Dodaj do ulubionych

Ranking lekarzy !!!! glosujcie

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 21:42
Witam drodzy internauci, mam propozycje, moze stworzymy na forum, takie temat
zwiazany z lekarzami, chodzi mi tylko o to zebyscie podawali korego lekarza
polecaci,moze stworzmy taki ranking, proponuje : pediatrow, okulistow,
dermatologow, a nawet weterynarzy, wkoncu oni tez lecza, wiec zachecam do
oddawania glosow
Obserwuj wątek
    • Gość: mundek Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: 217.97.140.* 06.01.03, 10:19
      "Lekarze sa albo z powolania albo z Czestochowy"

Taki zarcik uslyszal moj kolega od jakiegos profesora w klinice w katowicach
      co wy na to ?
      • Gość: mieszkaniec Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 06.01.03, 10:49
        Czy zielarz to lekarz ?
        mieszkaniec!
        • piasia Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie 06.01.03, 15:00
          Mundek napisał:
          >"Lekarze sa albo z powolania albo z Czestochowy"

>Taki zarcik uslyszal moj kolega od jakiegos profesora w klinice w katowicach
          co wy na to ?

Krążyło to w bardziej rozbudowanej formie: Jak dzielą się lekarze? Na tych z
          powołania i tych z Częstochowy.
          Jak dzielą się ci z Częstochowy? Nie dzielą się, ordynator bierze wszystko...

A poważnie - mam paru lekarzy godnych polecenia, smiało mogę skierować do nich
          każdego. Zacznę od... weterynarza: Paweł Moderski z ul. Irzykowskiego (Raków).

Jak będą jakieś kolejne wpisy, to ujawnię pozostałe typy ;))))
      • Gość: dr Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.pcz.czest.pl 07.01.03, 10:16
        Ci "Lekarze z Częstochowy" są również lekarzami z powołania!!!!. Za pracę w
        pogotowiu (tak ostatnio często opisywanej w "gazecie") dostają około 4
        zł/godzinę. To musi być powołanie;-aby w nocy, z narażeniem własnego życia,
        pędzić do chorego po śliskiej jezdni. Polecam tych wszystkich anonimowych
        lekarzy, którzy zrobili swoje i mogą odjechać (do bazy).
    • Gość: zax Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.range217-42.btcentralplus.com 06.01.03, 23:29
      Hmm,tu od razu nasuwa mi sie na myśl pani doktor laryngolog z ul. Botanicznej.
      Niestety nazwiska zapomniałem ale ta pani doktor naprawde jest specjalistą.No i
      Kępowa od składania zwichnięć jeśli jeszcze prowadzi praktykę?
      • Gość: Podgór Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.ids.czest.pl 07.01.03, 09:25
        Monika Pachura - pediatra w przychodni przy ul. Dekabrystów /niestety chyba
        jeszcze przebywa na urlopie macierzyńskim - ekstra lekarz ze świetnym kontaktem
        z dzieckiem //przynajmniej moim ;)//
        Pozdrawiam
        Marek Podgórski
        • Gość: alina Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 12:06
          Cz-wa to miasto dziwnych specjalistów, takimi niewątpliwie nazywaja siebie
          lekarze. W przychodni z miną posępną, potem skierowanie do specjalisty itd.
          albo otwierasz portfel w zaciszku priv.gabineciku i milutko z sztucznym
          uśmieszkiem, ależ proszę ....tu wizytóweczka, tam.. może kawkę, pani Zosia
          przygotuje. No i... skasują lepiej niż specjaliści tej klasy na Śląsku czy w
          Krakowie, Łodzi...polecają się na przyszłość tec.
          A potem musisz jeździć po klinikach i naprawiać to PARTACTWO!
          PROPONUJĘ ZMIENIĆ TYTYŁ POSTA RACZEJ NA RANKING PSEUDO-LEKARZY CZĘSTOCHOWSKICH,
          albo może nie... faktycznie wszyscy i tak skumają co znaczy "lekarz
          częstochowski"
          Małe pytanko, gdzie są te kur.... wszystkie pieniądze z naszych składek na Kasy
          Chorych, Ubezp. Zdrowotne,... Gdzie kur... gdzie?????
        • Gość: xyz Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.premex.pl 07.01.03, 22:20
          Zgłaszam jedynego lekarza do którego mam pełne zaufanie i chciałabym aby
          wszyscy tacy byli,jest to neonatolog Marek Jaszczak. Leczę swoje dzieci (
          niestety, prywatnie ) i nie zdarzyło mi sie miec jakiekolwiek wątpliwości do
          diagnozy, czy sposobu leczenia, choć - przyznam - czasem są one kontrwersyjne,
          np. na wymioty łyżeczka zimnej ( lodowatej z lodówki ! ) wody co 5 min. Z
          przykrościa muszę zreygnowac z jego wiedzy i kompetencji, bo moje dzieci są już
          starszą młodzieżą i głupio mi je leczyć u pediatry, w dodatku specjalisty od
          wcześniaków. Ale tak jak Pan Marek Jaszczak tłumaczy przebieg choroby, proces
          leczenia i metodę jaka wybrał - nikt nie umie, a przynajmniej ja na takiego
          lekarza nie trafiłam. Po prostu traktuje człowieka jak rozumna istotę, a nie
          przygłupa którego się zbywa, bo jest laikiem. Drodzy lekarze : laicy tez
          ludzie ! Potrafia kojarzyć, analizować, myślec logicznie, wyciagać wnioski. Jak
          można miec zaufanie do lekarza, gdy tylko przepisuje recepty ? Trzeba pacjenta
          przekonac do słuszności swego wyboru wśród medykamentów.
          DRUGIM LEKARZEM KTÓREGO MOGĘ POLECIĆ JEST GINEKOLOG MACIEJ WILKOWSKI (
          przychodnia na ul Kopernika, prywatnie - w DŹbowie ). Leczy mnie zaledwie rok,
          ale nie wróciałbym już do poprzedich moich lekarzy, którzy opiekowali sie mna
          podczas ciąży i porodu. Ten jest najlepszy ! Nawet kojarzy pacjentkę z
          dolegliwością, a to jest rzadkość nawet w prywatnych gabinetach ! Jest miły i
          ma takie poczucie humoru, że znika zażenowanie.
    • jamajca ...... 07.01.03, 15:29
      Leczą?? O nie. 6 lat temu zlamalem reke w nadgarstku, pojechalem na zawodzie,
      tam szanowny doktor T...k 3 razy lamal i skladal mi reke ( a kasy wzial od
      zaj..ania), a reka i tak jest zle nastawiona. Takze ja dobrego zdania o
      lekarzach , niewarzne czy w cz-wie czy nie nipowiem .
    • Gość: xyz Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.premex.pl 08.01.03, 21:17
      Gość portalu: czestochowianin napisał(a):

> Witam drodzy internauci, mam propozycje, moze stworzymy na forum, takie temat
      > zwiazany z lekarzami, chodzi mi tylko o to zebyscie podawali korego lekarza
      > polecaci,moze stworzmy taki ranking, proponuje : pediatrow, okulistow,
      > dermatologow, a nawet weterynarzy, wkoncu oni tez lecza, wiec zachecam do
      > oddawania glosow
      chyba trzeba ponowić apel, bo coś mało głosów... A tak liczyłam na jakąś
      wskazówkę dotyczącą dobrego stomatologa ! Ludzie, piszcie !
    • Gość: Kik Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 18:24
      stawiam na Łapińskiego
      • piasia Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie 09.01.03, 18:30
        Co do stomatologa - polecam dra Krzysztofa Sośniaka z ul. Focha. Adres w
        książce telefonicznej.
        • Gość: roko Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.premex.pl 09.01.03, 22:00
          Anita Morawiec - super konował
      • Gość: alfred Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 11:17
        Gość portalu: Kik napisał(a):

> stawiam na Łapińskiego
        a ja... myślałem że na Tolka...Banana:)))
        ale jak na Łapińskiego, to może i na Wolskiego
        sami superspecjaliści:))))))))
        • Gość: Kik Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 18:13
          Gość portalu: alfred napisał(a):

> Gość portalu: Kik napisał(a):
          >
          > > stawiam na Łapińskiego
          > a ja... myślałem że na Tolka...Banana:)))
          > ale jak na Łapińskiego, to może i na Wolskiego
          > sami superspecjaliści:))))))))

Oczywiście
    • Gość: jagienka Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 15:47
      cześć!
      Szkoda, że ten wątek się tak jakoś niemrawo rozwija, bo taki ranking mógłby
      zrobić trochę dobrego np. troszkę dać po nosie tym 'specjalistom', którzy
      myślą, że są co najmniej nieomylni i niezastąpieni.
      Jako przykład zdecydowanie pozytywny podaję stomatologa, który pracuje w
      gabinecie na Kilińskiego (zaraz za teatrem, naprzeciwko dawnej Prasowej).
      Nazywa się Rafał Gajda, jest dobrym, młodym lekarzem z bardzo fajnym podejściem
      do pacjenta. Tak potrafi zagadać, że nawet wyrwanie zęba nie jest takie
      straszne.
      Jako przykład negatywny - ginekolog Jan Bińczyk (leczy w Medyku). Zrezygnowałam
      z jego usług kilka lat temu. Pominę to, że nie kojarzy pacjentek, chociaż
      myślę, że to też jest ważne. Jako ginekolog powinien być (zwłaszca w trudnych
      sytuacjach) taktowny i delikatny, a tego już niestety nie mogłabym o nim
      powiedzieć. Podobne odczucia miała moja koleżanka, która 'opiekował się' w
      trakcie porodu.
      Pozdrawiam.
    • Gość: pacjencik Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 17:09
      Ludzie gdzie wy macie lekarzy ! Jakie lekarze ! TU WSZYSZCY BIORĄ ! Wierzyłem m
      Brendzla ! Ale pułkownik też bierze ! W kogo albo w co tu wierzyć ! U
      wszystkich białych kitlów liczy się kasa a nie pacjent ! Czyż nie tak......

Panie ADAMKIEWICZ , DĄBROWSKI .........SZPITAL TYSIĄLECIA
      PANIE RAJCZYK , BRENDZEL........SZPITAL TYSIĄLECIA
      PANIE KONIECZNY .............SZPITAL NA MICKIEWICZA

ZAŁÓŻMY RANKING LEKARZY KTÓRY ILE BIERZE !Bedzie łatwiej glosowć !
      • Gość: artur Re: Ranking lekarzy !!!! glosujcie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 11:08
        Zdecydowanie popieram!!!!!!
    • black.night Doktor Dolittle jest najlepszy. nt 21.01.03, 03:09
      Gość portalu: czestochowianin napisał(a):

> Witam drodzy internauci, mam propozycje, moze stworzymy na forum, takie
      temat
      > zwiazany z lekarzami, chodzi mi tylko o to zebyscie podawali korego lekarza
      > polecaci,moze stworzmy taki ranking, proponuje : pediatrow, okulistow,
      > dermatologow, a nawet weterynarzy, wkoncu oni tez lecza, wiec zachecam do
      > oddawania glosow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka