czop490 09.03.06, 21:12 czy ktoś ma dobre zdanie o dr G.Adamkiewicz ponieważ zaczęłam do niej chodzić a czytając te wszystkie złe opinie na jej temat jestem przerażona zastanawiam się czy mam zmienić lekarza jestem w 17 tygodniu ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joas14 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:13 pewnie ze zmien i to szybko!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:18 Dziewczyno zmieniaj lekarza i to szybciutko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:07 Dziewczyno jeśli chcesz urodzić zdrowe dziecko to uciekaj jak najszybciej, ta pani oprócz wyciągania kasy nie zna się na niczym. Nie potrafi nawet usg odczytać. Ale rzeczywiście potrafi być miła jeśli tylko kasę czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmela Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:33 zdecydowanie odradzam poczytaj liste dobrych ginekologow a sama sie przekonasz czy warto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:33 moja córka chodziła do niej a później do dr adamkiewicza i cała ciąża i poród był ok. doktor sie sprawdzil ale kase wziął Odpowiedz Link Zgłoś