Dodaj do ulubionych

upierdliwy ex!!!!!!!

IP: *.com / *.strefa.com 14.03.06, 21:38
Ja zwariuję!!!!!!!!! Mam go dość!!!!! Ile można ztruwać komuś życie!!!?? Ile
można kogoś obrażać??!!! Czy do dorosłego faceta naprawdę nie dociera, że
ktoś nie chce z nim być???!!! Jeśli jest jakiś sposób na uwolnienie się od
psychopaty to... zapłacę każde pieniądze...
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: 82.160.8.* 14.03.06, 21:43
      zglos sprawe na policje Moze jak do niego sie przejdzie patrol to zrozumie.
      Swoja droga to nie rozumiem jak mozna byc tak zalosnym dupkiem i sie tak
      ponizac. Tego typu ludzie maja slaba psychike i pozniej sa z nimi same problemy.
      • Gość: iza Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.com / *.strefa.com 14.03.06, 21:47
        No właśnie mnie też jest trudno zrozumieć, jak można zniżać się do takiego
        poziomu. Najgorsze, że to już trwa od miesięcy... poprawy nie widać...
        lekceważenie nie pomaga... A najśmieszniejsze jest to, że skarży się na mnie
        mojemu ojcu:D Ludzie - w maju skończę 30 lat:)
        • Gość: zzz Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: 82.160.8.* 14.03.06, 23:08
          Powiem Ci ze ja jako facet nigdy nie rozumiem takich pajacy. Jak sie rozstaje z
          dziewczyna to znajduje inna, jest pelno fajnych dziewczyn nie ma z tym problemu.
          (ale nie robie tego za czesto ;) naprawde musi byc juz zle) Zawsze mnie takie
          imbecyle rozbawialy. Mam nadzieje ze wkoncu da Ci spokoj. Powodzenia :)
          • Gość: silny Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.hcz.com.pl 17.03.06, 06:45
            ale ty mądry jesteś, o rany !
        • Gość: illusion Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:24
          To ty stara dupa jesteś. Radź sobie sama......
      • piescywil Re: upierdliwy ex!!!!!!! 15.03.06, 03:09
        Pewnie, idz na policje, to dyzurny dopiero spadnie z krzesla ze smiechu:))))
        Jesli facet nie lamie prawa, a pewnie tak nie jest, to zrobi z siebie
        dziewczyna tylko posmiewisko.
        Facetowi przejdzie. Nie mieszaj do tego policji, bo oni maja inne zmartwienia
        niz obyczajowe:)
        To jest problem doroslych ludzi, wiec powinni sami jakos sie dogadac.
        • dudi_82 Re: upierdliwy ex!!!!!!! 15.03.06, 08:41
          To jest nękanie ludzi więc prawo jest łamane.
      • Gość: nemo Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:21
        mam nadzieje ze osoba która rozpoczeła ten wątek to ta osoba za którą sie
        podeje a ze nie to moja "była" hehehe
        • Gość: ex ;-) Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:05
          a masz imie na T? Jesli tak to to jest Twoja ex. Dziecinada Iza, dziecinada ...
          dorosla jestes radz sobie. A moze nie jestes tak naprawde dorosla skoro na forum
          piszesz.
    • Gość: czewa Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 07:46
      skocz z 10pietra
      • Gość: AAAA Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:51
        Do gośćia Czewa.Jesteś kretyn,głupol w klatce z dzikimi krokodylami cię zamknąć.
        • Gość: jobek Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:27
          to ty sie poskarz jego ojcu!!! gdzie takie palant sie rodza???
    • Gość: jasiu... Najlepiej spytaj IP: 82.160.8.* 17.03.06, 19:01
      czy nie wie, ile kosztuje operacja zmiany płci, bo taką planujesz i czy zauważył
      już pierwsze objawy właśnie rozpoczętej kuracji testosteronowej. Jak nie
      załapie, to powiedz, ze marzysz o randce z jego siostrą. Prawdopodobnie weźmie
      cię za idiotkę, ale strach pomoże mu uciec od ciebie. A liczy się efekt :D
      • Gość: giga Re: Najlepiej spytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:15
        ja tez to przerabiałam-trzeba kolesia zaprosić na ostatnią randkę,wsadzic
        palucha do nosa,zostawic koze na brodzie,pogrzebać paznokciem w zębach,potem
        chuchnij i zauważ ,że masz śmierdzący oddech a na koniec puść bąka-powodzenia:))
    • Gość: tomek Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: 128.163.118.* 17.03.06, 21:36
      najpierw zastanowcie sie co tak naprawde stalo sie w tym zwiazku i warto byloby
      znac opinie drugiej strony zanim co kolwiek powiecie,moze Iza wali goscia w
      rogi z jego przyjacielem?!
      • Gość: rod Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 00:21
        właśnie
        • Gość: Ka Re: upierdliwy ex!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:37
          Niewazne dlaczego,ale trzeba miec jakis honor.Trzeba byc mezczyzna a nie
          placzaca mameja.
    • Gość: Tomek Kobity nie lepsze IP: *.jawman.pl / *.246.jawnet.pl 18.03.06, 11:07
      Żebyście wiedzieli co potrafi laska zrobić żeby uwage zwórcić rozgadując o tym
      na cały świat i pół Czestochowy robiąc z siebie debilke, że na mnie leci. Też
      trzeba nie mieć homoru (bo o tym ktoś juz wspominał). Co do wspominanej policji
      to nie ma sensu jej do tego mieszac jesli nie sa to jakies naprawde extremalne
      ataki. Są niestety ludzie co uważają otoczenie za swoich niewolników. To chyba
      jacyś psychole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka