Dodaj do ulubionych

jaka naklejka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:03
zastanawiam się jaki napis z tyłu na szybie będzie najlepszy w moim czarnym
tuningowanym aucie:))
Obserwuj wątek
    • Gość: bone Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:11
      "Jestem największym dupkiem w mieście" to bedzie najlepszy napis.
      • usser Re: jaka naklejka 27.02.06, 22:34
        tylko duzymi drukowanymi literami
        ps. jakiej jest marki owo stuningowane auto??
      • Gość: ja Re: jaka naklejka IP: *.man.czest.pl 27.02.06, 23:06
        bone zajebiscie hahahaha
    • Gość: Kiq Re: jaka naklejka IP: 82.160.21.* 27.02.06, 22:53
      KRETYN
    • Gość: vlepkarz Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:11
      I am sucker
      • Gość: Menel Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:05
        Fura chlopakow z miasta-ale to juz gdzies widzialem
    • Gość: . Re: jaka naklejka IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:17
      "Wez mlotek i uderz we mnie!"
    • Gość: Anika Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:29
      ...:::SZPANER:::...
      • Gość: Lila Re: jaka naklejka IP: *.34.pl / 80.51.236.* 28.02.06, 11:32
        Gość portalu: Anika napisał(a):

> ...:::SZPANER:::...

A jak by było np.:

"BUROK"
        • Gość: morning calm Re: jaka naklejka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 12:44
          Proponuje "Adidos" ;)

pzdr.
      • ktbb Re: jaka naklejka 28.02.06, 17:14
        ...:::SZPANER:::...
        Chyba SZPACHLER chciałeś napisać
    • Gość: xx Re: jaka naklejka IP: 80.54.171.* 28.02.06, 14:02
      Z tyłu naklej ZIELONY LIŚĆ i z przodu też.Będzie fajnie.
    • dudi_82 Re: jaka naklejka 28.02.06, 14:42
      Proponuje "Koko dżambo i do przodu"
      • piotrusb_1 Re: jaka naklejka 01.03.06, 22:00
        dudi_82 napisał:

> Proponuje "Koko dżambo i do przodu"

HAHAHAHAHAHAHA ^_^
    • Gość: jasiu... Re: jaka naklejka IP: 82.160.8.* 28.02.06, 15:50
      A było DAR TEŚCIOWEJ ??
      • Gość: s Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:25
        naklej "jestem maloletnim buraczkiem"
        tuning nie polega na tym zeby poobklejac autko z kazdej strony.Wystarcza jakies
        fajne lacki, najlepiej z obnizonym lekko zawieszeniem tylko nie wiem czy na
        nasze drogi jest to wskazane.Z tylu sportowy wydech tylko nie taki co budzi
        wszystkich w nocy i wystaje za zderzak,ze przewrocic sie o niego mozna( to ma
        byc tylko podkreslenie charakterystyki autka,jego pracy silnika itp.).Nie
        zakladaj spojlerow jak w formule 1, ewentualnie jakas blende,lotke zalezy tez
        do jakiego auta,a z przodu mozna jedynie lekki spojler po zderzak, lub do tego
        jakas siateczke.Wszystko to zalezy przy jakim samochodzie,jakie sa mozliwosci i
        jak to bedzie wygladalo.To wszystko musi miec smak.Nie naklejaj zadnych
        naklejek.Co do szyb to rowniez ich nie przyciemniaj,moga byc ciemne ale to juz
        wszystkie a nie tylko tyl,no chyba ze mowimy o kombiaku lub jakims busie,wtedy
        to inaczej wyglada.Najwazniejsze w tym wszystkim jest tyo zebys bezpiecznie tym
        autem jezdzil, bo ci ktorzy maja poobklejane furki mysla czasem, ze tylko do
        nich drogi naleza.
        • Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:01
          Pierwszy normalny głos odnośnie designu :) heh
    • ktbb Daj: 28.02.06, 17:16
      SZPACHLA RZADZI!
      Albo daj se to po angielsku.
      Shpahla rulez!
    • Gość: bores Re: jaka naklejka IP: *.pol.intranet.cfgomma.com / 212.244.68.* 01.03.06, 19:02
      TANIO SPRZEDAM
    • Gość: policai ;) Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:16
      różowa z napisem "UWAGA GWAŁCE" a twoja furmanka:) to pewnie BMW E3
      • Gość: s Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:23
        a co masz do BMW E3?
        bardzo rzadko widze w cz-wie poobklejane BMW.Szybciej zauwazysz jakiegos
        kaszlaka, golfa.... zreszta ta,ze jeden pajac naklei cos na szybe to nie znaczy
        ze wszyscy,ktorzy jezdza ta marka obklejaja szyby.
        • Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:05
          Albo nie wszyscy którzy cos nakelją to buraki, jeszcze zależy co...
          • Gość: Milka Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:36
            Wypożyczalnia trupów - czynne 24h

lub
            Kobieta za kierownicą
    • marcelmilau Re: jaka naklejka 02.03.06, 00:53
      proponuję PSI KUTAS BEZ ES ;)
      • Gość: Martha Re: jaka naklejka IP: 213.199.204.* 02.03.06, 08:24
        PIONIER :P
        • Gość: Malutka Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:54
          Pionier to już jeden po cz-wie jezdzi.
          • Gość: M&M Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:00
            naklej zielonego liscia (nie mylic z marycha)bo sadze, ze jestes mlodocianym i
            niedoswiadczonym kierowca.Przez takich tylko sa wypadki...
            • Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:10
              Wow, dobrze że tacy jak Ty ich nie powodują....
              • Gość: xxx Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:41
                wszystko zależy od tego jakie masz "auto". skoro zadałeś pytanie o napis na
                tylniej szybie to śmiem twierdzić że to pojazd z przedziału cenowego: "pół litra
                wódki - 5000zł". golfik 3, jakaś stara BMW, opel kadet, calibra albo inny wsio
                pojazd. coś czym bez wstydu będziesz mógł podjechać pod jedną z "modnych"
                częstochowskich, truskolaskich albo kłomnickich dyskotek, ubrany w obcisłą
                koszulke z tribalem, na to bluza z kapturem albo sweterek bez polotu no i
                oczywiście niebieskie dżinsiki i jakieś adidaski. coś, o czym twoja blond
                kobieta, będzie myśla że jest luksusowym, sportowym pojazdem a swym
                "inteligiętnym" spojżeniem będzie dawała dowody waszej wyższości innym
                uczestnikom ruchu drogowego w zwykłych pojazdach, na każdym skrzyżowaniu. ja
                proponuję żebyś nakleił fluorescencyjny napis " JESTEM ". masz pewność że każdy
                kto spojży na twój bolid bedzie wiedział że tam jesteś mimo że nie widać twojego
                oblicza zza ciemnych szyba albo dlatego że tak bardzo pochyliłeś fotel do tyłu !
                • marcelmilau Re: jaka naklejka 04.03.06, 18:46
                  ubrany w obcisłą
                  koszulke z tribalem, na to bluza z kapturem albo sweterek bez polotu no i
                  oczywiście niebieskie dżinsiki i jakieś adidaski. coś, o czym twoja blond
                  kobieta, będzie myśla że jest luksusowym,

komentatrz pierwsza klasa hahahaha poszczałem się ze śmiechu....szkoda ,że to
                  kurde prawda :) ale gdyby nie takie buraczki smutno by pewnie było :)
              • Gość: M&M Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:43
                sugerujesz cos?
                Oczywiscie najlepszemu moze sie zdarzyc i nie wszyscy mlodzi sa szalencami,ale
                wystarczy przejzec statystyki i wszystko jasne
                • Gość: kierowfca Re: jaka naklejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:57
                  "(...) jestes mlodocianym i
                  niedoswiadczonym kierowca.Przez takich tylko sa wypadki..."
                  To raczej mówi coś innego, więc nie wiem ta nagła zmiana u Ciebie.
                  A co do wypadków to jestem zdania, że nawet młodym udałoby sie bardzo wielu z
                  nich uniknąć, gdybyśmy remontowali drogi zamiast dawać na Swiątynie Opatrzności
                  Bożej...
                  • Gość: M&M Re: jaka naklejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:08
                    nadal twierdze ze przez mlodocianych kierowcow powodowane sa wypadki,a w
                    kolejnym poscie dodalem,ze sa oczywiscie wyjatki!
    • Gość: xx Re: jaka naklejka IP: 80.54.171.* 04.03.06, 17:02
      Dzisiaj jechałem samochodem od strony Barbary do Blachownii. Kochani - nie wiem
      jaki trzeba mieć samochód, żeby tą drogę 60-ką pokonać kilka razy dziennie.Na
      tą drogę nie ma silnych, czy to młody czy stary - samochód rozwali /oby nie
      gorzej / to jest chyna najgorsza droga wylotowa z Częstochowy. Panowie drogowcy-
      opamiętajcie się. Przeciesz my płacimy podatki na drogi , nie na świątynie.
    • Gość: / Re: jaka naklejka IP: 80.54.171.* 05.03.06, 18:27
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka