Gość: zuzanna IP: 80.54.168.* 21.02.06, 08:16 Cześć za rok mam wesele i chciałabym poznać wasze opinie na temat sali weselnej Mozart w Zalesicach.Czy macie jakieś info o niej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Virago Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:10 Hi, bede gral na tej sali w sierpniu. Sam nic nie moge powiedziec bo bede gral po raz pierwszy ale przyszly Pan Mlody ja chwali. narzekal tylko , ze wlasciciele chca go skasowac za wszystkich kamerzystow (a bedzie ich chyba trzech) jak za kazdego goscia i nie sa za bardzo skorzy do negocjacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: *.skylogicnet.it 21.02.06, 21:43 Powiem wam tak właściciel to jest do bani kiedyś miał tam w tym lokalu dyskotekę i nieżle zawsze podlewał małolatą a potem wiadomo co robił z tymi dziewczynkami . Bez anty reklamy , człowiek jest beznadziejny i będzie was chciał za wszystko skasować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 22.02.06, 09:11 dlaczego tak mówisz przeciez wydaje się byc bardzo miłym człowiekiem i uczciwym.Prowadzą to razem z zoną.Czy byłes kiedys tam na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: *.skylogicnet.it 22.02.06, 20:53 odpowiadam : byłem ostatni na weselu i myślałem że odwala tylko numery na dyskotekach ale na weselu przesadził , był pijany i chciał do auta zaciągnąc dziewczynę 14 lat !!! sam nas zawołał kamerzysta . zresztą co ja będę pisał decyzja należy do ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 23.02.06, 11:43 ciekawe z jakiej powieści wyssałeś takie teksty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iśka Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 09.03.06, 08:17 Nie znam tej sali:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 09.03.06, 12:26 ja też nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś