Dodaj do ulubionych

brazylijskie bikini - gdzie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:06
hey - gdzie w częstochowie robią pełne (głebokie) brazylijskie bikini ?
moze cos polecicie, albo odradzicie.
p.s.
wakacje juz niedlugo
Obserwuj wątek
    • Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 21.04.06, 06:47
      jak juz kupisz to moze sie w nim tu na forum zaprezentujesz? moglibysmy wybrac
      najpiekniejsza uczestniczke czestochowskiego forum :))))))))))))
      • Gość: magda Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: 80.51.229.* 21.04.06, 13:25
        studenciku, studenciku tego się nie kupuje to się robi - chodzi o depilacje
        miejsc intymnych, a zdjęcia czemu nie - ranking "fryzur" dobry pomysł.
    • Gość: obrońca moralności Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.21.pl / *.21.pl 21.04.06, 15:07
      Głowę sobie wydepiluj.
      • Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 21.04.06, 15:24
        Obroncow moralnosci mamy juz zdecydowanie za duzo i im podziekujemy :))
      • Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 21.04.06, 15:25
        glowe powiadasz... wez sie w nia lepiej... ;) no ;) magda dziekuje za info ;) hehe
      • Gość: magda Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:56
        obrońca - NIE PYSKUJ ,
        dzięki " wydepilowana" - bardzo bolało ???
    • Gość: już wydepilowana Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:29
      ja brazylijkę zrobiłam w Beverly Hair Intime Studio. Polecam pana o pseudonimie
      Yagon. Jest świetnym profesjonalistą i doskonale zna się na tej robocie.
      • Gość: troska moralna Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.sanetja.pl 23.04.06, 01:05
        Gość portalu: już wydepilowana napisał(a):
        > ja brazylijkę zrobiłam w ...

Czym różni się brazylijka od polki?!
        • Gość: ala Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 08:33
          na czym to wogole polega? goli sie wsio?
          • Gość: yoko Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 12:14
            nie goli sie calej myszki, na srodku zostawia sie cieniutki paseczek i jest to
            bardzo sexi :)
            • Gość: on Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 12:23
              mmmmmniam !! no bardzo sexi... :))
            • Gość: gosc Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.ajd.czest.pl 23.04.06, 15:21
              a ja widzialem serduszko
    • niktszczegolny Re: brazylijskie bikini - gdzie ? 23.04.06, 14:43
      Brazylijskie ju jitsu. Gdzie w Częstochowie?
      • Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 17:09
        www.a-f-c.pl tutaj znajdziesz zarowno bjj jak i wszystko inne :)
        • niktszczegolny Re: brazylijskie bikini - gdzie ? 23.04.06, 17:20
          Napisz lepiej jak poszło chłopakom w Berlinie :)
          • Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 17:21
            Nie wiem jeszcze... ;)
            • niktszczegolny wyniki :) 24.04.06, 17:40
              Jak na razie wiem tyle:

Jarek Bielawski - przegrana przez gilotynę.
              Rafał Lassota - wygrana przez TKO
              Krzysiek Kułak - remis
              Grzegorz Jakubowski - wygrana przez duszenie

Jarek Bielawski przegrał przez gilotynę.

Rafał mocno trafił przeciwnika rozcinając mu łuk brwiowy, po czym go sprowadził
              i wszedł mu za plecy - wtedy narożnik poddał Niemca, bo mocno krwawił.

Krzysiek ładnie się pobił, wiem tyle, że dużo atakował kopnięciami, 3-4 razy
              miał Mensinga w gilotynie. W końcówce Krzysiek dosiadł Chrisa i uderzał, ale
              skończyła się runda.

Grzesiek bez specjalnego wysiłku wygrał z Czechem, zadusił go w 2 rundzie
              trójkątem, w dodatku przez błąd sędziego duszenie było mocno przetrzymane i było
              nerwowo, bo nie mogli zawodnika z Czech dobudzić.
    • Gość: aaa20 Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.orange.pl 25.04.06, 19:43
      a ja szukam zakładu kosmetycznego w którym można zrobic dokładną i całą
      depilację miejsc intymnych. słyszałam że wosk bardzo boli - czy to prawda ? i
      jaki jest koszt ?
      • Gość: edd Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.trustnet.pl 25.04.06, 19:50
        goopim paniom stanowcze NIE
        • Gość: Boozar Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.mynow.co.uk 25.04.06, 19:54
          Glupim Edd'om stanowcze nie
          • Gość: studencikk Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 25.04.06, 21:13
            dobrze dobrze.... uwielbiam golutkie myszki ... mniam!!
            • Gość: buahahaha Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:34
              A widziałeś kiedyś myszkę w ogóle?? Golutką?? Chyba w świerszczyku :D
              • Gość: krokop Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.sanetja.pl 26.04.06, 00:01
                Gość portalu: buahahaha napisał(a):
                > A widziałeś kiedyś myszkę w ogóle?? Golutką?? Chyba w świerszczyku :D

Buahahahu!
                Studencik nie pisał o oglądaniu myszki. On pisał o spożywaniu...
                Cyt.: "dobrze dobrze.... uwielbiam golutkie myszki ... mniam!!"

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka