Dodaj do ulubionych

Sala weselna Mozart!!!!!!!!

IP: 80.54.168.* 21.02.06, 08:16
Cześć za rok mam wesele i chciałabym poznać wasze opinie na temat sali
weselnej Mozart w Zalesicach.Czy macie jakieś info o niej???
Obserwuj wątek
    • Gość: Virago Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:10
      Hi, bede gral na tej sali w sierpniu. Sam nic nie moge powiedziec bo bede gral
      po raz pierwszy ale przyszly Pan Mlody ja chwali. narzekal tylko , ze
      wlasciciele chca go skasowac za wszystkich kamerzystow (a bedzie ich chyba
      trzech) jak za kazdego goscia i nie sa za bardzo skorzy do negocjacji.
      Pozdrawiam
      • Gość: jacek Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: *.skylogicnet.it 21.02.06, 21:43
        Powiem wam tak właściciel to jest do bani kiedyś miał tam w tym lokalu
        dyskotekę i nieżle zawsze podlewał małolatą a potem wiadomo co robił z tymi
        dziewczynkami . Bez anty reklamy , człowiek jest beznadziejny i będzie was
        chciał za wszystko skasować !!!
        • Gość: zuzanna Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 22.02.06, 09:11
          dlaczego tak mówisz przeciez wydaje się byc bardzo miłym człowiekiem i
          uczciwym.Prowadzą to razem z zoną.Czy byłes kiedys tam na weselu?
          • Gość: jacek Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: *.skylogicnet.it 22.02.06, 20:53
            odpowiadam : byłem ostatni na weselu i myślałem że odwala tylko numery na
            dyskotekach ale na weselu przesadził , był pijany i chciał do auta zaciągnąc
            dziewczynę 14 lat !!! sam nas zawołał kamerzysta . zresztą co ja będę pisał
            decyzja należy do ciebie .
            • Gość: zuzanna Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 23.02.06, 11:43
              ciekawe z jakiej powieści wyssałeś takie teksty???
            • Gość: iśka Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 09.03.06, 08:17
              Nie znam tej sali:(
              • Gość: lolo Re: Sala weselna Mozart!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 09.03.06, 12:26
                ja też nie znam:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka