Dodaj do ulubionych

W piątek strajk służby zdrowia

IP: *.dclient.hispeed.ch 07.04.06, 08:06
Kapitalizm....daje popalic....
Obserwuj wątek
    • Gość: maks... jestem ciekaw czy prokuratura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:26
      z urzędu zajmie sie tą sprawą . Nie zachowane są przecież konstytucyjne prawa
      obywatela płacącego składkę do opieki zdrowotnej.
      • std20045 Re: jestem ciekaw czy prokuratura 07.04.06, 09:06
        a ja napisze tak , zamienic pensje chorych urzędasow-politykow na pensje
        lekarzy i słuzby zdrowia albowiem nasz rząd jest chory i musi sie leczyc :)) to
        jest fakt , dlaczegoi Ci co walcza niejednokrotnie o nasze zycie maja zarabiac
        takie marne pieniądze a Ci co nas wykanczaja taka kase dostaja :) ...
        • Gość: gość Re: jestem ciekaw czy prokuratura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:58
          pytanie fajne, ale chyba nie dotyczy tylko służby zdrowia, a większości
          Polaków, którzy marnie zarabiają
      • Gość: Vk Re: jestem ciekaw czy prokuratura IP: *.xtreme.net.pl 07.04.06, 18:53
        właśnie! Może by spytać tych co nasze składki zbierają, co z nimi zrobili, skoro ich nie ma w Służbie Zdrowia i jak chcą zapewnić nam nasze konstytucyjne prawa!
    • Gość: konrad Re: W piątek strajk służby zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:40
      KAPITALIZM jaki kapitalizm.
      Wrzucanie składek do wspólnego worka to KOMUNIZM w czystej postaci.Procedury
      medyczne są coraz droższe.Dla ,,elity,, zawsze starcza dla szaraczków zawsze
      brakuje.
      Składki powinny być płacone na indywidualne konto.
      Moje pieniążki moja decyzja.
      Nie wykorzystane składki mógłbym przekazać dzieciom lub obdarować osobę
      potrzebującą.
      Gdybym wykorzystał składki oznaczłoby to że czas umierać.
      To akurat stan w jakim znajduje się nasza służba zdrowia.
      Tylko wolny rynek wymusza jakość usługi i obniża jej cene.
      Ale to moglibyśmy osiągnąć wybierając kapitalizm a nie dogorywać w komunizimie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka