Gość: jackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jackie Re: Szyld,kaseton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:44 Przepraszam,ale wpisalem tytul bez tresci.Szukam kogos,kto wykona szyld ew.kaseton do witryny,niedrogo i fachowo.Jesli mozecie kogos polecic,bede wdzieczny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szyld,kaseton... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:56 Ja zamawiałam kiedy w Kaczka Studio - są na Jana Pawła - adres w internecie www.kaczka.com - mają bardzo duży wybór kasetonów pozdrawiam Mała Odpowiedz Link Zgłoś
aldgcha Re: Szyld,kaseton... 27.10.15, 11:04 Nie wiem skąd jesteś, ale na terenie Warszawy i okolic to jest firma, producent kasetonów rekalmowych, która wykona szybko, sprawnie i porządnie kaseton reklamowy. Zobacz tu - www.dreampromotion.pl/nasze-portfolio/kasetony-reklamowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
karinka1114 Re: Szyld,kaseton... 12.04.16, 18:10 na terenie Warszawy jest również firma frwarszawa, mają również możliwość współpracy w innych rejonach Polski, produkują również kasetony reklamowe i bilbordy podświetlane frwarszawa.pl/kasetony-reklamowe-podswietlane-reklamy-swietlne-led/. Będziesz miał porównanie, zadzwoń i zobacz. My z nimi współpracujemy od 4 lat i jesteśmy zadowoleni, a trochę tych bilbordów wieszamy w różnych dziwnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
gienekemigrant1222 Re: Szyld,kaseton... 27.10.15, 18:48 Ze względu na moje wykształcenie, a przede wszystkim na moje niebanalne chody w Lidlu ostatnio otrzymałem propozycję nauczyciela religii w gimnazjum. Nie powiem, na religii to ja się znam. Jak byłem w Burkina Faso to poznałem voodoo. Wystarczy zrobić laleczkę i potem wbijać w nią szpileczki aby człowieka doprowadzić do stanu uśmiechem do sufitu. Ja jednak tego nie praktykuję. Wolę na przykład takiego człowieka wziąć na polowanie na koty osiedlowe, które bardzo złowieszczo wyszczerzają swoje kły na wszystkich lokatorów naszych bloków z wielkiej płyty. Odnośnie religii w szkołach to znam jeszcze Indi- ?Kali ma? i ?Czadu? ? ale to już nie wiem kurcze w jakim języku. Ale religii uczyć mogę. Po polsku umiem Bogurodzicę i Ojcze nasz , co siedzi po lewicy?i inne tam koronki. Gorzej będzie z Żydłakami i innymi Syryjczykam,i bo Koranu nie rozumiem i nie chcę. Już kolesia mojego Salmana Rushdiego chciały te gady z Rakowa załatwić. I musiał gość wyjechać do Anglii. Ale przeżegnać się umiem i w prawo i w lewo, jak nasze chorągiewki na wietrze i wszystkich kocham, bo jestem internacionalem. Mam mnóstwo propozycji pracy. W Simply, w Auchan, w Biedronce?umiem języki to dogadam się ze wszystkimi. Ostatnio taki śniady jakiś (pewnie Syryjczyk albo Żydłak?może jakiś Rumun albo najpewniej gad jakiś z Rakowa chciał mi sprzedać zegarek. Mówi do mnie: ?łykniesz sikora za stówę- bo świeżo zdjęty z wystawy?, a ja mu mówię, że nie łyknę , bo mnie straszne pragnienie wzięło za ziołem, które paliliśmy z Masajami w Kenii. Ach?to było zioło!!! Przedstawiły mi postacie bajkowe, rządowe, polityczne?I wtedy zrozumiałem : Gienek nie patrz na to, wszak jesteś szczęśliwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1puchal Re: Szyld,kaseton... 16.01.16, 14:21 Polecam firmę powerstudio.com.pl/ są nie drodzy a przy tym uczciwi . Wykonują wszystko ze szczególną dokładnością - prawdziwi profesjonaliści . Byłem miło zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
omaticx Re: Szyld,kaseton... 25.11.16, 01:20 Boże kazdy o czym innym a przecież proste pytanie :) www.ledpanels.pl/#realizacje Abym się nie powtarzał Zamawiałem kaseton podświetlany dibond w firmie ledpanels i nie spodziewałem się, że tak szybko zamontowaniy zostanie w naszej firmie. Standardowo wycena i trzeba poczekać trochę to minus, ale mija już rok jak działa i kaseton jak nowy, goście są konkretni. Odpowiedz Link Zgłoś