corepl 18.03.06, 17:42 Mozecie polecic jakiegos optyka w czestochowie z duzym wyborem niezbyt drogich oprawek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corepl Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:08 naprawde nikt nie moze nic polecic - nie wierze zeby nie bylo na forum zadnych "okularnikow";) vision express w M1 pomijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanny Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:46 zapomniałam nazwy, w pierwszej alei zaraz za Seka, tam są okulary i soczewki kontaktowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:38 jest dobry i stosunkowo niedrogi optyk w Auchan; standardy jak w Vision a ceny dużo niższe i większy wybór oprawek; ostatnio kupiłem tam naprawdę super okulary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promed Re: gdzie do OPTYKA... IP: 82.160.8.* 20.03.06, 20:55 www.promedoptyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corepl Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:51 Dzieki wszystkim za odp., moze ktos jeszcze ma cos do dodania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: gdzie do OPTYKA... IP: 80.54.171.* 22.03.06, 21:27 Ja polecam w REALU. Ja tam kupowałem oprawki ze szkłami. A ceny są przybliżone. może 10 zł w tą lub drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blejze Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:31 Nie zgadzam sie. Optyk w auchan jest bardzo drogi. Moze oprawki maja zblizone ceny do innych ale szkła to masakra. Ostatnio kupowałem tam szkła plastkiowe z róznymi bajerami a za jakies 4 miesiace kupowałem te same w optyku na Al.Pokoju i wyszło mi ok 80% taniej. Naprawde nie polecam optyka w auchan moze ładnie wyglada ale ceny szkieł mnie zszokowały. Naprawde trzeba chodzic i sie pytac o ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: gdzie do OPTYKA... IP: 212.160.93.* 22.03.06, 21:47 kupowalam tez w auchanie rok temu albo dwa niepamietam niejest to istotne oprawki ok niedrogie ale rzeczywiscie co do szkiel to mnie okantowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 22.03.06, 22:26 witam :) Ja zwykle(co dwa lata) robie sobie okulary w optyku kolo Desy. Jestem z nich bardzi zadowolona. Ceny i wykonanie ok a jak postarasz sie dodatkowo o znizke (refundacje szkiel) to jesczze taniej. Oprawki wybralam za 80zl ostatnio no i szkla. Z racji tego ze pracuje na komputerze musze miec z powloka antyrefleksyjna. Ale nie kosztuje to wiele drozej. Naprawde polecam bo jestem zadowolona z obslugi i wykonania juz od ladnych paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corepl Re: gdzie do OPTYKA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:22 Ciekawe czy daloby rade oprawki (mam jeszcze kupon na 15% znizki na nie) kupic w auchon a szkla gdzies indziej kazac wlozyc? Mysle ze nie maja wyboru - w koncu to chyba nie jest sprzedaz wiazana;) Przy komputerze czyli szkla na pewno z antyrefleksem, jakie bajery jeszcze mozna sobie dolozyc?;) Odpowiedz Link Zgłoś