Gość: bilder IP: *.dclient.hispeed.ch 07.04.06, 08:06 Kapitalizm....daje popalic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks... jestem ciekaw czy prokuratura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:26 z urzędu zajmie sie tą sprawą . Nie zachowane są przecież konstytucyjne prawa obywatela płacącego składkę do opieki zdrowotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
std20045 Re: jestem ciekaw czy prokuratura 07.04.06, 09:06 a ja napisze tak , zamienic pensje chorych urzędasow-politykow na pensje lekarzy i słuzby zdrowia albowiem nasz rząd jest chory i musi sie leczyc :)) to jest fakt , dlaczegoi Ci co walcza niejednokrotnie o nasze zycie maja zarabiac takie marne pieniądze a Ci co nas wykanczaja taka kase dostaja :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jestem ciekaw czy prokuratura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:58 pytanie fajne, ale chyba nie dotyczy tylko służby zdrowia, a większości Polaków, którzy marnie zarabiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vk Re: jestem ciekaw czy prokuratura IP: *.xtreme.net.pl 07.04.06, 18:53 właśnie! Może by spytać tych co nasze składki zbierają, co z nimi zrobili, skoro ich nie ma w Służbie Zdrowia i jak chcą zapewnić nam nasze konstytucyjne prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: W piątek strajk służby zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:40 KAPITALIZM jaki kapitalizm. Wrzucanie składek do wspólnego worka to KOMUNIZM w czystej postaci.Procedury medyczne są coraz droższe.Dla ,,elity,, zawsze starcza dla szaraczków zawsze brakuje. Składki powinny być płacone na indywidualne konto. Moje pieniążki moja decyzja. Nie wykorzystane składki mógłbym przekazać dzieciom lub obdarować osobę potrzebującą. Gdybym wykorzystał składki oznaczłoby to że czas umierać. To akurat stan w jakim znajduje się nasza służba zdrowia. Tylko wolny rynek wymusza jakość usługi i obniża jej cene. Ale to moglibyśmy osiągnąć wybierając kapitalizm a nie dogorywać w komunizimie. Odpowiedz Link Zgłoś