Dodaj do ulubionych

Mieczysław z Australii to zwykły oszust

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 10:26
Niejaki Mieczysław lub mieszkaniec sama już nie wiem w listopadzie na
wątku "Chciałabym pogadać" ogłosił konkurs z nagrodami. Ja go wygrałam a ten
człowiek obiecał, że prześle na mój adres obiecaną nagrodę. Do dnia
dzisiejszego nic nie dostałam. Ten pan to jest oszust i krętacz. Nie wierzcie
w ani jedno jego słowo. Że też tacy ludzie się nie wstydzą. Pozdrawiam
wszystkich. Zawiedziona Halina
Obserwuj wątek
    • Gość: MIECZYSLAW Re: Mieczysław z Australii wyslal nagrode "D.V." IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 07.01.03, 11:14
      SZANOWNA P. HALINKO !NAGRODA ZOSTALA WYSLANA POD ADRES , KTORA PODALAS.TO
      D.V.WYSLALA MOJA SEKRETARKA .JEZELI NIE OTRZYMASZ PRZESYLKI DO KONCA STYCZNIA
      2003 r. DAJ ZNAK .WYSLE NASDTEPNE D.V.NAPISALAS TO BARDZO NERWOWO!JA TEZ
      OSOBISCIE MAM PROBLEM Z POCZTA ZAGRANICZNA ,PONIEWAZ KAZDA PRZESYLKA JEST BARDZ
      KONTROLOWANA .TO JEST TAK OD 11 WRZESNIA . ATAK NA U. S. A.
      POZDRAWIAM I ZYCZE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2003.
      - MIECZYSLAW -
      • Gość: Halina Kłamca, kłamca, kłamca... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 14:39
        Obejdzie się! Nic mi nie wysyłaj i tak Ci nie wierzę. Teraz dopiero przejrzałam
        na oczy. Z jednego adresu odpisujesz pod kilkunastoma różnymi nickami.
        Powinieneś się leczyć-jesteś bardzo chory.
        • jamajca Re: Kłamca, kłamca, kłamca... 07.01.03, 15:09
          Gość portalu: Halina napisał(a):

Z jednego adresu odpisujesz pod kilkunastoma różnymi nickami.
          > Powinieneś się leczyć-jesteś bardzo chory.

pwnie ze jest chory - na kanguroreksje :)
          • Gość: zax Re: Kłamca, kłamca, kłamca... IP: *.range217-42.btcentralplus.com 07.01.03, 15:18
            Dodam że jest to kanguroreksja kliniczna z powikłaniami typu rozdwojenie jaźni
            i moczenie nocne. A tabletek dalej nie bierze choć go prosiłem. Ano nic,
            podobno Mietek sie do mnie wybiera to go przy okazji spytam jak to z tą nagrodą
            było. Tylko ciekawe jak on do mnie trafi mając tylko adres GG? Kabel będzie
            śledził ???
            • Gość: paranoja Re: Kłamca, kłamca, kłamca... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 17:29
              mietek nie takie rzeczy robil. spokojna glowa - znajdzie nas wszystkich
    • Gość: zax Re: Mieczysław z Australii to zwykły oszust IP: *.range217-42.btcentralplus.com 08.01.03, 12:17
      Mietek teraz zajął sie hutnictwem, przynajmniej w nicku. Na dodatek próbuje sie
      pod mojego nicka podszywać, nieudolnie zresztą. Co za oszołom, nic do niego nie
      dociera. To chyba jakiś staropartyjny beton udający nawróconego?
      • Gość: adwokat Re:Wyjasnienie dla"zax"! P.MIECZYSLAW leci do Cana IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 08.01.03, 12:55
        Bardzo mi przykro , ze "zax " nie cierpi - Mieczyslawa-!P. Mieczyslaw dnia 6.01
        03 r.wylecial do Kanady i do Europy . Na rozmowy z Halinka i " zax".posiada
        dokladne adresy i plan rozmow.Z naszego komputera korzysta 230 osob !
        Pozdrawiam i zycze milych romow !

• Gość: dIWO Re:Wyjasnienie dla'zax'! P.MIECZYSLAW leci do Can IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 19:04
          A mnie odwiedzi? A mnie?
    • jamajca Re: Mieczysław z Australii to zwykły oszust 08.01.03, 18:30
      teraz jest adwokatem z kangurolandu :)
      • medalik1 Re: Mieczysław z Australii to zwykły oszust 08.01.03, 19:39

koniec swiata teraz psychol mietek - kangur - adwokat przybedzie do czwy
        przez kanade , razem z filipem
        nie wychodzic na ulce

p. Halino pani to ma przerypane oni przyja z nagrada

• Gość: zax Re: Mieczysław z Australii to zwykły oszust IP: *.range217-42.btcentralplus.com 08.01.03, 19:44
          Hmm, nie przypominam sobie żebym mu podawał adres ??? Kaszpirowski jakiś czy
          co? . No ale trudno, chce sie do mnie zaprosić na krzywy ryj to niech sie
          zaprasza. Tylko niech da znać kiedy przylatuje to wyjde po niego na Heathrow.
          Poznam bez trudu. Z komputera korzysta 230 osób,hmm to by wyjaśniało krótkie i
          debilne posty, ale strach mnie bierze jak sobie pomyślę że takich Mietków
          faktycznie może być więcej. Przynajmniej wiem dlaczego są w Australii, Polska
          po prostu była za mała na takie nieszczęście.
          • medalik1 Re: Mieczysław z Australii to zwykły oszust 08.01.03, 21:27
            co ty on nie do ciebie ,do Calgary do Filip IP.* look.ca a wlasciwie do
            piotra wandziony-zalewski = filip sam sie oglaszal popatrz na
            www.rodzinywyborcow.net sam na forum reklamowal strone i e-mail
            • Gość: zax Re: Mieczysław z Australii to zwykły oszust IP: *.range217-42.btcentralplus.com 08.01.03, 22:11
              Ależ panie kolego, pan Advocat(hyhyhy) wyrażnie napisał że Mietek wybiera sie
              również do mnie. Co ciekawe w posiadanie mojego adresu domowego wszedł zapewne
              nielegalnymi sposobami łamiąc przy okazji ustawę o ochronie danych osobowych.
              Co prawda dziwi mnie nieco fakt że wyleciał dwa dni temu i do tej pory do mnie
              nie dotarł ale poczekam jeszcze ze zgłoszeniem zaginięcia. Człowiek tak
              politycznie uświadomiony i bywały jak pan Mieczysław nie może po prostu
              zwyczajnie się zgubić. Pewnie po drodze wpadł na kolejny spisek żydo-masono-
              rowerzystów i podążył świeżym tropem. No chyba że próbował zaoszczędzić na
              kosztach eskapady i płynie czółnem z buszmenami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka