billy.the.kid 17.12.06, 15:30 w dalszym ciągu do d..y. małysz a dalej długo,długo nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki IP: *.it-net.pl 17.12.06, 17:16 Co to bedzie, kiedy sie Małysz wycofa kiedyś ze skoków? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: coś te skoczki 17.12.06, 17:18 wróć ciupazko do moich liścików sprzed 4-5 lat. coś tam pisałem. teraz jakiś lepistoe bierze kasę miał być lekarstywem nz wszystko. a skoczni jak nie było-tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki IP: *.it-net.pl 17.12.06, 17:24 Z tymi lykarstwami, to som wies, jako jest, jednemu pomogom, a drugiemu zaszkodzą. Tu w tym przypodku som jest obojętne, hehe. Bez zmian u pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: coś te skoczki 30.12.06, 13:39 Trzech Polaków wystartuje w pierwszym konkursie 55. Turnieju Czterech Skoczni, który w sobotę odbędzie się w niemieckim Oberstdorfie. No i co? Jak nasi hipkać bedom??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: coś te skoczki 30.12.06, 13:41 billy.the.kid napisał: > jak zwykle. Nie kracz, Małysza sie boją... ps.malysz.interia.pl/adam/aktualnosci/news?inf=852214 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: coś te skoczki 30.12.06, 20:43 małysz-jak małysz.a reszta JAK ZWYKLE do rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki Trzeci!!! IP: *.it-net.pl 31.12.06, 07:06 Billy ciesz się!Bo Małysz się cieszy!!! - To dla mnie ciężki obiekt. Jeszcze nigdy nie byłem tu na podium, więc moja radość jest podwójna - wyjaśnił zawodnik z Wisły, który pochwalił zwycięzcę zawodów, świetnego Austriaka Gregora Schlierenzauera. - Schlierenzauer - rewelacja. Będzie mi go bardzo trudno gonić, ale - tak jak mówiłem wcześniej - spróbujemy - stwierdził Małysz. 1 stycznia konkurs Garmisch-Partenkirchen na Grosse Olympiaschanze, której rekord (129,5 m) należy właśnie do naszego rodaka. Trzymamy za niego kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: coś te skoczki Trzeci!!! 31.12.06, 21:07 a z czego mam sie cieszyć? jakoś od 5 latek pisze na tem forumie że bez masowosci w tym sporcie bedzie do dupy. i jest jak pisałem. smutna satysfakcja. adasiowi małyszoiwi nie potrzeba kutinów,lep[istów. był taki treener chyba mikeska który w roku 96-97 zrobił z niego skoczka. wszak chyba 98 małysz wygrał kilka konkursów.a te nastepne gamonie tylko kase ciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki Trzeci!!! IP: *.it-net.pl 31.12.06, 22:07 A ja się cieszę i wypijam Twoje zdrowie życząc Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Małyszowi też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: coś te skoczki Trzeci!!! 31.12.06, 22:12 wzajemnie,wzajemnie. w wielu sprawach na pewno sie nie zgadzamy, ale co to by była za frajda gdzybyśmy sobie we wszystkim piali z zachwytu? zadna. i bardzo dobrze. ide spaciulkac, n9ie doczekam nowego roczku. rano ide tyrać do arbajciku. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: coś te skoczki Trzeci!!! 01.01.07, 23:49 Ech, cosik Mu nie barz sie skokało...I ta pogoda... barz wozno przy skokach. A tu jyj nie było. Skocył, kielo skocył i juz. ps.malysz.interia.pl/adam/aktualnosci/news?inf=852962 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: coś te skoczki ... Nie jest źle... 08.01.07, 12:31 "Jestem rozczarowany, bo na tym Turnieju Czterech Skoczni moje skoki były lepsze niż wyniki i miejsca, które zajmowałem - mówi Adam Małysz po zajęciu 7. miejsca w klasyfikacji końcowej TCS" Stoch brawo: Po pierwszym skoku czułem niedosyt, że 126 m to za mało. Postanowiłem rzucić wszystkie siły, zebrać się w sobie i udało się - mówi Kamil Stoch po świetnym występie w konkursie Turnieju Czterech Skoczni w Bischofshofen. Polak zajął 9. miejsce w konkursie i 15. w klasyfikacji końcowej TCS . "-Sam nie wierzyłem, że mogę skoczyć tak daleko jak w drugiej serii. No, ale zadziwiłem wszystkich i siebie też. Po pierwszym skoku czułem niedosyt, że 126 m to za mało. Postanowiłem rzucić wszystkie siły, zebrać się w sobie i udało się. Już od jakiegoś czasu myślę o wygrywaniu." Skacz dobrze i wygrywaj, czas na to! Powodzenia w P.Ś. w Zakopanem Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: coś te skoczki ... Nie jest źle... 08.01.07, 20:50 teraz stoch w tym sezonie powinien ze dwa razy załapać się na pudło. jeżeli nie teraz to pozostanie wiecznym niewykorzystanym talentem. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: coś te skoczki 08.01.07, 21:12 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: coś te skoczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:30 Nooooooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooo leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: coś te skoczki IP: *.it-net.pl 15.01.07, 21:43 Godajom, ze PŚ napewno bedzie!!!A pokiela co... to... "Niedziela to był krytyczny dzień. Między godz. 12 a 14 ulewa przyniosła spustoszenie na skoczni, zaczął płynąć... wybieg, telo pracowicie przygotowywany.To juz nie było do śmiychu, haj. -Nie tracimy jednak nadziei, mamy zapas śniegu na średniej skoczni, ewentualnie będziemy go też poszukiwać w górach - mówi dyrektor Nadarkiewicz. Organizatorzy mają także ciekły azot, który zapobiegnie topnieniu śniegu. W sobotnich i niedzielnych zawodach weźmie udział 68 skoczków. Zabraknie tylko Japończyków i Koreańczyków. A my, licymy jesce na mróz i śnieg! Nei, pieknie Wos pytomy, przyjyzdzać ! Odpowiedz Link Zgłoś