Gość: Monika IP: 80.54.168.* 30.03.06, 10:40 Poszukuje dobrego kamerzysty na wesele! I od razu moze byc i fotograf... Z gory dziekuje. Po prosze od razu o cene. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:26 Hej. Polecam pana Waldemara Oziębałę z Wręczycy. Jest tani i solidny można u niego także zdjecia zamówić i jeśli chcesz to samochód (srebrny mercedes E220. Tel. (034) 317-04-93.Oto jego strona internetowa: www.procesor2004.republika.pl Naprawde polecam! Mój ślub też będzie kamerował i już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:34 A ja nie polecam pana oziebaly. Wididzialem jak krecil na weselu-totalna żenada !!!Kamerzysta w jednej rece trzymal kamere,a w drugiej latarke, zeby swiatlo bylo dobre. Znajomi, ktorym krecil to wesele mowili ze powycinal najlepsze kawalki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:04 Myślę że jeśli chodzi o pana Oziębałę to tych niezadowolonych jest nikły procent niż tych zadowolonych!! Kameruje już kilka lat profesjonalnym sprzętem cyfrowym, obróbka także cyfrowa. Przyjmuje zamówienia na kilka kamer - bo ma kilku pracowników do kręcenia jeśli w jednym terminie jest wiecej ślubów. Ma ustalone terminy już rok wcześniej i wielu chętnych a nagrane śluby, studniówki oraz inne imprezy okolicznosciowe o czymś świadczą, a zadowolonych klientów nie brakuje mu! A o lampce pierwszy raz słyszę choć byłam na kilku weselach które kręcił i miał stojak na lampkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
puma861 Re: Kamerzysta na wesele 30.03.06, 14:19 Goraco polecam www.akfilm.czest.pl Pozdrawiam.Puma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leandrao Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.168.* 30.03.06, 17:16 Yeaaaah, i znowu zaczyna się blok reklamowy. No, dawac dalej panowie kamerzyści, znowu zrobiliśta sobie darmową promocję. Gazeto, apeluję o skasowanie wątku. Jak chcą niech zapłacą za reklamę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.168.* 30.03.06, 18:38 Przepraszam Cie bardzo ale to nie zadna reklama... Zapytalam o kamerzyste bo poszukuje na wesele! Jesli Ci nie odpowiada to po prostu omin... A tak pozatym to dziekuje za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:53 www.waszslub.pl/index.php?kat=ok www.spodek.pl tam znajdziesz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.171.* 31.03.06, 14:57 Kto przyjmuje i obiecuje filmowanie imprezy na kilka kamer-to jest typowy amator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Kamerzysta na wesele do xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:30 Sam jestes amator i w dodatku naiwniak!!!Jakbyś nie wiedzial to praktycznie wszyscy tak robią i to nie od dziś!! Tylko że on ma swoich sprawdzonych ludzi, którzy pracują z nim już kilka lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Kamerzysta na wesele do xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:31 Mialo być do zxz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.171.* 31.03.06, 14:59 On tylko szpanuje. Wielu było takich szpanerów, ale kiedy się nauczyli filmowa to wrócili na ziemię i filmują jedną kamerą a porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: Kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:17 witam osobiscie polecam p.Skowronka,biorą go pawie wszyscy moji znajomi i napawde nagrywa super,sami tez go zamawiamy na 2007,byłam na targach,widziałąm troche wesel w różnych kamerzystów i zdecydowałam,oczywiscie to wszystko rzecz gustu,cena to hyba 900 zł ale nie wiem na 100% w kwietniu idziemy go zamówic 034 3636552 to nr telefonu do niego,pozdrawiam .A macie juz zespół bo my mamy zamiar szukac i az mnie skręca bo nie mam cierpliwosci a chcemy jakis naprawde dobry mój mail darox@vp,pl fotografke tez mam super ale ona robi plenery niestet jeszcze nie mam telefonu Odpowiedz Link Zgłoś