmuje na raz (dosłownie na raz) 4-5 osób, to niby jak można te osoby dokładnie zbadać??? Możesz mi napisać coś więcej o tych Żorach?? Czy chodzi może o przeszczep chrząstki?? Mnie też Widuchowski powiedział, że jak się zdecyduję na endo to mam przyjechać, nic innego już nie może dla mnie zrobić :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 dobry chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:46 moge polecic dr -starszy mezczyzna ale dobry,moj dziadek mowil(dobrze sie znali) ze byl ordynatorem w szpitalu na zawodziu.przyjmuje mam nadzieje ze jeszcze w zakladowym osrodku na ul niepodleglosci 32.nazwisko to bednarek czy bednarski? jakos tak. gdy mialam dwa lata temu zwichniety drugi staw kciukowy(tak mi znachor powiedzial), pojechalam najpier na pogotowie.tata powiedzial zeby najpierw na pogotowie a potem do szpitala.na poczatku mi polozyli kompres z zimnej wody i obandarzowali mi to i czulam sie jakbym miala gips-tak duzo i ciezkie, a to byl grudzien 2004r i zimno na dworze.nie chcieli mi robic przeswietlewnia bo uznali ze nie ma potrzeby a szkoda zdrowia.kazali mi sie zglosic za 3 dni.poszlismy jeszcze do pobliskiej apteki i sie nawet farmaceutka pytala czy mam zlamana reke i mi zalozyli gips bo tak to wygladalo.tata mnie zabral do znachora za olsztyn-do czepurki.znachor powiedzial -zmiluj sie i kazal mi ta reke polozyc na kaloryferze-bo zanim doniego dodarlam minelo jakies 30 min, a jeszcze przede mna byl pacjent.znachor zdjal mi ten pogotowski bandarz, kazal mi usiasc na krzesle i trzymac wyprostowana reke w lokciu przed siebie.nastawil mi staw (kciukowy) i powiedzial ze byl zwichniety.obandarzowal i posmarowal jakims domowym specyfikiem ze spirytusu.kazal sie zglosis za dwa tygodnie, po swietach.ciezko mi bylo po wszytko bylo unieruchomione(staw).zaplacilam jakos 50 zl(za naprawde fachowa robote).druga wizyta po swietach wygladala identycznie-smarowanie i bandarz i drugie dwa tygodnie unierochomienia.potem mialam to zdjac i moczyc w mydle szarym.akurat nie mialam szarego ale moczylam w cieplej wodzie i zwyklym mydle.po miesiacu staw wygladal jak przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 jeszcze jeden znachor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:51 to tata mi opowiadal jeszcze o takim jego koledze, ktory zlamal reke.zalozyli mu gips bez nastawiania i kazali mu sie tam zglosic za miesiac czy dwa.jakos tak.zglosil sie, zdjeli mu ten gips, ale nie mogl ruszac reka.ktos go zabral do znachorki za gnaszyn?,i ona mu nastawila reka a kilka godzin pozniej juz ruszal nia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jeszcze jeden znachor IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 13:04 dziewczyno, przestań reklamować tu takie bzdury!!! Jeszcze ktoś cie poslucha i dopiero sobie narobi. Zgłoś się do psychoterapeuty i zabierz tatusia....bo może jeszcze moczem kazał przykładac i pomagało na wszytsko....rany boskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupa Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupa Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:14 Matka mogłabyś napisać jeszcze raz emaila ,bo chyba jest w nim błąd.(poczta nie idzie do Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga carolina medical center warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:47 Nazwa troche smieszna- wejdź na ich strone i sama zobacz. W Częstochowie z doświadczeń -niestety nic nie polecam. A tam są mądrzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 18:18 kamila.n@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:23 Polecam tez doktora Grabowskiego. Przyjmuje w Czestochowie na ulicy Wolnej, chyba w srody i w piatki. W ogole pracuje w Piekarach Slaskich, jest naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.02.06, 21:36 jak już pisałam zajmuje się biodrami, natomiast zero sprzętu, da blokadę wezmie 50zł i powe aby jechac do kolanowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: Szukam dobrego chirurga IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 11:30 doradzam dr Pileckiego z kliniki z zabrza.przyjmuje w klinice św.Łukasza przy ul.Zaciszańskiej.Lekarz medycyny sportowej,chirurg,ortopeda.polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś