Dodaj do ulubionych

książeczka sanepidu

IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:53
witam! może jesteście poinformowani gdzie mozan wyrobic ksiązeczke sanepidu!
wiecie potrzebne jest do pracy!jesli można to piszcie na forum albo do mnie
na meila marlonn85@yahoo.pl
Obserwuj wątek
    • ewullina Re: książeczka sanepidu 04.04.06, 15:56
      W Sanepidzie się taką książeczkę wyrabia:)
      • Gość: Pysia Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 17:07
        Ksiazeczke do celów sanotarno epodemiologiczna mozna nabyc na Piłsudskiego w
        papierniczym a wyrobic ja mozna w Sanepidzie na ul. Willsona ( za kantorami)
        lub w 2 siedzibie na ul św. Brata Alberta na północy.
        • Gość: Karolina Re: książeczka sanepidu IP: 80.54.168.* 04.04.06, 18:21
          A gdzie dokladnie znajduje sie siedziba na Brata Alberta?
          • Gość: mika Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 19:29
            na polnocy - boczna od michalowskiego . to jest niedaleko skrzyzowania
            michalowskiego z fieldorfa nila ( jak sie jedzie w strone reala).
      • Gość: Armii Krajowej44 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:44
        Ja kupiłam książeczke sanepidu w sklepie na Armii Krajowej 44.
    • Gość: pytajaca Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:19
      a ja mam stara ksiazeczke sanepidowska- mozna odnowic? czy trzeba wszystko od
      nowa?
      • Gość: Armii Krajowej44 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:27
        Książeczke sanepidu kupiłam w sklepie papierniczym w wieżowcu na Armii
        Krajowej 44 naprzeciwko politechniki.Tam zaopatrują się wszyscy studenci.
      • Gość: Student2 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:30
        Książeczke sanepidu kupiłem dziś na Armii Krajowej 44 w Cęstochowie sklep
        papierniczy .Bardzo kolorowe wystawy.
        • Gość: lala Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 20:38
          badania sanepidowskie sa wazne przez 5 lat a badanie od lekarza trzeba odnawiac
          co rok. Wystarczy ze jakis lekarz medeycyny pracy wstawi tam swoja pieczatke.
          Na Armii krajowej w przychodni medycyny pracy mozna isc do takiego lekarza.
          badania kosztuja ok 30zl. Niektorzy pracodawcy (np pani z budki z lodami na
          placu bieganskiego) wymagaja takich roznych niepotrzebnych moim zdaniem badan -
          np potwierdzenie ze sie nie choruje na zadne przewlekle choroby, aktualne
          zdjecie RTG pluc... Ale w tej przychodni na Armii Krajowej sie wszytskiego
          mozna dowiedziec. Ona jest naprzeciwko "Energetyka". Pozdrawiam :)
          • Gość: lili Re: książeczka sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 10:17
            Naprwde? Skad taka informacja, ze rzez 5 lat wazne tylko? Myslam, ze dozywotnie
            - pwoaznie. Zdziwiona jestem.
    • Gość: marlon Re: książeczka sanepidu IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:37
      a jeszcze jedno mam pytanie! ile trwa wyrobienie tego i czy sa związane z tym
      jakieś koszty?
      • Gość: lala Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 20:39
        Wyrobienie ksiazeczki sanepidowskiej to obecnie koszt 72zl (same badania kału).
        I do tego dochodzi jeszcze wizyta u lekarza medycyny pracy zeby ksiazeczka byla
        wazna.
    • Gość: marlon Re: książeczka sanepidu IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:56
      a ile trwa wyrobienie takiej ksiązeczki????
      • usser Re: książeczka sanepidu 04.04.06, 20:59
        przez 3dni,codziennie,zanosisz do sanepidu probki,potem,przewazne za
        tydz,przychodzisz po wyniki, z ostatnia trzecia probka musisz doniesc
        ksiazeczke,a pieniadze wplacasz przy pierwszej probce...
        • Gość: Armii Krajowej44 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:07
          Książeczke sanepidu można kupić w sklepie na Armii Krajowej 44 w wieżowcu
          na przeciwko Politechniki.Ale żeby ją wypełnić to informację najlepiej udzieli
          Sanepid.Ponieważ do różnych rodzajów pracy potrzebne są różne badania lekarskie.
          • Gość: Student 3 Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:25
            Ja kupiłem książeczke sanepidu w sklepie papierniczym na Armii Krajowej 44
            na przeciwko politechniki.
            • Gość: kąsacz glonojad Re:Armii Krajowej 44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:13
              no i co ze kupiłes!!!!!!!!!!! trzeba jeszcze badania sobie zrobić kolego czy oby
              nie masz w sobie jakis pasożytów;-))))))))))))))))))))))
              • Gość: ... Re:Armii Krajowej 44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:18
                A badania wyszły, jak wyszly (nosiciel) po ponownych kosztach wszystko było
                OK. co Wy na to???
                • Gość: lala Re:Armii Krajowej 44 IP: 82.160.21.* 06.04.06, 15:01
                  a tak a propos to ksiazeczke sanepidowska sie kupi w kazdym (doslownie)
                  papierniczym? czyzby to jakas reklama papierniczego na Armii Krajowej ;> ?
                  • Gość: HELO Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:15
                    jA KUPIŁAM NA RAKOWIE.
                    • Gość: EWA Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:30
                      Ja byłam w Tesco szukałam książeczki zdrowia na stoisku papierniczym,pytałam w
                      informacji.Powiedzieli mi że nie ma.
                      • Gość: studentki WSP Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:02
                        A my wróciłyśmy z Realu ,też jet tam stoisko papiernicze-szukałyśmy po półkach
                        książeczki sanepidu i dobrej gumki do ścierania tuszu na kalce.Niestety nikt
                        nam nie umiał na ten temat udzielić informacji.Będziemy musiały iść do sklepu na
                        Armii Krajowej,przecież to jest niedaleko od WSP.
                        • Gość: lala Re:Armii Krajowej 44 IP: 82.160.21.* 06.04.06, 20:26
                          dla poszukujących -ksiazeczke mozna tez kupic w kasie sanepidu.
    • Gość: TTT Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:38
      badania do kisiazeczki w sanepidzie robi sie raz i nie trzeba powtarzac co 5 lat, chyba ze jakies nieprawidlowosci wyjda.
      • Gość: do ttt Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:31
        nieprawda.nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka