Gość: vik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:06 nosze sie z zamiarem otwarcia restautacji, moje doswiadczenie jest zerowe, prosze o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika135 Re: prowadzenie restauracji 18.05.06, 13:12 zatrudnij mnie za 500 zl miesiecznie to bedziesz miec doradce ze 100% pomyslowoscia.:) kobieta lat 45, wyksztalcenie pedagogiczne, doswiadczenie w handlu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: prowadzenie restauracji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:07 moja droga doswiadczenie w handlu to mam nezle bo sama prowadze firme ;-) a poaza tym powinnas cenic sie na wiecej ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do vik Re: prowadzenie restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:57 zatrudnij mnie mam doswiadczenie w handlu zagranicznym ale jestem droga za 20 000 może sie zgodzę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Re: prowadzenie restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:10 Takiej to dobrze ! Sama bym chętnie cos takiego otworzyła , ale nie mam kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: prowadzenie restauracji IP: *.d4.club-internet.fr 19.05.06, 01:10 Trzeba dosiasc ujarzmionej fantazji. Tobie bedzie to latwiej bo na swoim terenie. Poczytaj o tych, ktorzy zupelnie czynia to na niebiesko;) "Boją się. Co będzie, kiedy nie przyjdą ludzie. Chociaż nie, na pewno przyjdą. Jeśli będzie ranek, to Bartek zrobi im śniadanie. Otwierają o 8.00. Bartek jeszcze nie wie, jak zrobi to śniadanie, było tyle spraw do załatwienia, że jeszcze nie zdążył się nauczyć, jak postępować z bekonem. Jajka na bekonie i tak dalej. To nie może być strasznie skomplikowane. Jeśli goście przyjdą wieczorem, przywita ich Gosia. Będą się wymieniać, bo kafenion czynny do 24.00. Poda może souvlaki, bo lubi grecką kuchnię. Albo zrobi po prostu pierogi. Nie do dostania gdzie indziej na Krecie." ZRODLO: serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3268005.html?as=1&ias=5 Odpowiedz Link Zgłoś