Dodaj do ulubionych

gdzie do OPTYKA...

18.03.06, 17:42
Mozecie polecic jakiegos optyka w czestochowie z duzym wyborem niezbyt
drogich oprawek?
Obserwuj wątek
    • Gość: corepl Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:08
      naprawde nikt nie moze nic polecic - nie wierze zeby nie bylo na forum
      zadnych "okularnikow";)

vision express w M1 pomijam
      • Gość: nanny Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:46
        zapomniałam nazwy, w pierwszej alei zaraz za Seka, tam są okulary i soczewki
        kontaktowe :)
    • Gość: marek Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:38
      jest dobry i stosunkowo niedrogi optyk w Auchan; standardy jak w Vision a ceny
      dużo niższe i większy wybór oprawek; ostatnio kupiłem tam naprawdę super okulary
    • Gość: promed Re: gdzie do OPTYKA... IP: 82.160.8.* 20.03.06, 20:55
      www.promedoptyk.com
    • Gość: corepl Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:51
      Dzieki wszystkim za odp., moze ktos jeszcze ma cos do dodania?:)
    • Gość: xx Re: gdzie do OPTYKA... IP: 80.54.171.* 22.03.06, 21:27
      Ja polecam w REALU. Ja tam kupowałem oprawki ze szkłami. A ceny są przybliżone.
      może 10 zł w tą lub drugą stronę.
      • Gość: blejze Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:31
        Nie zgadzam sie. Optyk w auchan jest bardzo drogi. Moze oprawki maja zblizone
        ceny do innych ale szkła to masakra. Ostatnio kupowałem tam szkła plastkiowe z
        róznymi bajerami a za jakies 4 miesiace kupowałem te same w optyku na Al.Pokoju
        i wyszło mi ok 80% taniej. Naprawde nie polecam optyka w auchan moze ładnie
        wyglada ale ceny szkieł mnie zszokowały. Naprawde trzeba chodzic i sie pytac o
        ceny.
        • Gość: xx Re: gdzie do OPTYKA... IP: 212.160.93.* 22.03.06, 21:47
          kupowalam tez w auchanie rok temu albo dwa niepamietam niejest to istotne
          oprawki ok niedrogie ale rzeczywiscie co do szkiel to mnie okantowali
          • Gość: maja Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 22.03.06, 22:26
            witam :) Ja zwykle(co dwa lata) robie sobie okulary w optyku kolo Desy. Jestem
            z nich bardzi zadowolona. Ceny i wykonanie ok a jak postarasz sie dodatkowo o
            znizke (refundacje szkiel) to jesczze taniej. Oprawki wybralam za 80zl ostatnio
            no i szkla. Z racji tego ze pracuje na komputerze musze miec z powloka
            antyrefleksyjna. Ale nie kosztuje to wiele drozej. Naprawde polecam bo jestem
            zadowolona z obslugi i wykonania juz od ladnych paru lat.
    • Gość: corepl Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:22
      Ciekawe czy daloby rade oprawki (mam jeszcze kupon na 15% znizki na nie) kupic
      w auchon a szkla gdzies indziej kazac wlozyc? Mysle ze nie maja wyboru - w
      koncu to chyba nie jest sprzedaz wiazana;)

Przy komputerze czyli szkla na pewno z antyrefleksem, jakie bajery jeszcze
      mozna sobie dolozyc?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka