Dodaj do ulubionych

Do nauczycieli lub egzaminatorów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:40
Czy po napisaniu testu próbnego szóstoklastów mogę poprosić o kserokopię
mojego sprawdzianu, aby zobaczyć nad czym muszę popracować. W szkole podano
nam tylko do wglądu, trudno przecież zapamiętać wszystkie swoje błędy. Kiedy
poprosiłem o ksero to pani powiedziała,że niema tego w statucie szkoły.
Obserwuj wątek
    • Gość: wak Re: Do nauczycieli lub egzaminatorów IP: *.ids.czest.pl 23.02.06, 18:01
      I miała rację
    • Gość: student Re: Do nauczycieli lub egzaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:33
      Dlaczego miała racje, przecież uczeń ma chyba prawo do tego co napisał. Chyba,
      że boja się tego żeby ich ktoś nie ocenił. Dawniej oddawali i nic to nikomu nie
      szkodziło, a teraz wymyślają swoje głupie przepisy. Boją się, że rodzice będą
      ich sprawdzać. Dlatego tak się asekurują i zasłaniają statutami. Wystarczy
      dopisać w statucie np. Wydajemy kserokopie prac. Przecież statut pisze
      szkoła, oczywiście na jakiś zasadach to zależy od dyrekcji., czy jest przyjazna
      uczniom czy nie. Z tego co wiem obecnie można prosić nawet o kserokopie prac
      maturalnych. Spytaj w Centralnej Komisji Egzaminacyjnej.
    • Gość: dorosły Re: Do nauczycieli lub egzaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:03
      Wejdź na stronę Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Jaworzu :
      www.oke.jaworzno.pl
    • Gość: Gość Re: Do nauczycieli lub egzaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:27
      Testy próbne sprawdzają sami nauczyciele w szkole, one nie jadą do Jaworzna, to
      tylko chęci i dobra wola nauczyciela. Przecież test jest w internecie to nie
      tajemnica. Sprawdziany w kwietniu sprawdza Jaworzno, a potem wracają do szkół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka