Dodaj do ulubionych

Kamerzysta na wesele

IP: 80.54.168.* 30.03.06, 10:40
Poszukuje dobrego kamerzysty na wesele! I od razu moze byc i fotograf... Z
gory dziekuje. Po prosze od razu o cene.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:26
      Hej.
      Polecam pana Waldemara Oziębałę z Wręczycy. Jest tani i solidny można u niego
      także zdjecia zamówić i jeśli chcesz to samochód (srebrny mercedes E220.
      Tel. (034) 317-04-93.Oto jego strona internetowa:
      www.procesor2004.republika.pl
      Naprawde polecam! Mój ślub też będzie kamerował i już nie mogę się doczekać.
      • Gość: Pawcio Re: Kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:34
        A ja nie polecam pana oziebaly. Wididzialem jak krecil na weselu-totalna żenada
        !!!Kamerzysta w jednej rece trzymal kamere,a w drugiej latarke, zeby swiatlo
        bylo dobre. Znajomi, ktorym krecil to wesele mowili ze powycinal najlepsze
        kawalki...
        • Gość: monia Re: Kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:04
          Myślę że jeśli chodzi o pana Oziębałę to tych niezadowolonych jest nikły
          procent niż tych zadowolonych!! Kameruje już kilka lat profesjonalnym sprzętem
          cyfrowym, obróbka także cyfrowa. Przyjmuje zamówienia na kilka kamer - bo ma
          kilku pracowników do kręcenia jeśli w jednym terminie jest wiecej ślubów. Ma
          ustalone terminy już rok wcześniej i wielu chętnych a nagrane śluby, studniówki
          oraz inne imprezy okolicznosciowe o czymś świadczą, a zadowolonych klientów nie
          brakuje mu! A o lampce pierwszy raz słyszę choć byłam na kilku weselach które
          kręcił i miał stojak na lampkę!!
    • puma861 Re: Kamerzysta na wesele 30.03.06, 14:19
      Goraco polecam
      www.akfilm.czest.pl
      Pozdrawiam.Puma
      • Gość: leandrao Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.168.* 30.03.06, 17:16
        Yeaaaah, i znowu zaczyna się blok reklamowy. No, dawac dalej panowie
        kamerzyści, znowu zrobiliśta sobie darmową promocję.
        Gazeto, apeluję o skasowanie wątku. Jak chcą niech zapłacą za reklamę!
        • Gość: Monika Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.168.* 30.03.06, 18:38
          Przepraszam Cie bardzo ale to nie zadna reklama... Zapytalam o kamerzyste bo
          poszukuje na wesele! Jesli Ci nie odpowiada to po prostu omin... A tak pozatym
          to dziekuje za wszelkie informacje!
          • Gość: aldona Re: Kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:53
            www.waszslub.pl/index.php?kat=ok
            www.spodek.pl
            tam znajdziesz wszystko
    • Gość: zxz Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.171.* 31.03.06, 14:57
      Kto przyjmuje i obiecuje filmowanie imprezy na kilka kamer-to jest typowy amator
      • Gość: piter Re: Kamerzysta na wesele do xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:30
        Sam jestes amator i w dodatku naiwniak!!!Jakbyś nie wiedzial to praktycznie
        wszyscy tak robią i to nie od dziś!! Tylko że on ma swoich sprawdzonych ludzi,
        którzy pracują z nim już kilka lat!!!
        • Gość: piter Re: Kamerzysta na wesele do xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:31
          Mialo być do zxz
    • Gość: zxz Re: Kamerzysta na wesele IP: 80.54.171.* 31.03.06, 14:59
      On tylko szpanuje. Wielu było takich szpanerów, ale kiedy się nauczyli filmowa
      to wrócili na ziemię i filmują jedną kamerą a porządnie.
    • Gość: KAROLINA Re: Kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 18:17
      witam
      osobiscie polecam p.Skowronka,biorą go pawie wszyscy moji znajomi i napawde
      nagrywa super,sami tez go zamawiamy na 2007,byłam na targach,widziałąm troche
      wesel w różnych kamerzystów i zdecydowałam,oczywiscie to wszystko rzecz
      gustu,cena to hyba 900 zł ale nie wiem na 100% w kwietniu idziemy go zamówic
      034 3636552 to nr telefonu do niego,pozdrawiam .A macie juz zespół bo my mamy
      zamiar szukac i az mnie skręca bo nie mam cierpliwosci a chcemy jakis naprawde
      dobry mój mail darox@vp,pl fotografke tez mam super ale ona robi plenery
      niestet jeszcze nie mam telefonu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka