Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:06 hey - gdzie w częstochowie robią pełne (głebokie) brazylijskie bikini ? moze cos polecicie, albo odradzicie. p.s. wakacje juz niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 21.04.06, 06:47 jak juz kupisz to moze sie w nim tu na forum zaprezentujesz? moglibysmy wybrac najpiekniejsza uczestniczke czestochowskiego forum :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: 80.51.229.* 21.04.06, 13:25 studenciku, studenciku tego się nie kupuje to się robi - chodzi o depilacje miejsc intymnych, a zdjęcia czemu nie - ranking "fryzur" dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca moralności Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.21.pl / *.21.pl 21.04.06, 15:07 Głowę sobie wydepiluj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 21.04.06, 15:24 Obroncow moralnosci mamy juz zdecydowanie za duzo i im podziekujemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 21.04.06, 15:25 glowe powiadasz... wez sie w nia lepiej... ;) no ;) magda dziekuje za info ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:56 obrońca - NIE PYSKUJ , dzięki " wydepilowana" - bardzo bolało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już wydepilowana Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:29 ja brazylijkę zrobiłam w Beverly Hair Intime Studio. Polecam pana o pseudonimie Yagon. Jest świetnym profesjonalistą i doskonale zna się na tej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troska moralna Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.sanetja.pl 23.04.06, 01:05 Gość portalu: już wydepilowana napisał(a): > ja brazylijkę zrobiłam w ... Czym różni się brazylijka od polki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 08:33 na czym to wogole polega? goli sie wsio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 12:14 nie goli sie calej myszki, na srodku zostawia sie cieniutki paseczek i jest to bardzo sexi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 12:23 mmmmmniam !! no bardzo sexi... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.ajd.czest.pl 23.04.06, 15:21 a ja widzialem serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny Re: brazylijskie bikini - gdzie ? 23.04.06, 14:43 Brazylijskie ju jitsu. Gdzie w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 17:09 www.a-f-c.pl tutaj znajdziesz zarowno bjj jak i wszystko inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny Re: brazylijskie bikini - gdzie ? 23.04.06, 17:20 Napisz lepiej jak poszło chłopakom w Berlinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencik Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 23.04.06, 17:21 Nie wiem jeszcze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny wyniki :) 24.04.06, 17:40 Jak na razie wiem tyle: Jarek Bielawski - przegrana przez gilotynę. Rafał Lassota - wygrana przez TKO Krzysiek Kułak - remis Grzegorz Jakubowski - wygrana przez duszenie Jarek Bielawski przegrał przez gilotynę. Rafał mocno trafił przeciwnika rozcinając mu łuk brwiowy, po czym go sprowadził i wszedł mu za plecy - wtedy narożnik poddał Niemca, bo mocno krwawił. Krzysiek ładnie się pobił, wiem tyle, że dużo atakował kopnięciami, 3-4 razy miał Mensinga w gilotynie. W końcówce Krzysiek dosiadł Chrisa i uderzał, ale skończyła się runda. Grzesiek bez specjalnego wysiłku wygrał z Czechem, zadusił go w 2 rundzie trójkątem, w dodatku przez błąd sędziego duszenie było mocno przetrzymane i było nerwowo, bo nie mogli zawodnika z Czech dobudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa20 Re: brazylijskie bikini - gdzie ? IP: *.orange.pl 25.04.06, 19:43 a ja szukam zakładu kosmetycznego w którym można zrobic dokładną i całą depilację miejsc intymnych. słyszałam że wosk bardzo boli - czy to prawda ? i jaki jest koszt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.trustnet.pl 25.04.06, 19:50 goopim paniom stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boozar Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.mynow.co.uk 25.04.06, 19:54 Glupim Edd'om stanowcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencikk Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 25.04.06, 21:13 dobrze dobrze.... uwielbiam golutkie myszki ... mniam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:34 A widziałeś kiedyś myszkę w ogóle?? Golutką?? Chyba w świerszczyku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokop Re: brazylijscy piłkarze-kiedy w rakowie? IP: *.sanetja.pl 26.04.06, 00:01 Gość portalu: buahahaha napisał(a): > A widziałeś kiedyś myszkę w ogóle?? Golutką?? Chyba w świerszczyku :D Buahahahu! Studencik nie pisał o oglądaniu myszki. On pisał o spożywaniu... Cyt.: "dobrze dobrze.... uwielbiam golutkie myszki ... mniam!!" Odpowiedz Link Zgłoś