Dodaj do ulubionych

Cinema City

IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 15.04.06, 10:45
Drodzy pracownicy Cinema City. jak wam się podobają nowe zasady zatrudniania?
czy może jeszcze w Częstochowie nie ogłoszono szczęśliwej nowiny?
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_r Re: Cinema City IP: *.21.pl / *.21.pl 15.04.06, 15:06
      Podziel się tą nowiną. Nie jestem pracownikiem, ale chętnie się dowiem.
    • Gość: x Re: Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:01
      Myślę, że na forum mało kogo obchodzą zasady zatrudnienia w CC, a pracownicy
      pewnie rozmawiają sobie o tym we własnym gronie. A ty w ogóle jesteś
      pracownikiem CC? Czy jakąś znowu podpuchę robisz?
      • Gość: Hildr Re: Cinema City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 18.04.06, 23:16
        Jestem pracownikiem CC ale nie częstochowskiego. Pytam, żeby wybadać tutejszych
        i ich zdanie na temat związku zawodowego CC hehe... A tak poważnie to chcę po
        prostu znać opinię ale o popcornach też mogę pogadać
    • Gość: BORYS Re: Cinema City IP: *.21.pl / *.21.pl 15.04.06, 17:34
      Szczerze to mnie bardziej interesuje dlaczego bilety zamówione przez internet
      musze odebrać na 30min. przed seansem ??
      Kiedy CC zaczniej sprzedawać kurczaki z rożna które będzie można spożywać w sali
      podczas seansu? Lody, popcorn, cola... co jeszcze wymyślicie??
      • Gość: heh Re: Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:36
        kurczaków chyba nie, bo ptasia grypa panuje ;]
        • Gość: x Re: Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:37
          czepiacie się jak zwykle, a nikt wam tam chodzić nie każe i jeść też nie :)
          • Gość: owca Re: Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 18:59
            Śmieszni jesteście, cinema city na całym świecie wykreowało własnie taki
            wizerunek kina, Popcorn, cola i film. To jest ich styl jeśli komus to nie
            pasuje zawsze pozostaje mu filmy na DVD, divix i.... OKF ;) apropo Okf, fatalne
            fotele, dziwny zapaszek i ambitne filmy. Ból pleców przypomina pozniej co sie
            oglądało uwielbiam to ;) dzieki ci okf ze jeszcze istniejesz... :)
            • Gość: luka Re: fotele w OKF IP: *.brama.prenet.pl 16.04.06, 10:56
              no właśnie te fotele...Też chodzę do OKF i chwała mu za filmy. Ale nieszczęsne
              fotele źle wpływają na moje lędźwia. W CC byłem raz, bardziej z ciekawości, bo
              rzadko grają coś w moim guście, ale fotele mają ekstra, w ogóle nie czułem w
              plecach casu projekcji. Czy OKF nie mógłby takich sobie sprawic ? A co do
              zapachu, to chyba od tych starych foteli :-)
              • Gość: owca Re: fotele w OKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 13:26
                Kiedys tam były troche wygodniejsze fotele, byłem ostatnio i nagle sie okazało,
                że w polowie filmu jednak boli bardziej niż zwykle ;) Najlepiej siedziec w
                pierwszym rzędzie, bo można wyciągnać nogi i oprzec o scene... :)
                • Gość: luka Re: fotele w OKF IP: *.brama.prenet.pl 16.04.06, 22:55
                  Do Owcy : ja preferuję rząd przedostatni. Spróbuj. Polecam. Nogi też można
                  wyciągnąć, a przynajmnniej nikt ci nie zasłania, bo jest na podwyższeniu, co
                  prawda niewielkim, ale jednak wystarczy :-)
      • Gość: Hildr Re: Cinema City IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 18.04.06, 23:12
        Ponieważ niewykupione rezerwacje są zdejmowane pół godziny przed seansem, a te
        miejsca są sprzedawane. Ma to sens jeśli chodzi o "hity", na które przed seansem
        są kilometrowe kolejki do kas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka