Dodaj do ulubionych

nastepna ofiara trgicznego zderzenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:30
dzisiaj zmarła następna ofiara wypadku przy zajezdni mpk , młodzi co o tym
sądzicie!
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: 80.54.168.* 27.04.06, 21:35
      noga z gazu mniej popisow a bedzie mniej wypadkow
      • Gość: aaa Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08
        a moze ktos napisze dokladniej kto zmarl ? gdzie siedzial w aucie ?
        • Gość: kolo Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: 80.54.168.* 27.04.06, 22:12
          na dachu siedzial a ma to jakies znaczenie gdzie siedzial
      • Gość: bbb Re: nastepna ofiara trgicznego zderzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:13
        z ciekawości pytam
        • Gość: mimi wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:57
          Może nie związane z tematem ale jaki był dzisiaj wypadek w Rędzinach
          Mercedes 'plandeka' przyłożyła w tył 'R' gminny autobus dwie osoby ranne z
          czego jedna poważnie. coś okropnego
    • Gość: gość sądzę, że... IP: *.grosz.prenet.pl 28.04.06, 00:12
      powinno się karać ludzi , którzy są tak pier... , że
      wymyślają z nudów coraz szybsze samochody . co mnie
      obchodzi czy do 100km/h rozpędzę się w 10 czy 60 sekund ?
      auta powinny służyć do transportu , a nie zabijania się .
      • Gość: kierowfca Re: sądzę, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:10
        Każdy ma swój rozum, idąc tokiem Twojego myślenia powinno zakazać sie produkcji
        noży kuchenych bo przecież można nimi kogoś zabić.
        Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba z tego rozsądnie korzystać to i się nie
        umrze na raka płuc albo marskość wątroby nie mówiąc o wypadku, ale do tego
        trzeba głowy i wtedy można przeżyć życie nie odmawiając sobie niczego :)
        • Gość: lipek Re: sądzę, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:33
          Też gustuję w dobrych samoczodach ale to nie znaczy jak ma na liczniku 320 to
          trzeba tyle jechać.W tych samochodach chodzi o komford jazdy a nie osiągalności
          prędkości.Dobrymi samochodami wożę się od 14 lat i nikomu nigdzie nie
          wjechałem.Zostaje więc TYLKO KULTURA JAZDY.Pozdrawiam wszystkich jak ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka