Dodaj do ulubionych

wczasy w Bułgarii ?

IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:25
Zamierzam wyjechać na wczasy do Bułgarii, czy wogóle warto tam jechać? Chodzi
mi głównie o standard w hotelach - czy odbiega on bardzo od oferty z
katalogów? Czy wogóle lepiej dopłacić i wybrać inny kraj? Jeżeli ktoś ma już
jakieś doświadczenia to bardzo proszę o opinie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jgfjg Re: wczasy w Bułgarii ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:15
      Osobiście nie polecam. Bylam na wczasach w Kraniewie, dziura jakich malo, hotel
      beznadziejny, bułgarzy nieprzyjemni do bólu. Byłam wlasciwie po sezonie, bo we
      wrzesniu, zapłaciłam dość tanio, bo w sumie niecałe 900 zl, przejazd autokarem
      i tylko śniadanie wliczone.Więc moze co sie dziwic za taką kasę? :-)Luksusów
      nie wymagam ale higiena, czystoć i kultura by sie przydało! Ale ogólnie nie
      podobalo mi sie, widać u nich jeszcze czasy "komunalne". Za to polecam Turcje,
      bylam zachwycona! No, ale teraz bym tam nie pojechała, ze względu na ptasia
      grype..Szkoda.
      • Gość: paula20 polecam SozopoL!!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:45
        ..a ja zdecydowanie polecam!!BYłam we wrześniu 2005(pogoda nadal gorąca1tydz a
        drugi juz mniej troche ale tez ciepelko),morze super cieplutkie,ceny ogolnie
        wporządeczku,przepyszny niespotykany tani(ok7,6/kg)ser "Sirine"<coś a'la fetka>z
        biurem podróży "SKARPA" cena ok760/os.(w tym przejazd autokarem nowiutkim z
        klimą oczywiście).Warunki noclegowe:wybraliśmy w prywatnym domu2piętrowym pokój
        z balkonikiem,łazienką,lodóweczką,czajnikiem bezprzewodowym-OK!!a cena za 1dobę
        wychodziła mniej niż 20zł!?:)NaPrAwDę GoRąCo PoLeCaM!!Ps.w 'sezonie'a więc do
        września mniej więcej full turystów,disco,dużo barów-piękne stare miasto,park z
        fontanną,bary na plaży a i jeszcze można kupić super"podrabiane ciuszki"świetne
        wykonanie(np.D&G,Nike,Puna,Diesel,Reebok..itp-za naprawdę niewielką kaskę:)
        • babeczkaa Re: polecam SozopoL!!!!:) 06.03.06, 23:15
          a z jakiego biura pojechałaś Paula?
          • Gość: maresz Jest OK. IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 07:32
            Jedź!! Byłem w 2003 w Obzorze bez pośredników, oferte znalazłem w necie.
            Płaciłem 5 E za łóżko, około 200-250m od plaży i 100m od centrum. Ceny są
            bardzo, bardzo przystępne, morze ciepłe i czyste. Pamiętam, że za obiad,
            spory!! dla 2 dorosłych i 2 dzieci z winem, piwem i sokami dla dzieci,
            zapłaciliśmy coś około 30zł. W tym roku też się wybieram, ale całkowicie w
            ciemno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka