Dodaj do ulubionych

dobry hydraulik śląsk, POLECAM

28.05.12, 11:45
Witam, bardzo polecam firmę hydrauliczną obsługującą podobno cały Śląsk z której usług korzystałem już 2 razy i za każdym razem podejście profesjonalne i na prawde godne polecenia, usunięto usterkę której 3 wczesniejszych fachowców nie dało rady zrobic. Nie pamiętam nazwy firmy ale podaję numer, może ktoś skorzysta, 535-539-853
Obserwuj wątek
    • hanniiaurb Re: dobry hydraulik śląsk, POLECAM 20.12.16, 09:27
      Dobrzy i sprawdzeni fachowcy są także z Śląskie Centrum Instalacji , www.facebook.com/slaskiecentruminstalacji/ . Polecam
    • klabocha Re: dobry hydraulik śląsk, POLECAM 21.12.16, 21:47
      Zdecydowanie odradzam. Przy zleceniach za 20000 jest na drugi dzień ale o poprawkach i reklamacjach można zapomnieć. W dodatku jakość pozostawia dużo do życzenia. U mnie baterie zamontowane do góry nogami i według Pana Roberta, to jest zgodnie ze sztuką. Bardzo przestrzegam, wysokie ceny a jakość i obsługa bardzo słaba, a w dodatku kupa poprawek na własny koszt.
      • klabocha Re: dobry hydraulik śląsk, POLECAM 21.12.16, 21:48
        Mam na myśli firmę "WIŚNIEWSKI" hydraulik.
    • klabocha Re: dobry hydraulik śląsk, POLECAM 21.12.16, 22:01
      Zdecydowanie odradzam Firmę Remontowo Budowlaną "Wiśniewski" (hydraulik). Przy zleceniach za 20000 jest na drugi dzień ale o poprawkach i reklamacjach można zapomnieć. W dodatku jakość pozostawia dużo do życzenia. U mnie baterie zamontowane do góry nogami i według Pana Roberta, to jest zgodnie ze sztuką. Bardzo przestrzegam, wysokie ceny a jakość i obsługa bardzo słaba, a w dodatku kupa poprawek na własny koszt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka