piterazs 07.05.06, 21:36 Hej wiecie może gdzie są jakieś fajne puby z telewizją, wkońcu niedługo sie zaczynają Mistrzostwa i trzeba sobie lokalu poszukac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee PUB z kibicami !! IP: 80.54.171.* 07.05.06, 21:39 oni sa najwazniejsi :) no co, lokalik na 7 kamienic, duuuze przescieradlo wisi :) piwniczka nawet ostatnio ma plusy ... no i CHCEMY TELEBIM PRZED RATUSZEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PUB z telewizją IP: *.ibch.poznan.pl 07.05.06, 22:56 Ogrodek piwny przed Porterem - pzred hala Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Ogródek Chińskiej przy Racławickiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: PUB z telewizją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:58 Pub to nie wiem , ale bar na świeżym powietrzu jest zaraz na początku Promenady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: PUB z telewizją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:42 "West Pub" koło akademików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: PUB z telewizją IP: *.net.pl / *.net.pl 08.05.06, 15:34 dolce vita na BC. Dobry lokal, bo spokojny i nie zarażony wsią i dziećmi. TV na dole w osobnej sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dizel Re: PUB z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:16 ja ostatnio chodze do Dolce Vity na mecze tam nie ma problemów żeby ci włączyli tv jak jest jakiś mecz jest tanie piwko i w spokoju można oglądać mecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankade Re: PUB z telewizją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:43 Bardzo fajny lokalik jest na ul.Marysiej koło stadionu. Jest tam telewizor i - przede wszystkim - pełno fanów zużla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: PUB z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:53 wuem ze super lokal z tv jest obok ellei "garden" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PUB z telewizją IP: 80.55.228.* 09.05.06, 07:16 potwierdzam Garden przy ul. Focha, można posiedzieć pod parasolami a jak wiatr zawieje i spadnie kropla deszczu w środku tez jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: PUB z telewizją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:07 w barze pod cinema o tej samej nazwie mozna tez obejrzec meczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: PUB z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:51 W Fanaberii na Dąbrowskiego 7 (byłą Prohibicja" mają duży ekran i rzutnik. Na ich stronie www info, wyświetlają wszystkie mecze. Atmosfera zaj fajna. Nawet szliki, pokrzyczeć można. Tylko miejsce trzeba rezerwować, bo na dobre mecze zawsze komplet. No i piwko w cenie taniego baru 4,5zł. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta3191 Re: PUB z telewizją 09.05.06, 17:25 W Sphinxie zrobili sale z tv dla kibiców piłkarskich, w Hajfie na Kilińskiego, w Nowej Piwniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: PUB z telewizją IP: *.prio138.trustnet.pl 09.05.06, 18:47 a ja proponuje BOSSMAN na ulicy 7kamienic przedewszytkim mecze zuzlowe sa puszczane ale mistrzostwa tez beda bo sie dowiadywalem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś