Gość: Hilrd IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 15.04.06, 10:45 Drodzy pracownicy Cinema City. jak wam się podobają nowe zasady zatrudniania? czy może jeszcze w Częstochowie nie ogłoszono szczęśliwej nowiny? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_r Re: Cinema City IP: *.21.pl / *.21.pl 15.04.06, 15:06 Podziel się tą nowiną. Nie jestem pracownikiem, ale chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:01 Myślę, że na forum mało kogo obchodzą zasady zatrudnienia w CC, a pracownicy pewnie rozmawiają sobie o tym we własnym gronie. A ty w ogóle jesteś pracownikiem CC? Czy jakąś znowu podpuchę robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hildr Re: Cinema City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 18.04.06, 23:16 Jestem pracownikiem CC ale nie częstochowskiego. Pytam, żeby wybadać tutejszych i ich zdanie na temat związku zawodowego CC hehe... A tak poważnie to chcę po prostu znać opinię ale o popcornach też mogę pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BORYS Re: Cinema City IP: *.21.pl / *.21.pl 15.04.06, 17:34 Szczerze to mnie bardziej interesuje dlaczego bilety zamówione przez internet musze odebrać na 30min. przed seansem ?? Kiedy CC zaczniej sprzedawać kurczaki z rożna które będzie można spożywać w sali podczas seansu? Lody, popcorn, cola... co jeszcze wymyślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:36 kurczaków chyba nie, bo ptasia grypa panuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:37 czepiacie się jak zwykle, a nikt wam tam chodzić nie każe i jeść też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:59 Śmieszni jesteście, cinema city na całym świecie wykreowało własnie taki wizerunek kina, Popcorn, cola i film. To jest ich styl jeśli komus to nie pasuje zawsze pozostaje mu filmy na DVD, divix i.... OKF ;) apropo Okf, fatalne fotele, dziwny zapaszek i ambitne filmy. Ból pleców przypomina pozniej co sie oglądało uwielbiam to ;) dzieki ci okf ze jeszcze istniejesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: fotele w OKF IP: *.brama.prenet.pl 16.04.06, 10:56 no właśnie te fotele...Też chodzę do OKF i chwała mu za filmy. Ale nieszczęsne fotele źle wpływają na moje lędźwia. W CC byłem raz, bardziej z ciekawości, bo rzadko grają coś w moim guście, ale fotele mają ekstra, w ogóle nie czułem w plecach casu projekcji. Czy OKF nie mógłby takich sobie sprawic ? A co do zapachu, to chyba od tych starych foteli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: fotele w OKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 13:26 Kiedys tam były troche wygodniejsze fotele, byłem ostatnio i nagle sie okazało, że w polowie filmu jednak boli bardziej niż zwykle ;) Najlepiej siedziec w pierwszym rzędzie, bo można wyciągnać nogi i oprzec o scene... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: fotele w OKF IP: *.brama.prenet.pl 16.04.06, 22:55 Do Owcy : ja preferuję rząd przedostatni. Spróbuj. Polecam. Nogi też można wyciągnąć, a przynajmnniej nikt ci nie zasłania, bo jest na podwyższeniu, co prawda niewielkim, ale jednak wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hildr Re: Cinema City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 18.04.06, 23:12 Ponieważ niewykupione rezerwacje są zdejmowane pół godziny przed seansem, a te miejsca są sprzedawane. Ma to sens jeśli chodzi o "hity", na które przed seansem są kilometrowe kolejki do kas Odpowiedz Link Zgłoś