Dodaj do ulubionych

Słup zabił dziecko

• Gość: omnipotentny SŁUP??? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.05.06, 14:58
      1. to nie słup zabił dziecko, tylko kierowca który złamał przepisy ruchu
      drogowego.
      2. złamał pzepisy w ten sposób, że zawracał w niedozwolonym miejscu.
      3. a nawet, gdyby chciał złamać przepisy zawracając w niedozwolonym miejscu, to
      przecież gdyby wykonujac manewr zawracania zachował bezpieczna predkosc, na
      pewno nie doszloby do tego wypadku
      4. złamał wiec przepisy łamiac zakaz zawracania, nie zachowujac bezpiecznej
      predkosci przy wykonywaniu manerwu zawracania, nie dostosowujac predkosci do
      umiejetności (''wyslizgnela musie kierownica'' - o ile to prawda, rownie dobrze
      moglo go po prostu wyrzucic na wirażu)
    • Gość: kaska Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.05.06, 14:59
      [']...
    • Gość: patrycja Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:38
      [*]-RADEK
      • Gość: Michał Re: Słup zabił dziecko IP: *.brama.prenet.pl 12.05.06, 16:51
        ['] Na zawsze zostaniesz w naszych pamięciach ... Piotrek musisz dać radę ...
        zrób to dla Radka ... jesteśmy z Tobą ...
    • peacekeeper na drodze nie masz zadnych praw 12.05.06, 16:56
      w kwietniu miałem podobna sytuację na DK-1 , powiadomiłem policje , to było w
      ten dzień kiedy czeski kierowca Tira zmasakrował w łodzi kierowce autobusu

my jechaliśmy do Cz-wy prawym pasem , wyprzedzał nas TIR wiozacy materiały
      chemiczne . Kiedy sie zrównał nagle zaczął zjezdżać na nasz pas , doszło do
      kontaktu jego zderzaka z naszym samochodem .

Nasze zgłoszenie przyjął policjant z Piotrkowa Trybunalskiego , obiecał wysłac
      radiowóz , zatrzymać pirata . Mielismy jechać za nim , jechalismy ponad 100 km

żadnej reakcji ze sytrony policji nie było . Dlaczego na drodze nie obowiazuje
      prawo do obrony koniecznej ?
      Później takie sa skutki . Mordercy drogowi są traktowani bardzo połazliwie
      znam jednego osobiscie , przejechał człowieka . Dostał .... słownie cztery
      lata . juz wyszedł po trzech i kilku miesiacach . Inny dostał ...3 lata . Znam
      go osobiscie , zanim doczekał sie miejsca w areszcie przez prawie rok po wyroku
      mieszkał w domu , pracował .
      Ciekawe dlaczego jak zabije sie takiego mordercę drogowego to strasza
      dozywociem .
      ale prawo .

nie wiezcie w te bzdury co mówia i piszą policjanci , oni podobnie jak w tym
      przypadku , maja chronić ...przestepcę , zazwyczaj jest 1 lub 2 wiec znacznie
      łatwiej niz wszystkich ludzi z miasta .
      • Gość: Kemi Re: kto napisal ten artykul??! IP: 212.160.86.* 12.05.06, 17:43
        Powiedzcie mi czy to jest artykul czy fragment powiesci sensacyjnej! Boże, czy
        ludzie nie znają umiaru? Czekaja tylko na sensacje, gonia za nia.A ten co
        napisal o tym ze Piotrek mial drgawki to chyba człowiekiem nie jest. Dla nas
        wszystkich, którzy znaliśmy Radka jego smierc jest ogromna, niewyobrażalna
        tragedia, dla jego rodziny...tego nie da sie opisac... Po artykule w wyborczej
        widac jednak doskonale ze dla innych czyjes nieszczescie moze stac sie tylko
        sensacja. Co dzieje sie z ludzmi w dzisiejszych czasach? Gdzie moralnosc, umiar
        i uczucia???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ziemniak Re: do peacekeeper IP: 80.51.57.* 12.05.06, 20:53
        pod koniec stycznia miałem podobną sytuację. Jechałem DK-1 w kierunku Łodzi
        (było coś po 23). Jechałem prawym pasem, lewym pasem jechał TIR z naczepą. W
        pewnym momencie zaczął zjeżdżać na mój pas. Zacząłem trąbić i hamować. Walnął
        mnie końcówką naczepy. Obróciło mnie o 180 stopni. TIR nawet nie przyhamował.
        Coś mi się zdaje, że przysnął sobie za kierownicą. Zgnieciony błotnik
        uniemożliwił mi gonienie go. W efekcie na własny koszt musiałem wymienić:
        błotnik, zderzak i migacz.
    • Gość: kwadrat Re: Słup zabił dziecko (*)(*)(*)(*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:12
      (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Wielka tragedia
    • Gość: Kazia Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:40
      Nie rozumiem-brat kierowcy mówił w tym artykule,że brat jeździł od trzech lat,
      a w dalszej czesci pisze,że morderca jest tegorocznym maturzystą.To znaczy, że
      co? Albo kolejne podejscie do matury, albo przekłamanie? A tak wogóle
      przydałoby sie badanie na obecnośc psychtropów we krwi-one spowalniają refleks
      i reakcje . Są ludzie, ktorz siadaja za kierownice po alkoholu, ale sa i
      tacy,którzy naduzywaja leków psychotropwych(nie mówiąc juz o narkotykach. Swoja
      drogą niejednokrotnie byłam świdkiem bezwzględności kierowców wobec grupek
      dzieci,które miały przejsc przez jezdnię w naszym mieście ,równiez w pobliżu
      Urzedu Miejskiego,jak i w Alejach-widząc dzieci wymuszaja pierszeństwo,mało
      tego, gdy maluchy sa na pasach-nie zwalniają,liczac na refleks dziecka.Nie daj
      Bóg, by który maluch przydepnał sznurowadło!bo nie ma szans na zatrzymanie...
      • Gość: aloizek Re: Słup zabił dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:13
        widział ktos może tego kierowcę? opiszcie go jak coś pamietacie...to dla mnie
        ważne...
      • Gość: Stiepan Re: Słup zabił dziecko IP: 80.53.75.* 12.05.06, 23:04
        Jaki ty człowieku jesteś niekumaty. Podejście do matury pierwsze bo to zapewne
        absolwent technikum. Tak się dziwnie składa że technikum jest o rok dłuższe.
        Jeśli napisano że jeździ 3 lata to też jest to możliwe. Kurs można zacząć 3
        miesiące przed 18-tką
    • Gość: monia Re: Słup zabił dziecko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.05.06, 20:13
      To straszne wspolczuje rodzinie chlopca.Domyslam sie co teraz ona przezywa.Moim
      zdaniem to jest jeszcze dziecko moze niebyl on jeszcze gotowy by usasc za
      kierownica. Samochodami powinny jezdzic tylko osoby dorosle.Za takie cos
      powinien sad skazan go na dozywocie.
      • Gość: ewa Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.05.06, 20:43
        Czy ktoś z Was wie kiedy jest ostatnie pożegnanie?(pogrzeb)
        • Gość: Polepiona Pożegnanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:07
          Z tego co było na nakreologu to o 12, w niedzielę w kaplicy przyszpitalnej na
          Zawodziu. Dziś na światłach pali się mnóstwo zniczy :(
          • Gość: gość Msza św. za Radka IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.05.06, 10:19
            dzisiaj o 18.00 w kosciele Judy Tadeusza
      • Gość: c12 Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.05.06, 20:52
        ale faq debile..../mala..i inni/....jakies oszlolomy na prochach....albo
        ćpające dooopy...usprawiedliwienie..? a jakie cipoooo ? kierownica mu sie
        wyslizgenala....? bylem tam...ty nieqymata cipo...ty...niema _znaku do
        zwaracania!!!! ty slepoto...jechal od legionów i zakręcal.na
        swiatlach...idz i zovbacz ...miernoto...!!! chyab tez masz prawo jazdy za
        3 złote...!!! ...tlumaczenie brata..jest warte funta kłaków...wiem to
        doskonale....-bylem tam i widzialem.../wy ćwoki..co negujecie sens
        zdarznia/....tak...mówicie.._znalazł sie w nieodpowiednim miejscu..-
        radek/....debile ciemne...stał na wydzielonym przejsciu....a
        gdzie /wedłog was...barany /..mial stac..??? kiszke w mózgu malym jak
        orzeszk macie..-mówiacv takie slowa....tłumany...!!!!...kierowca nie winy..??
        ok..to moze ..ten ksiezyc..?? co..?? tłumoki.... !!! TYLKO JEGO WINA
        JE..A...JEST..-NIECH ZDYCHA W KAZAMATACH !!!! ZABRAL..ZYCIE....CHLOPAKA
        KTÓREGO ZNALEM....- NIE JAKEIS SMYKA....NIE JAKIEGOS...PÓLGŁOWAKA..ALE ...-
        ROZSADNEGO MILEGO I UPRZEJMEGO CHLOPCA...!! I co /mala/.....ty
        durnowata ..forumowiczko..?/ masz komentarz..? idz..sie ..odlej bo
        bzedty mówisz......wstydze sie za ciebie...!!! spadaj...niejestes
        warta...jednego slowa...!!! faq.
    • Gość: tj Tragedia:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:55
      To straszne.Jest mi beznadziejnie przykro.Nie wyobrażam sobie tego, co czują
      rodzice i bliscy tego chłopca.Z racji swojego młodego wieku nie poznał tak
      naprawdę czym jest życie,nie dano Mu szansy.Codziennie ginie wielu ludzi, dla
      większości są to liczby,statystyki podobnie jak w encyklopediach, ale jeden
      człowiek to jedno życie-to coś pięknego.Każdy ma swoje marzenia ,swoje idee ,
      swoje sny i swoje złote góry,życie jest bezcenne.Współczuję kierowcy,ponieważ
      uczucie ,które wywołała w nim ta tragedia towarzyszyć mu będzie do końca
      życia.Nie zmienia to jednak faktu ,że to jego wina,że przez swoją głpotę
      odebrał komuś życie.To mógł być każdy z nas.Odnośnie "szpanu" i "popisywania
      się "- nie rozumiem osób ,które za wszelką cenę chcą zrobić wielki show i
      pokazać rówieśnikom coś ....Szkoda tylko,że nie wiem co.To jest chore i
      żenujące.Los często jest w naszych rękach,to my mamy wpływ na szereg róznych
      rzeczy i na ich następstwa.Istnieje coś takiego jak tor wyścigowy -jest to
      miejsce gdzie można robić wszystko.Nie chcę nawet myśleć o tym ile jeszce
      tragedii się wydarzy ,o tym ilu ludzi będzie miało złamane życie,ile matek
      stanie na grobach swoich dzieci , bo ktoś nie liczył się z oczywistymi
      konsekwencjami:(
      • Gość: c12 Re: Tragedia:(((( IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.05.06, 20:59
        POWTARZAM!!! NIECH ZDYCHA W WIEZIENIU!!!! MORDERCA- ZROBIL TO SWIADOMIE
        BYL TRZEZWY!!!! JAK BY BYL PIANY TYMBARDZIEJ JEST DURNIEM !!! ZABIL W
        BIALY DZIEN _ CZYJES KOCHANE /NAPRAWDE/....DZIECKO...!!!!! CO CZULI BY
        JEGO RODZICE..TEGO /MORDERCY/..GDYBY TO ON ZGINĄL W
        YWPADKU..???? ..SZKODA SŁOW..... KRYMINAL..DO KONCA ZYCIE BO JAK
        NIE ..TO MOZE ZBIJE TWOJE ALBO MOJE..!!!!
    • Gość: ReViI. Re: Słup zabił dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:11
      Po 1 Wieczny odpoczynek racz mu dac panie...
      Po 2 japie.. :/ to byl syn mojego znajomego CO ten qrwa czlowiek sobie myslal
      ?? ze co niby bedzie jak pirat jechal i tu mu sie kierownica wyslizgnela?? niech
      qrwa rowerem jezdzi a nie bedzie biedne niewinne dzieci zabijal normalnie tego
      czlowieka bym rozqrwil...Sory za przeklenstwa ale chyba rozumiecie moja
      zlosc...[*] :((
      • Gość: c12 Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.05.06, 21:21
        masz racje/...re/....szafot i juz po problemie....zabil raz...zabije
        razów...wiecej.:((
        • Gość: jmk Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:38
          Kretyn-dziennikarz wymyslił kretyński tytuł - jaki słup zabił? - to debilek to
          zrobił siadajac i szpanując jakiś zdezelowanym gratem z Reichu.
          A przepisywanie przez tego debilnego dziennikarza opinii? brata - mordercy,
          którego nie było na miejscu wypadku to już szczyt dziennikarskiego kretynizmu.
          Pisżący w tej gazecie? dziennikarzu?-matole opamiętaj się!!!
          • Gość: yogi Re: Słup zabił dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:00
            czy ten kierowca to Michał L . ????odp dzieki
            • Gość: mała ZSE Re: Słup zabił dziecko IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 12.05.06, 22:31
              Nie można być takim niesprawiedliwym dla kierowcy. Przecież dla niego to też
              jest straszny szok. Oczywiście jesgo cierpienie nie jest równe cierpieniu
              rodziny zmarłego chłopca ale on też jest człowiekiem//// Kare poniesie napewno,
              ale nie utrudniajcie mu życia wyzwiskami typu morderca.... tak o nie można
              powiezieć nikt tak naprawde nie wie jak do tego doszło. a tak apropo to czy ten
              chłopak chodził do Ekonomika na Augustyna ??? odp.
    • Gość: goska Re: Słup zabił dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:20
      Uważam ,ze tacy młodzi ludzie nie powinni mieć prawa jazdy. A egzaminy powinny
      byc bardziej zaostrzone.
      • Gość: c12 Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 12.05.06, 22:42
        ...~~~/mała/....idz spac...kretynko.....jak nie on zabil.....? to kto....?
        moze pankracy...? usprqawiedliwiasz go..? ok..to byc odwazna i wystaw
        swój tyleq...na zielonym świetle...-moze cie ktos trafi ..przy
        120/h..? jestes chyba chora na bulimię...bo ci rozum sie dupcy.
        • kamil-lap Re: Słup zabił dziecko 12.05.06, 22:55
          slouchaj jak bys troszke pomyslal to moze bys zauwazyl ze jadac z predkoscia
          120km/h i zawracajac na recznym to jakos bys nie zawrocil bo predkosc jest
          zaduza a co za tym idzie sila od srodkowa nie pozwolila by na to zeby auto
          obrucilo sie o 180stopni wiec bardziej prawdopodobne jest to ze jechal
          faradjaka w strone legionow i zebral zakret w lewo udezyl w w yspe kierownica
          sie wyrwala auto odbilo i doszlo do tej tragedji. Wiec okazal bys troszke
          kultury i nie wyzywal osob ktore pisza nie po Twojej mysli!!!!!
          aco da malej ZSe to on chodzil do kochanoskiego na warszawskiej
        • Gość: Wici Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:52
          Tu rozprawiamy o tragedi , a szczyle za kierownicami caly czas robia to samo.
          Wczoraj po poludniu 4 byczkow w BMW wjechalo z piskiem opon z ul. Dąbrowskiego
          w aleje az sie zakopcilo jak przyhamowali przed wyjazdem z Pl, Bieg.
          Dzisiaj ok. godz 13.oo spod politechniki szczyl przy aplauzie kolesiow ruszyl
          na palonych oponach az slady na jezdni zostawił.
          Dogonilem gnoja pokazalem mu kolko na głowce i przyblokowalem do jazdy w/g
          przepisow. Probowal mnie minac z lewej i z prawej ale musial do aleii jechac
          przepisowo. Zaluje ze nie spisalem Nr. rej. teraz bede to robil
        • Gość: mała ZSE Re: Słup zabił dziecko IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 14.05.06, 12:54
          Nie wiem skad w tobie tyce agresji c12 nie można wszytskich mierzyć jedną
          miarką. I nie wybrzuszaj sie jeśli ktoś myśli inaczej niż Ty. Każdy ma prawo do
          własnej opinii./ Ja go nie usprawiedliwiałam. Napisałam tylko tyle że napewno
          nie jest mu z tym dobrze a od wyroków są sądy a nie cywilni ludzie.Może to w
          końcu do Ciebie dotrze... pomyśl troche zanim cos po raz kolejny napiszesz bo
          głupimi słowami możesz jeszcze bardziej dobić i zdołować człowieka
      • kamil-lap Re: Słup zabił dziecko 12.05.06, 22:59
        ale 20 lat to nie jest wcale malo on posiadal prawo jazdy od trzech lat a po za
        tym nie mozna wszystkich stawiac na rowni z nim bo jeden nie przestrzega
        przepisow a drugi bardzo przestrzega to wszystko zalezy od osoby ktora siedzi
        za kierownica a tak wogole to sa przypadki ze 40 czy 50 latek jezdzi gorzej niz
        taki 20 latek
        juz wczesniej w poscie ktos stwierdzil ze taki 20 latyek zna przepisy lepiej
        niz 50 latek ktory jezdzi 20 lat albo i wiecej
        • Gość: anty Re: Słup zabił dziecko IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 13.05.06, 00:04
          Nie powinniscie tak grupowac ludzi..wiadomo sa zli i dobrzy kierowcy..i nie
          tylko mlodzi kierowcy sa "piratami drogowymi"!!!Chlopak nie zabil z
          premedytacja zrobil to z bezmyslnosci..napewno jest mu z tym zle..wiec czy
          wiezenie cos tutaj pomoze?Jedynie co tam moze zrobic to zdemoralizowac sie!
          Owszem powinien zostac ukarany ale uwazam ze ta kara nie powinna byc najwyzsza.

Ps.Przeraza mnie to jak ludzie nie potrafia ze soba "rozmawiac" wystarczy
          spojrzec na forum!Bardzo duzo tutaj Hamstwa,zlosliwosci,wyzwisk,braku
          tolerancji..to jest bardzo przykre!Ludzie troche kultury!!Badzcie
          cywilizowanymi ludzmi prosze.
          • Gość: CzE100ChOwSkI Re: Słup zabił dziecko IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 13.05.06, 00:27
            Forum jest po to ,żeby pisać o swoich naturalnych odczuciach i doznaniach na
            czyjąś krzywde!!!Czy to będą hamskie czy kulturalne wypowiedzi to nikomu krzywdy
            i życia nie odbiorą jak "bohater" kierowca!!!! Przyznał się do winy sam! jakby
            jeździł normalnie to niebyłoby tego wszystkiego....
            • Gość: birnbaum Kamilu-Lap i Nowijko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:25
              Oboje wciąż nie chcecie zrozumieć,
              że w świecie ludzi dorosłych
              za skutki swoich czynów się odpowiada.
              Publiczna droga nie jest miejscem
              na głupawe popisy młodocianych kierowców.
              Czy zgodzilibyście się na próbę strzelania
              do przechodniów na ulicy po zakupie wiatrówki?
              Też można się tłumaczyć, że nie mogłaś (-eś) przewidzieć
              obecności przechodnia na torze lotu pocisku.
              Młodzi kierowcy! Na publicznej ulicy są stale
              inni uczestnicy ruchu: wasi koledzy i koleżanki,
              czyjeś matki i ojcowie, czyjeś młodsze rodzeństwo.
              Szaleńcze wygłupy na drodze, to nie kolejna
              gra komputerowa. Tutaj trafiony nie ma drugiego życia.
              Niesprawiedliwośc zasadza się w tym,
              że zginął 11-letni dzieciak, a 20-letni kierowca przeżył.
              Szkoda, że ten słup nie zwalił się na sprawcę.
              Oszczędzilibyśmy trochę pieniędzy w budżecie
              na areszt, sąd i więzienie.
              Naciskając bezmyślnie pedał gazu,
              pomyśl młody kierowco, że w zderzeniu z tobą
              dziecko na rowerze nie ma szans.
              To już lepiej wal w solidne drzewo.
              Powtarzam, jeśli nie umiesz dostosować prędkości
              do warunków na drodze, do przepisów,
              jeżeli swędzi cię prawa stopa, trzymająca gaz,
              to przesiądź się na tramwaj.
              Daj innym przeżyć swoje życie.
              Morderca za kierownicą ma jakąś przyszłość w więzieniu.
              Jego ofiara nie ma żadnej.
    • Gość: Nowijka oto człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:59
      Kierowca popełnił błąd, dla mnie nie ma znaczenia jaki to błąd, niewłaściwie
      używanie ręcznego, niedmierna prędkość... nieważne, skoro starciła panowanie
      nad kierownicą musiał popełnić jakiś błąd. Jego wina. Ale ludzie do jasnej
      cholery.
      To jest CZŁOWIEK. Bardzo młody człowiek. Kto nigdy nie jechał zbyt szybko niech
      pierwszy rzuci kamień.
      A wy już wydaliście na niego wyrok. Moim zdaniem zbyt surowy.
      On też jest ofiarą tego wypadku, musi żyć z tym co się stało (źle się wyraziłam
      nie z tym co się stało bo on wie że to sie nie stało samo, on to zrobił)
      z tym co zrobił.
      Ja mu wspólczuje.
      • Gość: CzE100ChOwSkI Re: oto człowiek IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 13.05.06, 00:11
        Piszesz o kierowcy jakby nic się nie stało! postaw się na miesjscu rodziców
        zabitego dziecka wyobraź sobie,że to twoje dziecko i jak się z tym czujesz????
        Wyśmienicie co?
        A kierowca jakby jechał jak normalny człowiek to nie było by trupów i rannych!!!!!
      • Gość: omnipotentny właśnie! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 13.05.06, 10:15
        tak, jest czlowiekiem, i to go zobowiązuje. zobowiązuje go do tego, żeby nie
        łamać podstawowego prawa natury, jakim jest szanowanie życia innych. to, że ten
        akurat dwudziestolatek był, jakby to powiedzieć, w niewłaściwym miejscu i
        niewłaściwym czasie, jest rzeczywiście przykre, bo nie on jeden tak się na
        drodze zachowuje. Ale z drugiej strony, ja też mam 20 lat, też mam prawo jazdy,
        i nigdy nie przyszłoby mi do głowy, żeby: zawracać w niedozwolonym miejscu,
        zawracać z prędkością ktora uniemozliwia panowanie nad pojazdem, oraz żeby nie
        szanować swojej własności - bo zawracanie z piskiem opon ''na ręcznym'' to po
        prostu psucie auta. Wczesniej już napisałem, że żadne spocone ręce, żadne
        wyślizgnięcie kierownicy - jego po prostu wyrzuciło na tym wirażu na chodnik.
    • Gość: Tyslawa Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 06:22
      Radek byl slicznym chlopcem...
      ...niektorym dane dozyc 90 lat, a inni nawet nie poznali co to dojrzewanie...
      Jest mi okropnie ciezko...czuje, jakby to z mojej rodziny odszedl ktos bliski.

Dzis np mam gorszy dzien - nie mam nastroju, a jutro nie to mnie nie ma. Zycie
      jest kruche...
      Z ogromnym zalem serca i kondolencjami [*]
    • Gość: zawodzie Re: Słup zabił dziecko IP: *.21.pl / *.21.pl 13.05.06, 07:27
      Trzeba Przywrócić Batmana
    • Gość: malina Re: Słup zabił dziecko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.05.06, 08:49
    • Gość: malina Re: Słup zabił dziecko IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.05.06, 08:57
      moja mama pracuje w szkole do której chodził radek jeszcze przed wypadkiem powiedział do niej niech sie pani uśmiechnie ja zaraz przyjade na tańce do szkoły.Boże ta tragedia wstrząsnęła chyba wszyskimi którzy mają serce
      • Gość: c12 Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.05.06, 10:46
        zastosowano areszt dla mordercy radka./brawo/ ..tak-mMORDERCY - bo zrobil to
        z premedytacja.....-jadąc w godzinach szczytu,ruchliwą ulicą,w terenie
        miejskim/z prędkoscia.120km/h,łamiąc przepisy,uderzajac w slup
        syganlizacyjny,gdzie stali przechodnie i dzieci...i tak sie qurffa
        zastanawiam......czego takie chore i debilowate forumowiczki
        i /cze/...bronią tak zawziecie...młodego_anemicznego_mordercy??? bo co.? bo
        mial 20 lat? bo co bo zdawal mature? bo co -bo mial niedawno kupione auto? a
        kto mu curffa dal prawo aby łamał zakazy? NAWET ODROBINY NIE MAM DLA
        NIEGO /MORDERCY/-WSPÓLCZUCIA!!! NAWET MALUTKIEJ ODROBINY !!! MAM ZA TO
        WSPOŁCZUCIE DLA ..tych co chrzania o wyrozumialosci dla
        niego....wspolczuje wam bo mózg wam sie w kisiel zamienil !!! ale
        rozumiem to..pewnie ćpaliscie albo pili tanie wino na dysko_ i wam sie juz
        jebie totalnie ..nieznacie granic wspólczucia i granic rozpaczy oraz
        zrozumienia zdarzen i faktów. ...ten co zabil-NIECH ZDYCHA W KRYMINALE !!!
        • Gość: ola Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:27
          Ale gdzie Wy tam macie napisane, że jechał 120km/h? Chyba, że czytać nie umiem.
          Może wcale nie jechał za szybko, może przyczyną wypadku było coś innego. Jest
          taki stereotyp, że jak młody człowiek powoduje wypadek, to jest to chłopak,
          który za szybko jechał. Przecież przyczyny wypadku mogą być naprawdę różne.
        • Gość: kierowfca Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:31
          Co spaliłeś? bo nawet zdania nie potrafisz sklecić...
        • Gość: mała ZSE DO c12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 14.05.06, 13:14
          C12 wnioskując po twoich wypowiedziach jestes .... nie wiem jak to nazwać....
          Nie rozumiem cie wogole skad masz informacje o prędkości z jaka jechał ten
          chłopak???? To ze był młody to nie znaczy ze jechał jak wariat, przyczyny
          wypadków są różne i czasami powstają przy małych pedkościach. I nie nazywaj
          nikogo morderca bo nie masz do tego prawa nie ty jestes od wydawania wyroków!!!
    • Gość: marciello :D zeneke zenek zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:31
      zenek, zenek, zenek, i na holere ci to było!!! tyle znaków z góry żebyś uważał
      a ty jak zwykle jak rajdowiec :/ doigrałeś się baranie
    • Gość: Martha Re: Słup zabił dziecko IP: *.21.pl 13.05.06, 11:49
      Brawura i brak umiejętności przewidywania...
      niestety zwykle sprawca tego typu wypadku wychodzi cało a cierpią niewinni
      Szkoda dziecka (*)
    • Gość: Adriana Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 15:38
      "Boze,jakie to straszne"Jetsem z Zawodzia,nie chodziłam do szkoly z Radkiem,ani
      go nie znalam..ale na wiadomosc o tym okropnym wypadku wywolala we mnie burzę
      łez i żalu.Nie moge przebolec tego, ze rodzice i cala rodzina chlopca przezywa
      teraz koszmar. To tak jak taka okropna bajka, najgorszy koszmar. Bardzo
      współczuje..naprawde. A 3 ktora trafila do szpitala to moi "przyjaciele" bardzo
      czesto rozmawialam z nimi...z ich mamą...tak bardzo mi zal..mam nadzieje ze
      chociaz oni powrocą do pelnego zdrowia:(
    • Gość: future Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:34
      Osoba przeprowadzająca niewiele by tu pomogła. Kierowcy zbytnio szarżują i to
      jest tego winą, są słabo przygotowani do jazdy bo na kursach nie ma słowa o tym
      czym óżni się rajdowa jazda od drogowej.

www.forum.polskie-drogi.cba.pl
      • Gość: Kaka Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:15
        Dawać prawo jazdy w wieku 30 lat a zabierać w wieku 60 lat, bo i jedni i drudzy
        mają w głowie sieczkę zamiast rozumu !!!!!!!
    • Gość: Greg-xx Nie ma tematu bo tu nic nie ma! wszyscy odchodzą IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:37
      Wszyscy musimy kiedyś odlecieć Radek poleciał !! i nic tego nie zmieni ! Tak
      chciał ,,ON" ! LUdzie sie nie liczą ! łzy ? Potrzebne są Teraz Sprawcy ! To jest
      paranoja ! Teraz sprawca zostanie osądzony !! Pomyślcie ! dość ze jedno zycie
      uleciało , uleci i drugie ! Ci ktorzy na sprawce patrzycie złym okiem ! Bojcie
      sie Boga ! Grzesiek :(
      • Gość: c12 Re: Nie ma tematu bo tu nic nie ma! wszyscy odch IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.05.06, 18:03
        gregxx/..i ty durnowata../ola/....walicie takie bzedty..ze az zal je
        czytac......a jak byscie zereagowali..gdyby to wam
        zabito....kogos..bliskiego bardzo..??? musiala..byc przyczyna..?/-
        piepszy /ola/..tak byla...w czaszce kisiel...ty pindo..!! gupkowata..!!! a
        greg..to chyab prochy diluje...bo tez marudzi jak...-na fazie...to go
        currfa wezcie...tego debilowatego-MORDERCE i go karmcie za swoja
        kase...tumany. netowe..!!!1jak dorosnie do 25 lat..to pozabija wasze
        dzieci..!!!
        • Gość: Stiepan Re: Nie ma tematu bo tu nic nie ma! wszyscy odch IP: 80.53.75.* 14.05.06, 11:41
          tAK SIĘ ZASTANAWIAM kim jesteś i z jakiej dzielnicy. Dobrze że w sądach nie ma
          takich ludzi jak Ty c12, bo tylko uczuciami by się kierowali.

Moje skromne zdanie po przeczytaniu tych artykułów jest takie:

to skrzyżowanie miało być niby bezwypadkowe po przebudowie. Teraz średnio raz
          na 2 tygodnie coś się dzieje, więc jak zwykle projekt nie wyszedł ale mniejsza
          z tym.

Kierujący pojazdem miał wyjątkowego pecha. Radka nie zabił samochód, ani słup.
          Urwały się sygnalizatory i toone doprowadziły do tragedii. To czy kierowca
          dostanie karę czy nie to jest sprawa sporna. W sumie może coś w zawieszeniu.

Teraz wszyscy przeżywacie i krzyczycie, a za kilka dni lub tygodni zapomnicie o
          sprawie. Zawsze tak bywa. Teraz w miejscu śmierci chłopca palą się
          znicze,zobaczymy jak długo ktoś będzie przychodził je zapalać...
    • Gość: goslawa Re: Słup zabił dziecko IP: *.parkitka.prenet.pl 13.05.06, 18:18
    • Gość: der Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.05.06, 20:05
      i dobre to kiedy i kog zabije nastepnego?
      • Gość: pp Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:10
        Mamusia z tatusiem kupili gnojowi samochodzik za zdanie matury, to teraz mają w
        domu MORDERCĘ DZIECKA!!!! Powinien zgnić w pierdlu. Mam dzieci w wieku tego
        które zginęło i nie wyobrażam sobie takiej tragedii. Chyba bym udusił tego gnoja
        własnymi rękami za to co zrobił.
    • szczepek1989 Re: Słup zabił dziecko 14.05.06, 13:26
      Co za idioci montowali te słupy? Słup powinien być solidnie wkopany w ziemię i
      dodatkowo wzmocniony...Zostawiam to bez komentarza, praca którą wykonali została
      zchrzaniona
      • Gość: jazze Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:38
        Dzis bylem na pogrzebie Radka straszna rozpacz widzialem ze Mateuszek juz
        wyszedl ze szpitala pozdrowienia dla siostrzyczek.Obie rodziny bardzo przezyly
        ten dzien lacze sie z Nimi w bolu [*]
        • Gość: Mic Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:21
          Co wy w ogóle za bzdury piszecie.
          Słup za słaby, a może krawężnik był za niski i dla tego wjechał w ludzi.
          Często tam jeżdżę i ostatnio analizowałem jak to mogło być.

Jak podawał sprawca wypadku wyrwało mu kierownice z rąk.
          Proszę sobie wyobrazić, w jaki to sposób na asfaltowej drodze gdzie nie ma ani
          jednej dziury, nie ma żadnego kanału może wyrwać kierownicę.
          Jechałem parę minut po tym zdarzeniu i widziałem samochód, który to zrobił, a
          przed nim człowieka nakrytego i leżący rower.
          Po pierwsze samochód był nie na polskich numerach, prawdopodobnie na francuskich.
          Wniosek, że niedawno musiał być sprowadzony, a kierowca wiele nim w kraju nie
          jeździł.
          Jak widziałem był to prawdopodobnie peugeot. A wiec przedni napęd.

Jak ja to widzę ?

Kierowca według opisu zawracał na skrzyżowaniu.
          Na pasie, na który zawracał są dwa pasy ciągłe i trzeci jako zatoczka dla
          autobusów, a dopiero na niej przejście dla pieszych.
          Proszę sobie wyobrazić jak kierowca zawraca, nie mieści się na dwóch pasach,
          brakuje mu trzeciego i wjeżdża na chodnik, na którym jest przejście dla pieszych.
          Łamie stalowy słup i wpada na dzieci.

Prawda jest taka, że przy takim zawracaniu nie ma możliwości wypuszczenia
          kierownicy z rąk. Jest natomiast to możliwe, kiedy mamy samochód właśnie z
          przednim napędem, a takim jechał kierowca. Dzieje się tak jednak wtedy, kiedy
          prędkość, z którą robimy nawrót jest niekontrolowana. W tym momencie
          wystarczyło, że w połowie nawrotu nacisnął do końca gaz, a koła przednie w
          pewnej chwili złapały przyczepności. W tym właśnie momencie może nastąpić
          wyrwanie kierownicy z rąk. Szczególnie przy przednim napędzie.

Inną jedyną możliwością było to, iż cała szybkość nawrotu spowodowała promień
          nawrotu, którego koniec znajdował się właśnie na przejściu.

Tak czy inaczej cała wina leży po stronie kierowcy.
          I proszę nie mówić, że kierowca ma już karę w postaci życia z tym.

Macie rację młodość i tak dalej. Sam kiedyś jeździłem ryzykancko mając kolegów w
          aucie.
          Ale proszę powiedzieć rodzicom zabitego, że sprawca poniósł karę w postaci
          zabicia państwa syna i będzie musiał o tym myśleć do końca życia.
          Ok. zgodzę się, że być może więzienie nic nie pomoże. Ale może kara finansowa
          dla sprawcy, co oczywiście dotknie rodzinę by tu pomogła. I nie mówię tu o 5
          tysiącach złotych.
          Mówię o karze 100 – 200 tysięcy złotych, którą to otrzymałaby rodzina zabitego
          na naprawę szkód moralnych i leczenie psychologiczne. Kara taka jednocześnie
          stworzyłaby barierę, której bali by się inni piraci drogowi, a rodzice innych
          młodocianych kierowców robiliby wszystko by ich dzieci jeździły bezpieczniej.

Znam przypadek, kiedy młody kierowca pod wpływem alkoholu uciekał policji.
          Na skrzyżowaniu Alej i Kościuszki zdemolował ogrodzenie od przystanku
          tramwajowego, a na rondzie Warszawskiej z Jana Pawła przejeżdża na czerwonym
          świetle i zabija kobietę, druga kobieta z dzieckiem na ręku zostaje uderzona
          lusterkiem.
          Pościg trwa do Mstowa gdzie policji udaje się zablokować kierowcę.
          Był pod wpływem alkoholu.

Ktoś, kogo znam siedział z nim w więzieniu ( może bardziej ośrodku w Zawodziu)
          Opowiadał, że facet nie czół żadnej skruchy.
          • Gość: c12 Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 08:34
            mala..zse/..stiepan/....wy curffa jekis debile netowe jestescie...-tak/tak
            was dac do sądu-powypuszczacie wszystkich morderców i zlodziej ,pederastów
            i dewaiantów/.../co toza sygnalizator co sie urywa? zadajesz pytanie
            gupowaty durniu? ano taki -ze jepniesz w niego ze 100 to sie urwie -
            niemoto netowy /niewierzysz -walnij i sprawdz!!!!/ po drugie i zasadnicze
            barany jest podstawowoy element którego niewidziecie ciolki to taki ze..
            MORDERCA Z PEGOUTA--SWIADOMIE ZŁAMAL PRZEPIS PONIEWAZ NIE MAM TAM ZNAKU
            DAJACEGO MOZŁIWOSC ZAWRACANIA !!!!!!!!!!!!! QUMACIE DURNOWATE
            JELOPKI !!! JAK NIE -TO POGRATULUJCIE MORDERCY POCZUCIA HUMORU I UŁANSKIEJ
            JAZDY !!! NAJLEPIEJ TO KUPCIE SOBIE FURY Z SZROTU I TEZ WALCIE W
            SLUPY ..TYLKO TAK ZEBY APRÓCZ WAS NIKOMU INNEMU KRZYWADA ISIE NIE STALA.!!!
            N I E W S P Ó L C Z U J E ----------
            • Gość: c12 Re: Słup zabił dziecko IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 08:41
              ktos powiedzial ze mozna sie domagac od mordercy i jego
              rodziny /sprawcy/..odszkodowania...tak-mozna ..jest kancelaria mam nawet
              do niej namiary..../która zajmuje sie takimi sprawami./SKUTECZNIE/...!!
              99% skutecznosci..... TYLKO OJCIEC RADKA ..TROCHCE OCHLONIE PO TEJ TRAGEDII
              MAM ZAMIAR MU POMÓC WE WNIESIENIU AKTU OSKARŻENIA I SFORMULOWANIU WNISOKU
              O ODSZKODOWANIE ../ WNIESIEMY O KWOTE ZADOSCUCZYNIENIA W
              WYS.2.000.000 ZL.

../SLOWNIE 2 MILIONÓW/...OD SPRAWCY LUB JEGO RODZINY..!!! I POWIEM
              CI /mloda zse/...ze jak na ekonmika to chyba wiesz ze jest to
              mozliwe..!!! ty WIELKA OBROŃCZYNIO SPRAWCÓW WYPADKÓW/ !!!
              • Gość: mała ZSE do c12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 09:03
                ja nie jestem cobrończynią sprawców wypadków jak mnie n azwałeś. Poprostu nie
                rozumiem skad w ludziach tyle nienawiści do drugiego człowieka. a JESLI SPRAWCA
                WYPADKU BYŁBY Z tWOJEJ RODZINY (Z MOJEJ NIE JEST , NIE ZNAM GO)to czy
                obrzucałbyś go takimi samymi wyzwiskami ... ??????????? bardzo jestem tego
                ciekawa i nie wyzywaj ludzi na forum którzy wyrażaja wlasna opinie bo ono od
                tego wlaśnie jest. Nie jestes jakimś Góru żeby sługać ciebie i podporzadkowywać
                do twojemu zdaniu. ja nikogo nie bronie - ja staram sie zrozumieć skad w
                ludziach tyle nienawiści. Chłopak miał 20 lat - fakt ale czy dla niektórych
                każdy młody kierowca równa sie z osobą nieodpowiedzialną?? z osobą która ma
                siano w głowie?> która jak wsiadzie do samochodu zachowuje sie jak wariat
                drogowy???!!! Tak wcale nie jest Owszem sa ludzie nieodpowiedzialni ale nie
                przyrownujmy wsyztskich do jednej kreski. bpo czasami idac ulica widzimy duzo
                starszych ludzi po 40 jeżdżących jak idioci i wtedy nikt nie mówi :" o zobacz
                młody gó..aż wpadł do samochodu i szrżuje " tylko jest zazwyczaj " poewnie z
                uzasadnionych przyczyn mu sie spieszy do pracy" TO JEST NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!
                i Ty też jestes NIESPRAWIEDLIWY!!!!!!!
                • Gość: c12 Re: do mala zse IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 09:11
                  przedszkole skonczylas ??? gdzi ja piesz ze /sprawa/.dotyczy mlodych ???
                  i tylko ich ??? jakby byl z mojej tak samo bym mówil !!! a jak chcesz
                  tak bardzo to zrozumiec to idz do klasztoru /tam są w akaty/... i mysl
                  przez 25 lat ..dlaczego...??? a po drugie bo Go znalem RADKA ty niemoto
                  i gdyby wszyscy byli tacy uprzejmi i radosni i mądrzy jak on -spokojni
                  kulturalni to niebylo by zła w tym kraju !!! albo by bylo
                  zdecydowanie mniej !!! kumasz - netowa myslicielko !!!! ??? napisz mu
                  usprawiedliwienie ze niechcial zabic bo myslal ze niewiedzial co robi !!!
                  1
                  • Gość: mała ZSE do c12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 09:17
                    sadzac po twoich wypowiedziach cebie nawet do przedszkola nie przyjęli. Mnie
                    tez jest szkoda tego Chłopaca, to oczywiste ze nikt nie chce niczyjej śmierci.
                    Ale czy Forum takie jak to musi byc miejscem w ktorym ludzie wypisuja takie
                    rzeczy? w ktorym życza sprawcy tego aby zgnil we więzieniu? - chyba nie.
                    • Gość: c12 Re: do mala zse IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 09:21
                      no nie ..forum jest do tego../ by zrozumiec dlaczego ktos swiadomie
                      zabija / znajdz chociaz JEDEN element nieswiadomosci w tym co
                      zrobil twój kolezka z /zse/...to odszczekam wsystko to co powiedzialem !!!
                      ! aropo skonczylem 3 fakulety /jak skonczysz tyle samo to zakumasz o oc
                      chodzi/!!
                      • Gość: mała zse do c 12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 09:27
                        Ja tego chłopaka nie znam , nie chodzi nawet do mnie do szkoły bo dla Towjej
                        wiadomośc jesli bys czyatał wczesniejsze posty chodził do Kochanowskiego. A
                        powiedz mi jesli człowiek skonczy 3 fakultety to każdy staje sie taki jak
                        ty??? - bezduszny i niesprawiedliwy? myslacy tylko swoimi kategoriami??? wiesz
                        czasami wole zamienic słowo z niewykształcona osoba bo wiem przynajmniej ze
                        wtedy rozmawiam z człowiekiem a nie w wykształconym potworem!
                        • Gość: mała zse Re: do c 12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 09:35
                          a jeszcze apropo odszkodowania - jesli jestes po 3 fakultetach powinieneś
                          wiedzieć że PIENIĄDZE ŻYCIA DZIECKU NIE PRZYWRÓCĄ
                          • Gość: mala ZSE Re: do c 12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 09:51
                            co juz nic nie odpiszesz?
                            • Gość: c12 Re: do mala zse IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 10:03
                              no jestem /potworem/....wedłog twojej pozycji tak ..ty za to jestes NADWYRAZ
                              INTELETKTUALNIE WYROZUMIALA ---wybaczam ci bo nic niewiesz o zyciu ....
                              TAK KASA NIC NIEDA ???? da - zniszcze materialnie potwora który
                              swiadomiew poludnie na przjesciu zabija i krzywdzi LUDZI . to moja miara !!
                              oko za oko zb za ząb.
                              • Gość: Stiepan Re: do mala zse IP: 80.53.75.* 15.05.06, 19:36
                                Co do wysokości odszkodowania to 2 mln zł są mało real;ne. Mieszkamy w Polsce.
                                Nawet jeśli przyjmiemy opcję że sąd przyzna takie odszkoodowanie to sprawca
                                nigdy go nie zapłaci bo niby z czego jak chcesz /c12/ żeby całe życie w pace
                                siedział. Zresztą i tak niedługo wejdą przepisy o bankructwie osoby fizycznej,
                                więc wyciągnięcie tych pieniędzy będzie szalenie trudne. Na bank nie w takiej
                                wysokości. Jak na Polskę to 100000-200000 zł będzie całkiem przyzwoitą kwotą.
                              • Gość: mała zse do c12 IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 21:45
                                jesli ty patrzysz na strone materialna to ja juz nic nie rozumiem z tego co
                                piszesz. Bo moim zdaniem w takiej sytuacji pieniadze nie graja zadnej roli-
                                ŻADNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To było żywe dziecko i jego życie nawet za
                                miliony sie nie odkupi. A jesli uważasz ze ja nie wiem nic o życiu to jestes w
                                błędzie bo życie choć jestem młoda wiekiem bardzo mniue juz doświadczyło. i
                                jesli mnie nie znasz prosze cie nie wypowiadaj sie na moj temat bo nie masz ani
                                1%-ta racji w tym co piszesz.
                                • Gość: black dajcie juz spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:57
                                  dajcie juz sobie spokoj z niczego nie przynoszacymi dyskusjami. poza tym
                                  gadanie o kasie jest troche nie na miejscu, no chyba ze niektorzy z was
                                  wychodza z zalozenia ze zycie ludzkie mozna na mamone przeliczyc. tfuj
    • yamaneko <***> [*]<***> [*]<***> [*]<***> [*]&# 15.05.06, 10:21
      <***> <***> <***> <***> <***> <***> <***> [*]
      • Gość: toudi Re: <***> [*]<***> [*]<*** IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.05.06, 10:29
        _________________________________ (*)[*]
        • Gość: mic popieram c12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:35
          Popieram cie w 100%.
          Tez nie moge zrozumiec jakie idiotyzmy tu pisza.
          • Gość: mała zse do mic IP: *.profiline.pl / *.profiline.pl 15.05.06, 21:38
            Fakt miektorzy ludzie pisza idiotyzmy. Ale nie nam oceniać. Nie należy nikogo
            nazywac morderca. no i niektorzy tutaj obecni "potrafia" nawet wycenić ludzkie
            życie. i to osbya po trzecha fakultetach :/ to przykre. przeciez ludzkie zycie
            jest bezcenne
    • Gość: anders Re: Słup zabił dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:57
      ten czlowiek ktory to zrobil powinien dostac dozywocie!!!!!!to jest nie do
      uwiezenia jak mozna tak zrobic kierowca tego pojazdu nigdy nie powinien wsiasc
      za kierownice wspolczuje z calego serca rodzinie tego dziecka i skladam
      kondolencje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka