Dodaj do ulubionych

coś te skoczki

17.12.06, 15:30
w dalszym ciągu do d..y.
małysz a dalej długo,długo nic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki IP: *.it-net.pl 17.12.06, 17:16
      Co to bedzie, kiedy sie Małysz wycofa kiedyś ze skoków?
      • billy.the.kid Re: coś te skoczki 17.12.06, 17:18
        wróć ciupazko do moich liścików sprzed 4-5 lat. coś tam pisałem. teraz jakiś
        lepistoe bierze kasę miał być lekarstywem nz wszystko.
        a skoczni jak nie było-tak nie ma.
        • Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki IP: *.it-net.pl 17.12.06, 17:24
          Z tymi lykarstwami, to som wies, jako jest, jednemu pomogom, a drugiemu
          zaszkodzą. Tu w tym przypodku som jest obojętne, hehe. Bez zmian u pacjentów.
          • ciupazka Re: coś te skoczki 30.12.06, 13:39
            Trzech Polaków wystartuje w pierwszym konkursie 55. Turnieju Czterech Skoczni,
            który w sobotę odbędzie się w niemieckim Oberstdorfie. No i co? Jak nasi
            hipkać bedom???
            • billy.the.kid Re: coś te skoczki 30.12.06, 13:40
              jak zwykle.
              • ciupazka Re: coś te skoczki 30.12.06, 13:41
                billy.the.kid napisał:

> jak zwykle.

Nie kracz, Małysza sie boją...

ps.malysz.interia.pl/adam/aktualnosci/news?inf=852214
                • billy.the.kid Re: coś te skoczki 30.12.06, 20:43
                  małysz-jak małysz.a reszta JAK ZWYKLE do rzyci.
                  • Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki Trzeci!!! IP: *.it-net.pl 31.12.06, 07:06
                    Billy ciesz się!Bo Małysz się cieszy!!!
                    - To dla mnie ciężki obiekt. Jeszcze nigdy nie byłem tu na podium, więc moja
                    radość jest podwójna - wyjaśnił zawodnik z Wisły, który pochwalił zwycięzcę
                    zawodów, świetnego Austriaka Gregora Schlierenzauera.

- Schlierenzauer - rewelacja. Będzie mi go bardzo trudno gonić, ale - tak jak
                    mówiłem wcześniej - spróbujemy - stwierdził Małysz.

1 stycznia konkurs Garmisch-Partenkirchen na Grosse Olympiaschanze, której
                    rekord (129,5 m) należy właśnie do naszego rodaka. Trzymamy za niego
                    kciuki!!!

• billy.the.kid Re: coś te skoczki Trzeci!!! 31.12.06, 21:07
                      a z czego mam sie cieszyć? jakoś od 5 latek pisze na tem forumie że bez
                      masowosci w tym sporcie bedzie do dupy. i jest jak pisałem. smutna satysfakcja.
                      adasiowi małyszoiwi nie potrzeba kutinów,lep[istów. był taki treener chyba
                      mikeska który w roku 96-97 zrobił z niego skoczka. wszak chyba 98 małysz wygrał
                      kilka konkursów.a te nastepne gamonie tylko kase ciągną.

• Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki Trzeci!!! IP: *.it-net.pl 31.12.06, 22:07
                        A ja się cieszę i wypijam Twoje zdrowie życząc Ci wszystkiego najlepszego
                        w Nowym Roku!!! Małyszowi też!!!
                        • billy.the.kid Re: coś te skoczki Trzeci!!! 31.12.06, 22:12
                          wzajemnie,wzajemnie.
                          w wielu sprawach na pewno sie nie zgadzamy, ale co to by była za frajda
                          gdzybyśmy sobie we wszystkim piali z zachwytu? zadna. i bardzo dobrze.
                          ide spaciulkac, n9ie doczekam nowego roczku. rano ide tyrać do arbajciku.
                          • ciupazka Re: coś te skoczki Trzeci!!! 01.01.07, 23:49
                            Ech, cosik Mu nie barz sie skokało...I ta pogoda... barz wozno przy skokach.
                            A tu jyj nie było. Skocył, kielo skocył i juz.

ps.malysz.interia.pl/adam/aktualnosci/news?inf=852962
                            • ciupazka Re: coś te skoczki ... Nie jest źle... 08.01.07, 12:31
                              "Jestem rozczarowany, bo na tym Turnieju Czterech Skoczni moje skoki były
                              lepsze niż wyniki i miejsca, które zajmowałem - mówi Adam Małysz po zajęciu 7.
                              miejsca w klasyfikacji końcowej TCS"

Stoch brawo:
                              Po pierwszym skoku czułem niedosyt, że 126 m to za mało. Postanowiłem rzucić
                              wszystkie siły, zebrać się w sobie i udało się - mówi Kamil Stoch po świetnym
                              występie w konkursie Turnieju Czterech Skoczni w Bischofshofen. Polak zajął 9.
                              miejsce w konkursie i 15. w klasyfikacji końcowej TCS .
                              "-Sam nie wierzyłem, że mogę skoczyć tak daleko jak w drugiej serii. No, ale
                              zadziwiłem wszystkich i siebie też. Po pierwszym skoku czułem niedosyt, że 126
                              m to za mało. Postanowiłem rzucić wszystkie siły, zebrać się w sobie i udało
                              się. Już od jakiegoś czasu myślę o wygrywaniu."
                              Skacz dobrze i wygrywaj, czas na to! Powodzenia w P.Ś. w Zakopanem
                              • billy.the.kid Re: coś te skoczki ... Nie jest źle... 08.01.07, 20:50
                                teraz stoch w tym sezonie powinien ze dwa razy załapać się na pudło.
                                jeżeli nie teraz to pozostanie wiecznym niewykorzystanym talentem.
    • morfeusz_1 Re: coś te skoczki 08.01.07, 21:12

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: Adam Re: coś te skoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:30
        Nooooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooo leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecę!!
        • Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki IP: *.it-net.pl 15.01.07, 21:43
          Godajom, ze PŚ napewno bedzie!!!A pokiela co... to...

"Niedziela to był krytyczny dzień. Między godz. 12 a 14 ulewa przyniosła
          spustoszenie na skoczni, zaczął płynąć... wybieg, telo pracowicie
          przygotowywany.To juz nie było do śmiychu, haj.
          -Nie tracimy jednak nadziei, mamy zapas śniegu na średniej skoczni,
          ewentualnie będziemy go też poszukiwać w górach - mówi dyrektor Nadarkiewicz.
          Organizatorzy mają także ciekły azot, który zapobiegnie topnieniu śniegu.

W sobotnich i niedzielnych zawodach weźmie udział 68 skoczków. Zabraknie tylko
          Japończyków i Koreańczyków.
          A my, licymy jesce na mróz i śnieg! Nei, pieknie Wos pytomy, przyjyzdzać !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka