Dodaj do ulubionych

szukam dziewczyny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:42
wlaśnie sobie zdalem sprawe ze nudno troche i szukam dziewczyny:P
ps.mam 19 lat i 190cm.niebieskie oczy i jasne wlosy chetne prosze o pozostawienie namiarow
Obserwuj wątek
    • Gość: marysia Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:00
      szukam mezczyzny bo od dlugiego czasu rowniez jestem sama.Mam 72lata,kiedys
      mialam 170 cm wzrostu a teraz patrzac na zgarbienie jest 158cm,wlosy siwe,ząbki
      biale az dwa (sztuczne),jednym otwieram piwo a drugi ciagle mnie boli.Jestes
      chetny na maly flircik?????????
      • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:10
        wlasnie chodzilo mi o to aby troche odbiegac od tych "glupich"tematow i zaczerpnac troche rozrywki
        ps.moze sie umowimy??!!:)<hahaha>
        • Gość: marysia Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:28
          bardzo chetnie:)bedzie to dobra szkoleniowka dla Ciebie, bo wiesz, na starej
          piczy mlody hu; cwiczy-tylko czy moze byc az tak stara.
          Od razu nasunal mi sie nowy watek:co sadzicie o seksie z ryczącą 30-tka, a
          nawet i 40-tka (zdarzaja sie nieraz bardzo zadbane i atrakcyjne).
          Ostrrraaaa jjjaazdaaaa:)))
          • Gość: dziewczyna Re: szukam dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:30
            no coz.. ;]mam 17 lat i ..(z resztą po co ja to pisze)w sumie mnie tez troche
            smutno bez nikogo, ale w koncu znajdziesz tą jedyną ;) spojrz na to z innej
            strony.. co jesli bysmy sie spotkali, na początku byloby fajnie, ja bym Cie
            czyms zauroczyla ja też w Tobie bym dostrzegła jakieś zalety, dajmy na to po
            dwoch trzech tygodniach bylibysmy razem, fajnie by bylo przez pierwsze dwa,
            trzy miesiace.. a potem ? w 60 % rozstalibysmy sie po bysmy sie sobą znudzili..
            okazalabym sie dziewczyną nie tą ktorą wyobrazales sobie a ty zamiast być
            jakimś romantycznym chlopcem stajesz się kimś zupelnie innym, w 10 %
            czekalibyśmy jeszcze dwa trzy miesiace by dowiedzieć się czy rzeczywiscie jest
            tak jak bylo przedtem, czy to był jakiś trudny okres w naszych relacjach, ale
            są jeszcze szanse na to że możemy być razem.. ;] hmm, a takie spotkanie z neta
            jest jeszcze bardziej wątpliwe.. wobec tego chcesz sie dalej umuwić ??
            pozdrawiam
            • Gość: xxx Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:46
              jakie te 17stki teraz doświadczone są :) prosze prosze. może i ja bym się czegoś
              od Ciebie dowiedział!
              • aha123 Re: szukam dziewczyny 10.02.06, 20:11
                "wobec tego chcesz sie dalej umuwić "
                ... może i doświadczone, ale z gramatyką - PROBLEM!!!...
                Proponuję słowniczek w rekę a nie randkowanie.Wstyd!
    • morpheuss456 Re: szukam dziewczyny 10.02.06, 23:40
      najlepsza "jazda" jest na 16-tkach i 17-tkach. trzydziestki są za
      bardzo "zmęczone życiem" - z nimi to już nie to ru..ie...
      • Gość: marysia Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:24
        ryczaca 30stka wie jak to robic zeby bylo full wypasnie a te 16 czy 17 hmm..
        nie wiem do konca ale wydaje mi sie ze napewno nie maja jeszcze takiego
        doswiadczenia,jezeli chodzi do "paszczu" to porysa ci "kask"-zabkami:)
        • Gość: On Re: szukam dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:01
          Moze sie spotkamy Marysiu?:>
    • Gość: dffg idz do burdelu IP: 82.160.8.* 10.02.06, 23:46
      idz do burdelu, zabaw sie a pozniej juz nie bedziesz sie wstydzil dotknac
      dziewczyny i do niej zagadac :)
      • Gość: dziewczyna do aha123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:50
        nie osądzaj innych o coś jeśli to NAPEWNO się tobie przytrafilo droga Dżoanko,
        poza tym wydaje mi się że napisałaś to tylko dlatego że ci się nudziło i nie
        miałaś inteligentniejszego tematu do zaczepki ;] nie będę cię atakować jeśli ty
        atakujesz mnie bez powodu, to bez sensu..
        mniejsza z tym, jakoś nie widzę żeby ten łoś super ktoś sie pojawiał na
        forum ;] założył wątek i co ? ;> a może już kogoś znalazł.. pozdrawiam
        • Gość: ŁOŚ super KTOŚ ŁOŚ caly czas szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:28
          ...caly czas szukam i czekam na dalsze posty i z zainteresowaniem sledze WASZE wypowiedzi
          pozdrawiam ŁOŚ:P
        • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ do DZIW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:32
          ...caly czas szukam i czekam na dalsze posty i z zainteresowaniem sledze WASZE wypowiedzi
          pozdrawiam ŁOŚ:P
    • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ do DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:48
      sorki za pomylke zamiast "DZIW" mialo byc "DZIEWCZYNY"
      a moze warto tak sie poznac??
      • Gość: dziewczyna Re: do DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:17
        może... ;)
        • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ Re: do DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:27
          wiec moze jakos pogadamy moze przez gg albo inaczej jak chcesz daj znac bede czekac..:)
          • Gość: dziewczyna Re: do DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:15
            możemy pogadać przez gg :)
            • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ Re: do DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:06
              tylko jak tu numer zostawic ????
              podaje swojego maila dawidchachul@interia.pl
              • Gość: gucio Re: do DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:12
                i żyli długo i szczęśliwie :P
                • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ Re: do DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:56
                  czekam na........
                  • Gość: dziewczyna Re: do DZIEWCZYNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:10
                    hihi ;] no już odpowiedzialam..
                    • Gość: ŁOŚ SUPER KTOŚ Re: do DZIEWCZYNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:12
                      ja tez juz odpowiedzialem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka