Gość: marlon IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:53 witam! może jesteście poinformowani gdzie mozan wyrobic ksiązeczke sanepidu! wiecie potrzebne jest do pracy!jesli można to piszcie na forum albo do mnie na meila marlonn85@yahoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewullina Re: książeczka sanepidu 04.04.06, 15:56 W Sanepidzie się taką książeczkę wyrabia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 17:07 Ksiazeczke do celów sanotarno epodemiologiczna mozna nabyc na Piłsudskiego w papierniczym a wyrobic ja mozna w Sanepidzie na ul. Willsona ( za kantorami) lub w 2 siedzibie na ul św. Brata Alberta na północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: książeczka sanepidu IP: 80.54.168.* 04.04.06, 18:21 A gdzie dokladnie znajduje sie siedziba na Brata Alberta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 19:29 na polnocy - boczna od michalowskiego . to jest niedaleko skrzyzowania michalowskiego z fieldorfa nila ( jak sie jedzie w strone reala). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armii Krajowej44 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:44 Ja kupiłam książeczke sanepidu w sklepie na Armii Krajowej 44. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajaca Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:19 a ja mam stara ksiazeczke sanepidowska- mozna odnowic? czy trzeba wszystko od nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armii Krajowej44 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:27 Książeczke sanepidu kupiłam w sklepie papierniczym w wieżowcu na Armii Krajowej 44 naprzeciwko politechniki.Tam zaopatrują się wszyscy studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student2 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:30 Książeczke sanepidu kupiłem dziś na Armii Krajowej 44 w Cęstochowie sklep papierniczy .Bardzo kolorowe wystawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 20:38 badania sanepidowskie sa wazne przez 5 lat a badanie od lekarza trzeba odnawiac co rok. Wystarczy ze jakis lekarz medeycyny pracy wstawi tam swoja pieczatke. Na Armii krajowej w przychodni medycyny pracy mozna isc do takiego lekarza. badania kosztuja ok 30zl. Niektorzy pracodawcy (np pani z budki z lodami na placu bieganskiego) wymagaja takich roznych niepotrzebnych moim zdaniem badan - np potwierdzenie ze sie nie choruje na zadne przewlekle choroby, aktualne zdjecie RTG pluc... Ale w tej przychodni na Armii Krajowej sie wszytskiego mozna dowiedziec. Ona jest naprzeciwko "Energetyka". Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: książeczka sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 10:17 Naprwde? Skad taka informacja, ze rzez 5 lat wazne tylko? Myslam, ze dozywotnie - pwoaznie. Zdziwiona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: książeczka sanepidu IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:37 a jeszcze jedno mam pytanie! ile trwa wyrobienie tego i czy sa związane z tym jakieś koszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: książeczka sanepidu IP: 82.160.21.* 04.04.06, 20:39 Wyrobienie ksiazeczki sanepidowskiej to obecnie koszt 72zl (same badania kału). I do tego dochodzi jeszcze wizyta u lekarza medycyny pracy zeby ksiazeczka byla wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: książeczka sanepidu IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:56 a ile trwa wyrobienie takiej ksiązeczki???? Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: książeczka sanepidu 04.04.06, 20:59 przez 3dni,codziennie,zanosisz do sanepidu probki,potem,przewazne za tydz,przychodzisz po wyniki, z ostatnia trzecia probka musisz doniesc ksiazeczke,a pieniadze wplacasz przy pierwszej probce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armii Krajowej44 Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:07 Książeczke sanepidu można kupić w sklepie na Armii Krajowej 44 w wieżowcu na przeciwko Politechniki.Ale żeby ją wypełnić to informację najlepiej udzieli Sanepid.Ponieważ do różnych rodzajów pracy potrzebne są różne badania lekarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student 3 Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:25 Ja kupiłem książeczke sanepidu w sklepie papierniczym na Armii Krajowej 44 na przeciwko politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kąsacz glonojad Re:Armii Krajowej 44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:13 no i co ze kupiłes!!!!!!!!!!! trzeba jeszcze badania sobie zrobić kolego czy oby nie masz w sobie jakis pasożytów;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re:Armii Krajowej 44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:18 A badania wyszły, jak wyszly (nosiciel) po ponownych kosztach wszystko było OK. co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re:Armii Krajowej 44 IP: 82.160.21.* 06.04.06, 15:01 a tak a propos to ksiazeczke sanepidowska sie kupi w kazdym (doslownie) papierniczym? czyzby to jakas reklama papierniczego na Armii Krajowej ;> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HELO Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:15 jA KUPIŁAM NA RAKOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:30 Ja byłam w Tesco szukałam książeczki zdrowia na stoisku papierniczym,pytałam w informacji.Powiedzieli mi że nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentki WSP Re:Armii Krajowej 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:02 A my wróciłyśmy z Realu ,też jet tam stoisko papiernicze-szukałyśmy po półkach książeczki sanepidu i dobrej gumki do ścierania tuszu na kalce.Niestety nikt nam nie umiał na ten temat udzielić informacji.Będziemy musiały iść do sklepu na Armii Krajowej,przecież to jest niedaleko od WSP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re:Armii Krajowej 44 IP: 82.160.21.* 06.04.06, 20:26 dla poszukujących -ksiazeczke mozna tez kupic w kasie sanepidu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:38 badania do kisiazeczki w sanepidzie robi sie raz i nie trzeba powtarzac co 5 lat, chyba ze jakies nieprawidlowosci wyjda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ttt Re: książeczka sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:31 nieprawda.nie wprowadzaj ludzi w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś