Gość: bogna88 IP: *.asta-net.com.pl 20.07.07, 20:49 Byłam dziś u ginekologa i zmienił mi tabletki z Harmonetu na Triquilar i nie zapytałam czy mam robic 7-dniową przerwę czy nie. Nie wiem co powinnam zrobic. Pomóżcie kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Pomóżcie 20.07.07, 21:30 Bierzesz w łapki ulotkę, jeśli pani doktor ci nie powiedziala. Sprawdzasz sklad jednych i drugich. Wychodzi Ci czy zmieniasz slabsze na mocniejsze, czy mocniejsze na slabsze czy takie same, szukasz w wyszukiwarce tego tematu, bo bylo już o tym 54343 razy. I wsztstko wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pomóżcie IP: *.gdynia.mm.pl 20.07.07, 21:41 akurat iedyś mialam ta samą zmiane- robiłam 7dniową przerwe Hormonet jest 1fazowy tri... 3fazowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna88 Re: Pomóżcie IP: *.asta-net.com.pl 21.07.07, 00:01 w uletce nic nie ma na temat zmiany, a wiem, że Harmonet jest dwuskładnikową tabletką, natomiast Triqiular jest trójfazowy. Więc chyba mogę zrobic normalną przerwe. Sama już nie wiem, nie chciałabym zaliczyc wpadki czasem!!! Odpowiedz Link Zgłoś