Dodaj do ulubionych

praca dla nauczycieli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:06
moze ktos sie orientuje czy istnieje w naszym miescie cos w stylu bazy pracy
dla nauczycieli?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: praca dla nauczycieli IP: *.ds1-k.us.edu.pl 07.05.06, 18:19
      Istnieje taka baza w Częstochowie. Należy się zgłosić do urzędu miasta (wydział
      edukacji) i się do niej po prostu dopisać. Szkoła w przypadku poszukiwania
      nauczyciela, zwraca się tam i wybiera ofertę przesłaną z urzędu. Tak
      przynajmniej powinno to działać formalnie, a praktycznie to każdy niestety wie
      jak to wygląda.
      • Gość: yyy Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:42
        Tak było 20 lat temu. Dzis pracodawcą jest dyrektor i on zatrudnia pracownika.
        Cv składasz w szkołach.
        • Gość: xxxx Re: praca dla nauczycieli IP: *.ds1-k.us.edu.pl 07.05.06, 23:01
          Zgadza się, masz całkowitą rację. Ale i tak powinno się "dopisać" do tej całej
          bazy w urzędzie. W wypadkach losowych, gdy nauczyciel idzie na urlop np. w
          trakcie roku szkolnego i potrzebny jest nauczyciel na zastępstwo, dyrektorzy
          często korzystają z tej bazy. Ostatecznego wyboru i tak, jak zauważył mój
          poprzednik/ poprzedniczka dokonuje dyrektor. Urząd daje tylko propozycje.
      • Gość: kalinka Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:03
        Jak nauczyciel fizyki to z otwartymi rękami przyjmiemy w gim. 7, pilnie!!!!!!
        bo dzieciaki się męczą niewiedzą tutejszych nauczycieli ;/
    • Gość: gość Re: praca dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 02:12
      Jezeli mowa o nauczycielach fizyki, to generalnie większość jest do niczego.
      Dlatego już od gimnazjum zaczynają się kłopoty z tym przedmiotem. W liceach
      kontynuacja. Kłopotów oczywiście.
      • Gość: fizyka Re: praca dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:42
        Moj drogi gościu, nie moga sie zaczynac klopoty w podstawowce poniewaz tam nie
        ma fizyki a klopoty sa gdyz wiekszosc uczniow ma klopot z czytaniem ze
        zrozumieniem a do tego klopoty z prostymi dzialaniami matemetycznymi. A poza
        tym troche samokrytyki i przyznaj ze sie nic nie uczysz
    • Gość: ancyk Re: praca dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:35
      chodzi o nauczyciela chemii lub przyrody
      • Gość: Dżana Re: praca dla nauczycieli IP: 195.189.52.* 03.06.06, 20:57
        idż do Kuratorium Oświaty na Śobieskiego, III piętro, tam jest tablica gdzie
        wiszą oferty pracy dla nauczycieli, jest koperta, do której można wkładać swoje
        cv, zapisz się w UM WEiS tak jak ktoś już sugerował, my często korzystaliśmy z
        tych ofert, tzn. nasz pracodawca, powodzenia!!!
    • Gość: Ela Re: praca dla nauczycieli IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:51
      a jakie ma szanse nauczyciel jęz.rosyjskiego ?czy ktoś moze wie w jakiej szkole
      jest ten język?
      • Gość: ja-ONA <a href="http://ko.katowice.uw.gov.pl/" target="_blank">ko.kat IP: 80.51.57.* 03.06.06, 22:37
        jw
    • aka79 Re: praca dla nauczycieli 04.06.06, 09:28
      Ja szukam pracy jako wychowawca świetlicy, pedagog. I na razie nic...Cv
      poskładałam, w bazie danych w UM jestem zapisana. Powoli tracę nadzieję, szukam
      teraz niekonicznie z kierunkiem wykształcenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka