Gość: Iza P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:56 Szukam zawodowego kamerzystę, który zrealizuje reportaż z mojego ślubu. (1.09.2007) Interesuje mnie najwyższy poziom usługi, byłabym wdzięczna za jakieś namiary Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: ślub IP: 212.87.244.* 14.03.06, 18:41 Gram 15 - lat w zespole po weselach znam wielu kamerzystów ale polecam Tomka Skowronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscweselny Re: ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:17 Ja polecam pana Romana Marchewkę mieszka na Michałowicza 1. Najlepszy kamerzysta na śląsku w Czewie mało kręci bo jest tylko na weselach ważnych osobistosci np. aktorów teatralnych itp. Niestety nie mam nr tel ale moge zapytac jak ktos bedzie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:07 Polecam zawodowych operatorów z TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pan młody Re: ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:52 Byli na moim slubie i wesele-profesjonalizm, usługi na najwyzszym poziomie! www.cinema.abcc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza P. Re: ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:25 znam produkcje Pana Skowronka i firmy cinema, moim zdaniem bez polotu i szablonowo, nie o takich "profesjonalistach" myślałam, jedna z tych firm nie ma pojęcia o filmowaniu, ale w marketingu są świetni. Mam prośbę do GOŚCIA WESELNEGO o namiary do pana Romana Marchewkę dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAK Re: ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:44 Ej ludzie macie problemy ... co rozumiesz przez polot? Może sama nie wiesz czego chcesz??? W Łodzi jest jakaś firma co robi takie dziwaczne zdjęcia i chyba filmy ślubne też. Takie pierdoły typu panna młoda w wodzie, na drzewie, na złomowisku itp. bajery .. może to jest właśnie dla ciebie polot ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ślub IP: 212.87.244.* 17.03.06, 19:00 To ciekawe o Tomku Skowronku ostatnio czytam same niepochlebne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ślub IP: 80.54.171.* 17.03.06, 19:13 W temacie Zespół na wesele DALLAS jest opisana opinia o p. Skowronku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: ślub IP: *.man.czest.pl 18.03.06, 00:07 Pan Dariusz Kotasiński Kłobuck, ul. staszica telefonu nie znam jeżeli mówisz profesjonalizm to go odwiedź i się przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś