Dodaj do ulubionych

Do opiekunów Forum!!!

11.04.06, 10:03
Czy mogę wiedzieć dlaczego został usunięty mój wątek, za pomącą którego
szukałam komunijnej sukienki dla córki. Może redakcja go zarchiwizowała i
prześle mi wszystkie umieszczone tam informacje i numery telefonów.
Czy nie macie w zwyczaju uprzedzać o takich ruchach?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • redakcja_czestochowa Re: Do agnieszki 11.04.06, 10:11
      Nie usuwaliśmy Twojego wątku, ani żadnego innego na temat sukien komunijmych,
      a tylko w ciągu ostatniego roku było ich na forum co najmniej 171. Wszystkie
      są dostępne. Najlepiej poszukać ich za pomocą wyszukiwarki. Na pewno znajdziesz.
      Pozdrawiamy
      • agnieszka743 Re: Do agnieszki 11.04.06, 11:04
        Szukałam, nie znalazłam.
        Nie jest dla mnie pomocną informacja,że w ciągu roku na tym forum było 171
        wątków o podobnej treści. Ja poszukuję sukienki od wczoraj. Zarchiwizowane
        wątki nie mają dla mnie znaczenia. Wstrzymuję się od rozwinięcia myśli, że
        odpowiedź redakcji jest nie najlepszej jakości kpiną.
        Regulamin nie zakazuję umieszczania podobnych pytań( z tego co wiem).
        A grzeczność wymaga poinformowania o zamiarze usunięcia wątku.
        Co do refleksjii Mańka.
        Fora regionalne, z racji ich ogólności bywają rzeczywiście "śmietnikami".
        Umieściłam takie zapytanie również na forum ogólnopolskim, w kategorii:kupię.
        Bez odzewu. Częstochowianie mający do sprzedania sukienkę zaglądają głownie na
        forum częstochowskie. Natomiast wszystkie tzw.fora tematyczne są odwiedzane
        głownie przez Warszawę. W rzeczywistości są warszawskie.
        Jeśli Mańkowi przeszkadza różnorodność tematowa tego forum i zróżnicowany
        poziom intelektualny, proponuję odwiedzać fora tematyczne.
        Z poważaniem.
        • redakcja_czestochowa Re: Do agnieszki 11.04.06, 12:13
          Agnieszko, nie rozumiemy Twojego oburzenia. Jeszcze raz podkreślamy: nie
          usuwaliśmy żadnego wątku, w którym było pytanie o suknie komunijne, a tym
          bardziej jeżeli - jak poniformowałaś nas w swoim drugim poście - założyłaś go
          wczoraj, bo od wczoraj usunęliśmy na tym forum tylko jeden wątek na zupełnie
          inny temat. Nie potrafimy więc rozwikłać zagadki co się stało z Twoim wpisem -
          o ile był opublikowany na naszym forum. Proponujemy: załóż kolejny wątek. Mamy
          nadzieję, że juz nie będzie żadnych problemów z jego publikacją. Pozdrawiamy.
    • maniek112 Re: Do opiekunów Forum!!! 11.04.06, 10:12
      agnieszka743 napisała:

> Czy mogę wiedzieć dlaczego został usunięty mój wątek, za pomącą którego
      > szukałam komunijnej sukienki dla córki. Może redakcja go zarchiwizowała i
      > prześle mi wszystkie umieszczone tam informacje i numery telefonów.
      > Czy nie macie w zwyczaju uprzedzać o takich ruchach?
      > Pozdrawiam

Witam.
      Przypuszczam, ze to forum to nie "kramik" !
      i dlatego chyba wyleciał twoj watek.
      Wyobraź sobie, jesli tylko co trzecia lub przykładowo co piąta tu osoba
      zagladajaca cos by chciala sprzedac bądź kupic !
      czy zdajesz sobie sprawe jak wielki /bez urazy/ śmietnik by tu powstał ?
      Pozdrawiam.
      • Gość: expertum credere p do agnieszkinr743 i do moderatorki forum IP: *.localdomain / 83.141.95.* 11.04.06, 16:38
        1. poszukiwany wątkiem gończym wątek nt. sukienek komunijnych ma odnośnik jak
        poniżej:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=614&w=40038217&v=2&s=0
        2. na pierwszy rzut oka pani aga niebardzo jarząca jednak próby odnalezienia
        wątku za pomocą prostego czyli nieskomplikowanego czyli dla przeciętnego są
        doprowadzające do pasji niemalże szewskiej. Łebmaster mógłby sam pokusić się o
        pomiar kliknięć potrzebnych do dotarcia do tak prozaicznej wiadomości jak wynik
        wyszukiwania wątku zawierającego w polu autor ciąg "agnieszka743"

pzdr
        ajs
        • agnieszka743 Re: do agnieszkinr743 i do moderatorki forum 11.04.06, 17:09
          Gdyby ekspert dokładnie czytał moje wypowiedzi to może byłby łagodniejszy w
          ocenie mojego intelektu.
          Jak pisałam wcześniej, nie chcąc "zaśmiecać" od razu forum regionalnego
          umieściłam swój post w katalogu ogólnym:Oferty, forum:kupię.Nie było odzewu,
          więc umieściłam post na forum częstochowskim.
          Link, którym ekspert rzuca mi z szyderczym uśmiechem w twarz jest właśnie z
          ogólnopolskiego forum "kupię".
          Natomiast wątek z ok.8-mioma odpowiedziami, propozycjami, numerami
          telefonów,który jeszcze wczoraj po południu tkwił na pierwszej stronie forum
          częstochowskiego znikł.
          To tyle gwoli informacji.
          Pozdrowienia
          Ps. do zwykłej pasji jeszcze mi daleko, a cóż dopiero szewskiej
          • Gość: Gość Re: do agnieszkinr743 i do moderatorki forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:36
            Potwierdzam, że ten wątek był na naszym regionalnym, bo sama go czytałam i
            rzeczywiście miał więcej wpisów.Mógł wyparować, kiedyś brałam udział w dyskusji
            takiej normalnej bez żadnej szkodliwości, zaglądam tam po dwóch godzinach a on
            znikł bez śladu.Pozdrawiam
            • Gość: ... Re: do agnieszkinr743 i do moderatorki forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:36
              Zastanawiam się tylko, czym rózni się wątek z prośbą o dobrego ginekologa,
              stomatologa, bądż innego -ologa, albo fryzjera, albo sale na wesele, albo,
              albo, albo.... od prośby o sukienke komunijną? Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?
              • redakcja_czestochowa Re: od redakcji 11.04.06, 19:46
                Niczym się nie różnią z naszego punktu widzenia - jeżeli jest to prośba o radę.
                Dlatego nie mamy nic przeciwko takim wątkom na forum i jeżeli założony przez
                Agnieszkę743 gdzieś w tajemniczy sposób przepadł proponujemy, żeby go ponowiła.
                Nie tolerujemy jedynie watków komercyjnych: kupię, sprzedam, podobnie jak
                przypadki innych postów naruszających regulamin, ale to zupełnie inny przypadek.
                Pozdrawiamy
                • ulisses_czwa Re: od redakcji 11.04.06, 20:32
                  Szanowna Redakcjo.
                  Jesli już poruszamy znikający watek, to chętnie zapytam co stało się z moim postem, który napisałem w tym temacie:
                  miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,3242669.html
                  Był to post otwierający ten temat. Jestem pewny, ze go napisałem, był nawet jakiś czas. Nie złamałem w żaden sposób regulaminu. Text nie zawierał żadnych obraźliwych treści. Zaznaczyłem w nim że jest to dobra wiadomość odnosnie powrotu pamiątek i napisałem KTO ODPOWIADA za utratę nieruchomości należącej do Dr Biegańskiego jednoczesnie pytajac czy zostaną wyciągnięte konsekwencje...
                  Czekam na uzasadnienie... Mam nadzieje, że to tylko jakiś wypadek przy pracy...
                  Z góry dziękuje...
                  • redakcja_czestochowa Re: od redakcji 11.04.06, 20:41
                    Drogi ulissesie - przepraszamy, ale nie mamy pojęcia, co się stało, bo w wątku
                    o pamiątkach po Władysławie Biegańskim nie usuwaliśmy żadnego postu. Pozdrawiamy
                    • ulisses_czwa Re: od redakcji 11.04.06, 20:43
                      Zaznaczyłem tylko pewien fakt... Był post na 100% i go nie ma... I doskonale wiem co w nim napisałem... Mam tylko nadzieje, że wiecej nie dojdzie do takiej sytuacji...
                      Pozdrawiam...
                      • Gość: expertum credere p do Agnieszki czyli prawo tima bo było i ni ma IP: *.localdomain / 83.141.95.* 12.04.06, 01:29
                        1. bez żadnej ir-O-nii można spoko napisać że Twoje posty to raczej ir-E-niczne
                        nie były, co zrozumiałe po dogłębnej analizie działania wyszukiwarki forumowej,
                        która kiedyś zdaje się lepiej działała. Dzisiaj wyrzucała takie tam zumbi,
                        cyfry niewidy, które tylko informują że wątki jakieś tam popełniłaś, ale gdzie,
                        jak i kiedy to już nie.

2. gdybyś podała kiedy i pod jaki tytułem to zawsze można ręcznie znaleźć, co mi
                        się parę razy już udało jak wyszukiwarka nie chciała wypluć danych które powinna
                        przy odpytywaniu. Ale ponieważ nie podałaś to mościa Pani/Panno grzeb sobie
                        sama w plikach forum, bo ekspert musi już iść spać.

dobrej nocy
                        ----------------------------------
                        ps. gdybyś częściej szukała pomocy na internecie wiedziałabyś że dużo więcej
                        zdziałasz uśmiechem i pogodą ducha niż strojeniem fochów.
                        • Gość: Gośka Re: do Agnieszki czyli prawo tima bo było i ni ma IP: *.man.czest.pl 12.04.06, 18:20
                          Obraziłeś jej inteligencja i jeszcze śmiesz ją pouczać , ze powinna być
                          milsza...czy z Tobą jest coś nie tak???
                          • Gość: expertum credere p gośka nie bądź naiwna IP: *.localdomain / 83.141.95.* 13.04.06, 00:28
                            ludzie inteligentni są zazwyczaj mili jak czegoś chcą i na tym im w dodatku
                            zależy. Prosty handlowiec z Poraja, Pan Lutek, podpora częstochowskiego handlu
                            telewizorami, satelitkami i innymi wieżami, ten sam przy którego boku pobierałem
                            kiedyś pierwsze nauki, fachowiec który eskimosowi by przysłowiową lodówkę
                            sprezentował tak kiedys nam wszystkim na sklepie powiedział:

jak byś miał psa któremu miskę z kaszą dajesz, a on tem renkem co miske podsuwa
                            gryzie to co byś zrobił?

jeśli nie miałaś jeszcze psa który rękę gryzie, albo nie chowałaś się na
                            podczęstochowskiej wsi to nie będę ci pisał co robi gospodarz z taką "mądrą" psinką.

jak agniesazka taka "mondra" to niech sobie sama znajdzie, a ty jej ewentualnie
                            pomóż.
                            • agnieszka743 Re: gośka nie bądź naiwna 13.04.06, 01:07
                              Panie ekspert ja niczego od Pana nie chcę,chyba, że ma Pan do zaoferowania
                              sukienkę komunijną.
                              To,że jest się miłym kiedy się czegoś chce nie świadczy o inteligencji, ale o
                              przewrotności czy też wyrachowaniu.
                              Może Pan nie uwierzy, ale jestem bardzo miłą osobą( z natury)!!!
                              Dla Pana miła nie będę bo pańskie poczucie humoru jest mdławe i nieklarowne.
                              Ale wszystkiemu winne moje zbyt niskie IQ. Nie pojmuje.
                              Ja Pana o radę nie proszę. Nie będę w wyszukiwarce szukała postu, który jednego
                              dnia wieczorem był na pierwszej stronie, a następnego rano nie było go ani na
                              pierwszej, ani na następnych czterech.Tu nawet nie chodzi o post, w każdej
                              chwili mogę rozpocząć nowy, ale o pewne zasady.
                              Jakimi kryteriami kierowała się "gazeta" usuwając ten wątek. A jeśli "gazeta"
                              nie ma z tym nic wspólnego, to kto jest w końcu za to forum odpowiedzialny.
                              To tyle na dobranoc.
                              • Gość: expertum credere p dobrej nocy czyli nawzajem IP: *.localdomain / 83.141.95.* 13.04.06, 02:11
                                masz racje z tym poczuciem humoru jeśli chodzi o ten wątek, pogoda cosik tutaj u
                                nas kiepska cały czas zacina deszczyk raz znad północnego raz znowu znad
                                środkowego Atlantyku, łeb pęką, centrum życia polskiego na sąsiedniej ulicy
                                zamknięte, to tyle w obronie własnej czyli pro domo sua.

ale mrużąc oko, to nawet jeśli do mnie się nikt nie wpraszał to przynajmniej z
                                gościnności forum się korzystało i korzysta, a gospodarz forum, gospodarskim
                                okiem wszystkiego dogląda, pomoże, poradzi, wyjaśni, sama po sobie zresztą
                                możesz się domyśleć jakby się czuła moderatorka forum w sytuacji w jakiej ją
                                postawiłaś

- postu nie wykasowała choć podpadał pod ogłoszenia drobne

- nie wykasowawszy została przez ciebie pouczona że powinno się na własnym forum
                                ludziom wystosowywać powiadomienia kiedy mogą sobie przeczytać sformułowany w
                                języku Reja i Kochanowskiego regulamin tegoż forum*.

- a wszystko to z powodu jakiegoś zamotania w sofcie co wykazał żem był opisując
                                ci wyniki zabaw z wyszukiwarką, która zdarzało się że działała dobrze.

jeśli przyroda ożywiona z Poraja stanowi zły przykład i jakiego byc może nie
                                powinienem był użyć, to przyroda nieożywiona, a konkretnie przysłowie o
                                znajdowaniu się między młotem a kowadłem powinno być tutaj jak najbardziej na
                                miejscu. I nawet jeśli sama jesteś pod presją przygotowań do uroczystości to
                                nie przenoś tej nerwówki na forum, co niedelikatnie i niegrzecznie chciałem ci
                                wperswadować w trosce o dobre samopoczucie swoje i moderatorki.

pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
                                ajs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka