Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:30 dzisiaj zmarła następna ofiara wypadku przy zajezdni mpk , młodzi co o tym sądzicie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: 80.54.168.* 27.04.06, 21:35 noga z gazu mniej popisow a bedzie mniej wypadkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08 a moze ktos napisze dokladniej kto zmarl ? gdzie siedzial w aucie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: 80.54.168.* 27.04.06, 22:12 na dachu siedzial a ma to jakies znaczenie gdzie siedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:13 z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:57 Może nie związane z tematem ale jaki był dzisiaj wypadek w Rędzinach Mercedes 'plandeka' przyłożyła w tył 'R' gminny autobus dwie osoby ranne z czego jedna poważnie. coś okropnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość sądzę, że... IP: *.grosz.prenet.pl 28.04.06, 00:12 powinno się karać ludzi , którzy są tak pier... , że wymyślają z nudów coraz szybsze samochody . co mnie obchodzi czy do 100km/h rozpędzę się w 10 czy 60 sekund ? auta powinny służyć do transportu , a nie zabijania się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowfca Re: sądzę, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:10 Każdy ma swój rozum, idąc tokiem Twojego myślenia powinno zakazać sie produkcji noży kuchenych bo przecież można nimi kogoś zabić. Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba z tego rozsądnie korzystać to i się nie umrze na raka płuc albo marskość wątroby nie mówiąc o wypadku, ale do tego trzeba głowy i wtedy można przeżyć życie nie odmawiając sobie niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipek Re: sądzę, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:33 Też gustuję w dobrych samoczodach ale to nie znaczy jak ma na liczniku 320 to trzeba tyle jechać.W tych samochodach chodzi o komford jazdy a nie osiągalności prędkości.Dobrymi samochodami wożę się od 14 lat i nikomu nigdzie nie wjechałem.Zostaje więc TYLKO KULTURA JAZDY.Pozdrawiam wszystkich jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś